Topiknyitó: kenyeres2 2025. 11. 22. 11:54

ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!  

Mert az igazság mindig győz!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Dehogynincs
Dehogynincs hétfő, 17:04
Előzmény: #6756  BT55
A klímát mondták. A világítást is fürdést nem mondták. 
Nekem nem vezérem sem Kapitány, sem MP, bár valóban a tiszára szavaztam.
A klímát azért nem kapcsolom ki, mert nincs klímám. Megvagyok az árnyékolással.
https://www.portfolio.hu/ingatlan/20240430/ennyi-magyar-haztartasban-van-jelenleg-klima-683479
A magyarok 67 százalékának nincs otthon klímája (2024)
kszsah1 hétfő, 17:02
Előzmény: #6757  kszsah1
álitólag az nyeri a versenyt aki a Duna közepéig dobja a mobilját ,  állitólag a dobás elött a versenyzöknek minimum 3dl eröset bekell nyomni ,  én nem tom , a havertól hallottam  
sityaki hétfő, 16:56
Előzmény: #6756  BT55
Látom, érted a világot :-))
kszsah1 hétfő, 16:56
igaz a hir telefon távdobási sportnapot ,,verssenyt rendeznek a Dunaparton ?
BT55
BT55 hétfő, 16:47
Tiszaristak; este kapcsoljatok ki a klimat es a vilagitast. Ne is furodjetek. Ezeket a vezereitek mondtak. Tenyleg igaz: szaradjatok. Rohadt kollaboransok!
Dehogynincs
Dehogynincs hétfő, 15:37
Mostanában katasztrófaturistaként járkálok eddig ismeretlen helyeken.
A hotel Lentulaiban mondott Huth Gergely érdekeset Varga Ádámról (Fair right).
Kiderült, hogy Varga Ádám kárpátaljai.
https://www.youtube.com/watch?v=c5Dmm7PuTzM
Nem. Nem az a baj vele, hogy kárpátaljai.
R00
R00 hétfő, 13:50

Arról is beszélt: az Orbán-kormány azon dolgozott, hogy szándékosan kárt okozzon a magyar embereknek. 
„Magánkézre játszották az állam stratégiai cégeit, állami hiteleket és hitelgaranciákat nyújtottak a vevő haveri cégnek, hogy vegyék meg áron alul a magyar állam, a magyar emberek tulajdonát” – mondta. „A magyar állam, mi hitelt adtunk azért, hogy abból az önök haveri céljai megvegyék a magyar állam stratégiai cégeit” 

„Vállalhatatlan, amit tettek. Vállalhatatlan”
SITTRE!OV!
kurnyikova
kurnyikova hétfő, 13:10
Igaz vagy hamis?https://www.vadhajtasok.hu/2026/06/29/arad-a-valtozas-holnaptol-megszunik-a-videki-otthonfelujitasi-program-is?fbclid=IwY2xjawSvMSBleHRuA2FlbQIxMQBicmlkETBhckZXamJKcUxnWUZ1T2F1c3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHuhggy4bYakTuoceZhseHnyAP3x43xNH8UD8egKT7KljlPpDCOVz9uKR83dV_aem_OCNZ50zp6TbrSWYHje6Xxw
euler
euler hétfő, 11:01
Előzmény: #6750  csendben
No csak!
Aztán mit? :))
csendben hétfő, 08:41
Előzmény: #6749  euler
Istvan78Regisztráció: 2018-04-07 17:52:19 vs. eulerRegisztráció: 2018-07-17 23:59:41..
Ezt megszívtad! :-)
euler
euler hétfő, 08:21
Előzmény: #6743  Istvan78
Én meg azt látom, hogy te fogsz a legmagasabbrol pofára esni az itt pörgő szektas propagandistak közül.
De lehet, hogy észre sem veszed, hogy újra bevisznek a (n)erdőbe.
.
Hogy nekem mi fontos az nem rád tartozik, de ha érdekel olvasd vissza a topikjaimat akár '22 előttről! Te hol voltál akkoriban. (Kérdőjel nélkül mert sejtem a választ, és nem is érdekel.)

Dehogynincs
Dehogynincs hétfő, 06:33
Előzmény: #6746  the_outsider
Minden joggal vissza lehet élni. A tavalyi Pride attól volt sokszor nagyobb az előzőknél és az ideinél, hogy Orbán túl sokszor élt vissza a kétharmadával.
Az emberek azt találták ki, hogy a betiltott Pride-on vonultak föl, hogy tiltakozzanak a gyülekezési joguk körülmetélése ellen.
Utólag már a megmaradt Orbán-hívők egy része is belátja és talán Orbán is belátja, hogy jobb lett volna, ha nem törvénykezik összevissza. Ugyanilyen következetlenül nyúlt a vasárnapi boltzár bevezetéséhez és visszavonásához.
Mindkettőhöz megvolt az egyhangú parlamenti kétharmada.
the_outsider hétfő, 00:16
Előzmény: #6740  Dehogynincs
Nekem van egy köznapi fogalmam arról, hogy mi a gyülekezés, és arról is, hogy mi a felvonulás. Meg még lehetne ragozni különböző módokon ezt a témát egyébként (méret, helyváltoztatás stb.). De számomra csak nagyon kis részben esik egybe a gyülekezés és a felvonulás, de hivatalosan(?) akár lehet ezt majdnem azonosnak is tekinteni (valószínűleg közelítőleg ez a helyzet). Egyébként ezzel a joggal, csak így egyéb kitételeket nem tekintve, akár vissza is lehetne élni, hiszen az is lehetne gyülekezés jog, hogy ennél nagyobb területet, ennél időben még hosszabban, és ráadásul mindennap is ki lehetne csupán(!) ezen jog alapján sajátítani, habár erre is nyilván kitalálnának valamit (pl. hogy ez már túllép a gyülekezési jogon), és kiderülne, hogy ez ugyanolyan képlékenyen értelmezhető mint a legtöbb más (emberi) "jog".
szieszta vasárnap, 22:29
Előzmény: #6738  Dehogynincs
Nevettem is, mikor a tavalyi hír tévé paláverjében a pride volt a téma és a betelefonáló egybites zolibácsi bemondta  a tutit. Ez nem is buzifelvonulás volt, hanem kormány elleni tüntetés. Nagyon gyorsan bedobtak egy reklámot, nehogy buzgalmában mondjon még valami okosat. :-)
Istvan78 vasárnap, 15:27
Előzmény: #6742  euler
Én továbbra is egy dolgot látok, de azt nagyon tisztán: neked nem érdekes, nem fontos az, hogy mit tett a Fidesz 16 év alatt és mit tett MP az elmúlt bő két év alatt (10 ezer egység rossz Fidesztől, ugyanannyi jó MP-től), neked az a fontos, érdekes, kritizálnivaló, hogy mit tett MP a Diákhitelnél, mint a NERbe beledolgozó nem felsőszintű vezető (10 egység rossz). Ez egy nem normális hozzáállás részedről. 
euler
euler vasárnap, 14:49
Előzmény: #6737  Istvan78
Jó magyarázat annak aki nem néz utána, hogy konkrétan milyen szerződésekről van szó.
Mit teljesített mennyiért és ki.
(Hadházy, Átlátszó stb., neked AI a javasolt információs forrás).
euler
euler vasárnap, 14:37
Előzmény: #6736  Angelo
A szükséges fejlesztéseket a szolgáltató végzi el a hálózatokon (villany, víz, gáz stb.).
Ha van miből! Ha a beszedett (rezsicsokkentett !) díjakból ez lehetséges.

Topik gazda

kenyeres2
kenyeres2
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek