Topiknyitó: kenyeres2 2025. 11. 22. 11:54

ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!  

Mert az igazság mindig győz!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
offshort
offshort péntek, 21:09
Előzmény: #7629  kenyeres2
"lölö/ov stromanja 2000mrd, mato 650mrd, rogán 1-2000mrd, tiborc300mrd, lázár 10mrd, 
garancsi 800mrd, jászai800mrd, szijj 800 mrd, szijjártó? , habony? .... stb,  
és a többi morzsi, mint nka, meg kamunszki fanni, mint fizetett felcopodár 
(hehhh, hogy ezt a gügye fideszeseknek hetente el kell ismételni!!  döbbenet!! " 

mi a helyzet?  mennyit loptatok? 
Mp a választás után 20000mrd-t saccolt , késöbb Biro (IH) 60000 mrd-ot! 
hol az erkölcs, az etika a fidesznél? hol a tizparancsolat NE LOPJ pontja? 
ezek után még van bőr a pofátokon bármit is számonkérni?
badsector1
badsector1 péntek, 18:52
Előzmény: #7637  R00
Kenyeres pajti szomorú lesz, hogy a beepített fideszemberek az alkotmánybírósagon is átálltak a tiszához. :))
Amúgy szerintem teljesen értelmetlen lett volna az időt húzni mert az unió kitolta volna a határidőt addig ameddig szükség lett volna rá, véletlenül se jöjjön vissza a ruszki patásördög.
R00
R00 péntek, 17:21

Ez szoros volt: már szinte biztos, hogy érkeznek az uniós milliárdok Magyarországra
Köszönjük Magyarország! 
OV hol lapít vigyorogva amikor baj van? Szánalom.
R00
R00 péntek, 17:04
sityaki péntek, 17:01
Előzmény: #7627  kenyeres2
Dél-Korea? Nem is lenne rossz :-)
R00
R00 péntek, 16:59

Vitézy bejelentette, hogy százmilliárdos túlárazás miatt Mészárosék mégsem üzemeltethetik az M6-os autópálya 60 kilométeres szakaszát
HELYES! Fzetni vissza kamatostul.:-)))))
NER RABLÓ
badsector1
badsector1 péntek, 16:47
tudod-e, hogy a samsung telefont, tv-t, klímát is dél-koreában fejlesztik.
ha észak-koreát akartál volna írni, akkor igyál többet vagy kevesebbet, lényeg, hogy kimozdulj a mostani állapotodból :))
kenyeres2
kenyeres2 péntek, 16:43
A Mészáros csoport megtiporta a Paksi Petit! 
A havaria kezdete óta segítik paksot! 
rookie654
rookie654 péntek, 16:38
Adná az Isten, h dél-koreai szint legyen itt nálunk is! 
kenyeres2
kenyeres2 péntek, 16:32
-ORBÁN VIKTOR 
SOHA NEM HAZUDOTT A NÉPÉNEK
-M.PÉTER 
SOHA NEM MONDOTT IGAZAT A NÉPÉNEK
tessék választani???
kenyeres2
kenyeres2 péntek, 16:31
Magyar Péter,
ne a Tisza buliját húzzátok rá augusztus 20-ra.
 Augusztus 20. nem a Tisza,
 hanem Magyarország, 
Szent István és az ezeréves magyar államiság ünnepe.
 Lehet Tisza bulit rendezni, 
csak ne próbáljátok a nemzeti ünnepet a saját politikai táborotok ünnepévé átkeretezni.
kenyeres2
kenyeres2 péntek, 16:29
Előzmény: #7615  R00
Ti tettétek oda ezt a bohóc 
Magyar Pétert. 
Most meg szoptok. 
Mi megmondtuk.
 Isten legyen velünk, de veletek is.. 
2. Dél Korea lesz Magyarországból.
 Plusz éhezés, 
szegénység.
Kíváncsi leszek ki meddig bír még szopogatni.
buxmester
buxmester péntek, 16:24
Toroczkai László reagálása Magyar Péter mai kirohanására:"Magyar Péter teljesen begőzölt, és a mai sajtótájékoztatóján, majd egy posztban rögeszmésen a Mi Hazánkon, dr. Tóth Máté energiajogászon, a köztársaságielnök-jelöltünkön és persze rajtam gúnyolódott, és hazudozott rólunk össze-vissza.Értem persze a dühét. Most az egész ország láthatja, hogy mennyire inkompetens a kormány, már nem elég a Facebook-kormányzás. Mi pontosan azt javasoltuk, amit most tesz: két uszály elsüllyesztésével, fenékküszöb építésével duzzasztani a Duna vizét. Hétfőn a parlamenti vitánk során valóban már a románok példájával is bizonyítottam, hogy meg lehet ezt csinálni. Az egész ország láthatta Magyar Péter gúnyolódó válaszát az Országgyűlésben is. Aztán most éppen ugyanazt csinálja, mint a románok. Pont két hajót süllyeszt el. Egyébként végre helyesen cselekszik. Kár, hogy ennyit kellett várni erre.Persze nemcsak ezért haragszik annyira ránk, hogy képes volt a mai kétórás sajtótájékoztatójának jelentős részét a mi támadásunkra felhasználni a megoldások sorolása helyett. Már minden közvélemény-kutató intézet szerint brutálisan erősödik a Mi Hazánk Mozgalom, miközben a Tisza Párt támogatottsága immáron csökken. A pánik és a gyűlölet jelei láthatóak Magyar Péter arcán, amikor ma rólunk hosszan hazudozott, személyeskedett.A legkeményebb rész az volt, amikor a Sándor-palotában lezajlott találkozónkról hazudozott. Múlt hétfőn több mint két órán keresztül tehettem fel neki a dr. Tóth Mátétól kapott szakmai kérdéseket. Még meg is dicsértem nyilvánosan Magyar Pétert, hogy ilyen sokáig válaszolgatott. Erre ma arról beszél, hogy szerinte a legfontosabb kérdésem az volt, hogy mikor lesz szabadság a parlamentben. Egyébként ezt valóban megkérdeztem, csak nem ez volt a legfontosabb kérdésem: az energia- és vízpolitikáról szóló számtalan szakmai kérdésem mellett érdeklődtem a végén, hogy lesz-e esetleg egy hetes szabadság a parlamentben, mert a hat képviselőnk összesen 14 gyermeket nevel, és a gyermekeink kérdezgetik. Az Országgyűlés pedig pont úgy működik a választások óta, mint a kormány. Kaotikusan. Semmit nem lehet biztosan tudni.Magyar Péter azt válaszolta, hogy elvileg most mehetünk szabadságra egy hétre, mert jövő héten szünetet tart a parlament. Gondoltam, megkérdezhetem tőle, ha ő már Törökországban nyaralt ezen a nyáron a három fiával. Nem lehet annyira nárcisztikus, hogy csak a saját gyermekei számítanak. Nekem ugyanis három kislányom van, és én még nem vittem el őket idén nyaralni. Nos, ennek megfelelően ma én is elutaztam velük. Fapadossal, saját pénzen. Szerintem megérdemlik, mert hosszú ideje türelmesen várnak rám, amikor éjjel vagy hétvégén is dolgozom a hazám szolgálatában. Most egy hétig rájuk összpontosítok.Mondhatnám Magyar Péter mai, ritka gusztustalan sértegetéseire, személyeskedéseire, és hazugságaira, amit ő mondana egy hasonló helyzetben: jó vergődést! De én nem ilyen vagyok, inkább ezt üzenem neki:Kedves miniszterelnök úr!Szabadságra mentem a kislányaimmal. Most még ön kormányoz, nem én. Ki kellene bírnia ezt a hetet nélkülem, egyhetes szünetet tart az Országgyűlés, most úgysem találkoznánk. De ha ismét elakadna a kormányzással, természetesen most is állok rendelkezésére, szívesen segítek a szakmai csapatommal. Telefonon, e-mailen az egyhetes szabadságom alatt is elérhető leszek. Ne aggódjon, nyugalom!Üdvözlettel:Toroczkai László"
kenyeres2
kenyeres2 péntek, 16:23
Előzmény: #7620  R00
A Fidesz nem vesz részt a Magyar Péter miniszterelnök által kezdeményezett szombati paksi találkozón - közölte Havasi Bertalan, a Fidesz kommunikációs igazgatója pénteken az MTI megkeresésére.Havasi Bertalan úgy fogalmazott, "Paks nem kampányszínpad, a pártelnökök nem Magyar Péter politikai biodíszletei. Tájékoztatni pedig az Országgyűlést kell!"A kommunikációs igazgató azt is írta Magyar Péterről, "mivel összevissza beszél, nincs is értelme meghallgatni, mert másnap ugyanannak az ellenkezőjét is el fogja mondani ugyanolyan meggyőződéssel".A miniszterelnök pénteken a Facebook-oldalán keresztül hívta meg a parlamenti pártok elnökeit Paksra, ahol a Duna vízszintjének emelése érdekében folytatott munkálatokról tájékoztatja őket.
kenyeres2
kenyeres2 péntek, 16:22
Előzmény: #7621  badsector1
A Fidesz nem vesz részt a Magyar Péter miniszterelnök által kezdeményezett szombati paksi találkozón - közölte Havasi Bertalan, a Fidesz kommunikációs igazgatója pénteken az MTI megkeresésére.Havasi Bertalan úgy fogalmazott, "Paks nem kampányszínpad, a pártelnökök nem Magyar Péter politikai biodíszletei. Tájékoztatni pedig az Országgyűlést kell!"A kommunikációs igazgató azt is írta Magyar Péterről, "mivel összevissza beszél, nincs is értelme meghallgatni, mert másnap ugyanannak az ellenkezőjét is el fogja mondani ugyanolyan meggyőződéssel".A miniszterelnök pénteken a Facebook-oldalán keresztül hívta meg a parlamenti pártok elnökeit Paksra, ahol a Duna vízszintjének emelése érdekében folytatott munkálatokról tájékoztatja őket.
Vackoros péntek, 12:47
Előzmény: #7609  kenyeres2
Nulla szorozva nullával= nulla:)) Ne, hogy eless, nincs mit megvédeni:)) 
badsector1
badsector1 péntek, 11:52
"11:24
Orbán Viktor is visszautasította Magyar Péter ajánlatát"
rubel viktor még jó, hogy visszautasítja, mivel ő nem olyan hülye hogy egy 6 miliárdos munkát ne 60 milliárdért végeztessen el a haverokkal
R00
R00 péntek, 11:33

Orbán Viktor is visszautasította Magyar Péter ajánlatát
Mert egyszerűen GYÁVA! Mindgis is az volt. Csak a híveinek szónokolt. :-))) Kis Mussolini.
badsector1
badsector1 péntek, 11:12
isten ments, hogy megvéd a fidesz kátyúit a Budakeszi úton, két napja gázszivárgás miatt lehet egy sávon közlekedni hatalmas dugókkal, vitézy elismerte, hogy a Budakeszi út pályázhat mogyoróország legrosszabb útjára, de ő legalább felismerte, hogy fel kell újítani abból a pénzből, amit már a fideszes tolvajok nem tudnak ellopni.
R00
R00 péntek, 11:10
Kármán András visszahívta a Szerencsejáték Zrt. igazgatóságának fideszes államtitkárait, Polt Péter felesége magától mondott le :-))))) 2026. július 14. – 14:25

A Szerencsejáték Zrt. környékén nagy volt a mozgás a választás előtt: a választás előtti hónapban megint beindult a pénzosztás a vállalat leánycégénél, majd 3 nappal a választás előtt az Orbán-kormány a Szerencsejáték Zrt. összes eredményének kivételéről döntött. Ez 52 milliárd forintnyi osztalékot jelent. A vállalat pénzosztásairól többször is beszámoltunk, 2025. februárban például kiderült, hogy tíz év alatt 22,41 milliárdot osztott szét a Szerencsejáték Zrt. !!!!!! FIDESS közeli álcivileknek

SITT!
rookie654
rookie654 péntek, 11:00
Előzmény: #7615  R00
Mikor pénzosztás volt ("közbeszerzés" és hasonlók), akkor vhogy ettől "kicsit" jobban buzogtak a NER cégek. Itt mivel nem kapnak pénzt, sőt nekik kell tenni vmit ingyen a közjóért, már nem annyira motiváltak. Azért nem kicsit elszomorító, h még külföldi cégek és kisebb itthoniak is szívesebben adnak, mint azok, akik 100-1000 milliárdokat kerestek ismeretség révén 16 év alatt. Nem érzik szükségét, h vmit vissza is adjanak a köznek, pedig a gebasz mindenkit ugyan úgy érint az országban, függetlenül a pártszimpátiától. 
R00
R00 péntek, 10:35
Magyar Péter miniszterelnök egy csütörtöki sajtótájékoztatón hívta fel a figyelmet arra, hogy míg számos kisebb cég, továbbá az osztrák Strabag és a magyar KÉSZ Zrt. ingyenes technológiával, alapanyaggal és szállítással támogatja a paksi beruházást, a legjelentősebb hazai nagyvállalkozók eddig nem vettek részt a segítségnyújtásban. A kormányfő beszédében név szerint is megemlítette Szíjj Lászlót, Mészáros Lőrincet és Garancsi Istvánt.

A kritikára válaszul a Garancsi István érdekeltségébe tartozó Market Építő Zrt. még csütörtök este közleményben jelezte, hogy tízezer tonna követ és annak helyszínre szállítását biztosítja a védekezési munkálatokhoz.

Péntek délelőtt a Bayer Construct is csatlakozott a felajánlókhoz.

A cégcsoport térítésmentesen biztosít 25-30 ezer tonna, azonnal rendelkezésre álló kavicsot a kiskunlacházi bányájából.

ÉRDEKES! NEM SZÓL AKKOR MI VAN?
SZEMETEK!!! NER MAFFIA!
R00
R00 péntek, 10:28
R00
R00 péntek, 10:26
Előzmény: #7612  kenyeres2

MÉG 4 ÉV! 
sasa44 péntek, 10:21
A nulla eredményen mit kell megvédeni?
De azért csak siess! Nem állunk utadba.
sasa44 péntek, 10:19
Előzmény: #7606  kenyeres2
"Sajnálom,
 hogy az osztrákok nem tartják tiszteletben
 a magyar emberek kétharmadának 
demokratikus döntését,"
Bocs valamiről lemaradtam...
Mi is volt a magyar emberek kétharmadának demokratikus döntése, amit az osztrákok nem tartanak tiszteletben?
kenyeres2
kenyeres2 péntek, 10:12
Előzmény: #7608  Vackoros
SIETNÜNK KELL!! Meg kell védenünk az elmúlt 16 év eredményeit!
Vackoros péntek, 10:01
Előzmény: #7591  kenyeres2

Ennyire megviseltek a tények?.)) 
Nem én mondom, hanem a közvélemény kutatók átlagának a számai. 50-55% Magyar Péter 16-20% Orbán. Nem nehéz kiszámolnia  társadalom egészére. 
R00
R00 péntek, 09:53
Holnap 10:00 órára meghívom Paksra a parlamenti pártok elnökeit, hogy ott tájékoztassam őket az évtizedek óta nem látott építkezés részleteiről, továbbá a korábbi évek mulasztásairól, amelyek szükségessé tették a beavatkozást”

– posztolta Magyar Péter miniszterelnök, a Tisza Párt elnöke, aki tehát meghívta Paksa a másik három parlamenti párt elnökét, Orbán Viktort (Fidesz), Semjén Zsoltot (KDNP) és Toroczkai László (Mi Hazánk).

Orbán elmegy? Elég kétséges nekem. 
Magyrokat csótányozó maffiózó sz.rik az országra. 
KISZ titkár :-))))
kenyeres2
kenyeres2 péntek, 09:38
Előzmény: #7605  R00
Sajnálom,
 hogy az osztrákok nem tartják tiszteletben
 a magyar emberek kétharmadának 
demokratikus döntését,
 és azt hazudják,
 hogy a vízügyi államtitkár nénivel 
nem tárgyaltak személyesen
 az ausztriai munkaútja során.:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
badsector1
badsector1 péntek, 07:53
Előzmény: #7603  kenyeres2
Szijj lászlóra bilincs bilincs rács rács vár, ezért ez a  ket uszály felajanlás már a börtönévek csökkentésére tett próbalkozás.
kenyeres2
kenyeres2 péntek, 07:47
Előzmény: #7602  badsector1
Az egyik bárka már 44%-ra SÜLLYEDT!-:))))))))))))))))))))
badsector1
badsector1 péntek, 07:43
Előzmény: #7600  kenyeres2
Ja, azok a bárkák napkon belül maguktól elsüllyednek, ez aztán a nagylelkű felajánlás.
kenyeres2
kenyeres2 péntek, 07:40
Előzmény: #7599  badsector1
Most nagy SZ@RBAN vagytok rendesen!
Peti félóránként küldi a freemailt!!!-:))))
NEVETSÉGES ÉS MULATSÁGOS!

Topik gazda

kenyeres2
kenyeres2
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek