USA bázisokat szépen lövik . Alakul a félidős választások . Pár száz katona elesik és Trump nem elnök .. lehet szórakozni Kína meg bevont a ritkafdfémeknél ha megunja azt csókolom vége a bulinak 😂
'Irán kijelentette, hogy készen áll egy elhúzódó háborúra. Az Egyesült Államok Központi Parancsnoksága tagadja Irán azon állítását, hogy amerikai katonai áldozatok érték őket.A katonai létesítményekben keletkezett károkat minimálisnak írják le, azt állítva, hogy azok nem befolyásolták a Pentagon műveleteit.Az IRGC azt állította, hogy legalább 200 amerikai személyzet halt meg vagy sebesült meg.Egy teheráni városi tanácsos jelentette Khamenei vejének és menyének halálát.Az Al-Mayadeen TV szerint maga az iráni legfelsőbb vezető tartózkodik a műveleti parancsnokságon, és irányítja a katonai műveleteket."
nos, én nem lennék japán helyében, nekik van magasan a legtöbb usa wc papírjuk. kína állami szinten már minimálissal bír, és pár hete felszólította a magáncégeket és bankokat h adják el mindet. usa a dollár mögé most az új trump coint akarja tenni az arany helyett, ami kincs, ami nincs :) jó ötlet, de az ilyen coinok eltűnnek, mert nem is voltak, míg a fizikai arany, azért megmarad a kínai trezorokban :) nekem az keményebb valuta.
Dollárban vannak eladósodva, nem olyan nagy a probléma, nagy az USA gazdaság. Inkább az a gond, hogy néhány brics ország a saját valutájában üzletek, sokan szorgalmazzák a dollár mellőzését.
ja, a jelenlegi szír elnök, aki korábban lefejezte a kevésbé egyetértő szíreket, ha épp más volt a vallsáuk, vagy politikai nézetük, vagy épp nem volt rajtuk sapka, vagy nagyszakáll hát igen. a világ azért nem változik, mert az emberek benne uyganazok.
Dehogynem. Persze ilyenkor jön az egyrészt-másrészt kommunikáció. Mindig vannak a jók és a gonoszok... Pl ugyanaz a szakállas csávó lehet szabadságharcos, de tömeggyilkos terrorista is, attól függően, hogy melyik oldalon végzi áldásosnak éppen nem mondható tevékenységét.
kína nem áll bele semmibe. eddig sem állt bele. lesz@rja. neki csak tajvan kell. azt meg megkapja. az usa atomot dob le, ha elsüllyed valamelyik hajója. én erről írtam.
Speciel az atombombát illetően én inkább Pakisztánnál aggódom, ha az afgánok nagyon elszaladnának ottan. Fejlettebb országok tudják, hogy atombombát nem illik dobálni, de az ilyen fejlődőéknél el tudok bármit is képzelni (ugyan mondjuk hasonlóan egy Irán esetében is, nem csoda, hogy többen nem igazán voltak lelkesek az iráni atomprogram miatt). A nyugat kedves vezetője nem fog atombombát dobálni, azt ők már kipróbálták hajdan, és tudják róla, hogy illetlenség.
USA - Irán háború
Start 2026 január 18 hajnali 3?
https://oroszhirek.hu/cnn-trump-iran-elhagyasara-szolitotta-fel-az-amerikaiakat/