apad a tisza ami gyorsabb lesz mint az áradás ami lépésről lépésre volt.most visszazuhanás lesz.indul a 4 év mulva választási marketing ősszel.70. évfordulo-mohács 500.
Ha már előélet régebben írtam: "ehun-é egy régebbi szösszenetem a geczi előéletéről, elég fordulatos, változatos, van ez vagy 840 fok is. "Azé' ne feledjük szeretett vezérünk igen változatos-fordulatos előletét, identitás változásait:" A jelenlegi miniszterelnök komcsi bölcsőben született komcsi szülőkkel, majd 30 évig ezt vallotta, - Soros pénzén élt évekig, pártját Soros mai értéken milliárddal támogatta,- majd liberális lett, 10 évig a nemzetközi liberális internacionalé alelnöke, aztán látta itt csak futottak még kategórába léphet, megest pálfordult és plebejus polgári konzervatív irányt vett. .. itt elkezdett Mein Kampfot olvasni, tetszett neki és elindult a nácizmus felé, felkapta a mi magyarok vagyunk a világ legtehetségesebbjei, eközben tanulmányozta Göbbels kommunikációját, 2002-es bukásuk után rájöttek: a KOMMUNIKÁCIÓ A LEGFONTOSABB!! ..* *A választás sikere 90%-ban ezen áll vagy bukik. .. Kiépítették a saját médiájukat, - hab a tortán a már akkor impotens hatalom, mai ellenzék árnyékában - 2010 után letaroltak mindent és a maygar történelem legnagyobb összetett választási csalásaival nyernek 2/3-al. 2015-ben jótevőjüket Sorost is hátba szúrta, lelki támaszát Iványit szintén, bemutatva a fidesz, ill. a geczi erkölcs-etika alapjait. Ő az, aki - Popper Péter szavaival élve - mindig a hatalom irányába fejlődik."
"a rendszeren 2024 februárja és márciusa között nem változott semmi." Dehogynem. A kegyelmi ügy február 2-án robbant ki. A köztársasági elnököt lemondatták és attól kezdve a fidesz már csak követte az eseményeket és egyre több ki nem kényszerített hibát követett el.
Az előző választásokon is volt Brüsszel, Kijev és voltak jenki demokraták is. Az amerikai nagyköveteket Orbán simán ki tudja játszani. Tavaly Orbán többszázezres Pride-ot szervezett a szokásos Pressman-féle tízezres Pride-ok helyett.
Ostobaságokat próbálsz terjeszteni. Olyanokról írsz, amikről fogalmad siincs. Egyébként mikor állította a Tisza, hogy a Fidesz miatt nem jön az EUs pénz? Hazudozol folyamatosan.
Tele van az ország Orbán rosszul öregedő jóslataival, mint a repülőrajttal, a Trump egy nap alatt békét teremt és négyötöddel fog nyerni a Fidesz 26-ban. Ez a 133 napos jóslata szépen illeszkedni fog a sorba.
Az lehet, hogy ez egy hiba, hogy a gyermeket egyedül élőnek magas jövedelem mellett is jár a támogatás, de én azt látom inkább, hogy 300-400 ezer rászorult viszont kap támogatásst. Ők nem gondolják azt, hogy amit te, ők hálával gondolnak erre és ők rólad gondolják azt, amit írtál.
Abból, amit írtam, ezt a következtetést sikerült levonnod? Nem tudom egyébként ki a pszihopeti nevezetű pék, de ha visszanézed az előzményeket, h én mire, kinek az írására reagáltam, majd tovább mész és azt is ugyanígy, h ő mire/kire, akkor bízok benne, h sikerülni fog összerakni a képet ;)
Orbán 1990 után liberális volt, miután az MDF nagyot bukott, megüresedett a hely a jobboldalon, Orbán azonnal betöltötte a Fidesszel. Mi változott? Nagyjából mindegy, mi volt a motivációja MP-nek, az a lényeg, hogy igaza volt-e a Fidesszel kapcsolatban, az, hogy az országnak jót akart, jót tett. Ha neked olyan nagy probléma az, hogy ő 24 előtt a NER-nek kedvezményezettje volt, az miért nem probléma, hogy a veje, az apja, az iskolatársa a testvérei kedvezményezettek voltak, nem egy hanem több nagyságrenddel nagyobb mértékben? Tudom, nem lesz válasz, mert a vakhívő propagandisták nem érvelnek, hanem felmondják az aktuális propagandát ész nélkül.
Biztos vagy te ebben? Elnézve ezt a ma reggeli ámokfutást, bennem afelől is kétségek merültek fel, h megéli-e a hétvégét. Szegény péknek kezdik végleg felmondani a szolgálatot az idegei, nagyon nem lesz ennek jó vége, ha nem fog 4 évig megbékélni a helyzettel. A végén még tényleg kárt tesz magában. Nem rosszból, de sztem tényleg nem ártana felkeresnie legalább a háziorvost nyugtató miatt, mielőtt baj történne.
Imádom ezeket a faszságokat, amiket írkálsz. Még mindig poloskázol? Kiveszed viktorod szájából a falatot. Vajon mi lesz a 134. napon elvtárs? Jön az őszirózsás forradalom? Már, ha tudod mi volt az... De erősen kétlem.
Itt nem azt érdemes magyarázni, hogy hol ült egy ember, hanem azt, hogy 53,18% (3 385 890) szavazót fogott össze a választáson. Több tízezernyi ember üldögélt valahol, de mégis MP mögött sorakozott föl a tömeg. Orbán például a Karmelitában üldögélt szinte korlátlan állami erőforrásokkal és csak ennyire jutott: 38,61% (2 458 337).
Kíváncsi voltam, milyen útravalót kapnak Orbántól a hívei Tusványoson. Ez a fidesz soraiból érkezés elég soványka. Ennél már az is többet ér, ahogy Orbán leírta a fidesz szétesését. Akkor sem azt mondta el, hogyan esett szét a fidesz, hanem azt, hogy reményei szerint hogyan esik majd szét a tisza tábora. "Kérdés, hogy mikor lesz a fordulópont, mikor derül ki, hogy a helyzet fenntarthatatlan. Ez valamikor a Tisza-kormány 134. napján fog bekövetkezni, az ősszel. Figyeljék meg, utána napról napra nőni fog az ellenállás. Aki a szabadság ellenes politikát hozta, az is viszi. Nem mi hoztuk a Tiszát, apasztani se mi fogjuk. A Fidesz dolga, hogy kiálljon a 2,5 millió szavazója mellett. De az az igazság, hogy ez a tömeg kevés a többséghez. A hiányzó százezreket a valóság keltette politikai hullámok fogják elhozni. "Amikor felébrednek, akkor azt mondják, anyám, én nem ilyen lovat akartam. A 2,5 millióval ők fogják kiadni a szabadság többségi koalícióját". _________ A tisza pontosan így szerzett többséget. 16 évig eltartott, de a választók fölébredtek és azt választók fölébredtek és azt mondták "anyám, én nem ilyen lovat akartam". Áprilisban kiadtuk a szabadság többségi koalícióját és azt figyeljük, hogyan zsugorodik a fidesz 2.5 milliós tábora.
MOCSOK DISZNÓ A LEGELESETTEBBEKET IS BECSAPTA!ALJAS GAZEMBER! 1 gyereket egyedül nevelő szülőnek 800000 Ft jövedelemmel jár, 3 gyerekes min.béres házaspárnak nem jár az iskolakezdési támogatás
SZEMÉTLÁDA SENKIHÁZI! "SZÁRAZON"BURNYÁK! Ha a rendszer, amit ma maffiának nevez a miniszterelnök tényleg maffia — akkor minek nevezzük azt, aki 2010 és 2024 között végig benne ült? Igazgatói székekben. Brüsszeli kiküldetésben. Vezérigazgatóként. Ugyanennek az embernek az elmúlt 14 éve: Külügyminisztérium / Brüsszel (2010–2015) — EU-jogi főosztályvezetés, magyar EU-képviselet Magyar Fejlesztési Bank (2018–2019) — EU Jogi Igazgatóság vezetője Diákhitel Központ Zrt. (2019–2022) — vezérigazgató Hiventures Zrt. (2021–2024) — befektetési bizottsági tag Magyar Közút Nonprofit Zrt. (2022–2024) — igazgatósági tag Volánbusz Zrt. (2023–2024) — igazgatósági tag Hodler Alapkezelő Zrt. (2022–2024) — jogi igazgató Aztán 2024 februárjában — a házassága felbomlása és a bicskei kegyelmi ügy után — bejelentette a távozását, és szembefordult a kormánnyal. Nem az a kérdés, volt-e igaza, amikor kilépett, hanem hogy mi változott aznap: a rendszer — vagy csak az ő helye benne? Mert a rendszeren 2024 februárja és márciusa között nem változott semmi. Csak egyvalami: hol ült ő. Amikor valakiből rendszerkritikus lesz, érdemes megnézni, mennyire esik egybe azzal a nappal, amikor a rendszer megszűnt fizetni neki. Kevesebb megjelenítése
Nagyon bánjuk már,hogy a tiszára szavaztuk mint az a kutya aki hatot kölykedzett!GYALÁZAT AMIT EZ NÁRCISZTIKUS POLOSKA MŰVEL.Tönkre tett mindent egyetlen ÍGÉRETÉT SEM TARTSA BE!133 NAP!!!!!!!!!!!!!??????????????Leves!!!!!!!!!!!!!
Kreml: Putyin és Orbán sosem tárgyalt orosz nyelven https://telex.hu/kulfold/2026/07/26/putyin-orban-viktor-targyalas-nyelve Orbán Viktor szombati tusványosi beszédében oroszul idézte Nyikolaj Csernyisevszkij Mit tegyünk? (Sto gyelaty?) regényének címét. Ő művelt ember” – nyilatkozott Peszkov ______ ez még a jobbik eset ____ A "Mi a teendő?" (eredeti címén: Sto gyelaty?) Lenin 1902-ben megjelent politikai brosúrája, amelyben a cári Oroszország munkásmozgalmának szervezeti és ideológiai alapjait fektette le. A mű alapjaiban határozta meg a kommunista párt működését.Orbánból és sokkal inkább Lenint nézem ki mint Csernyisevszkijt. Tusványoson Orbán a 133 nap említésével is a tanácsköztársaságra utalt.
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!