Holnap nagy bejelentés, egy Diákhitel Központos fog beszámolni arról, hogyan történtek a kommunikációs megrendelések a Magyar Péter irányította pénzmosodában. A vádalku miatt fogja megtenni, mert Magyar szerint nem lesz bántódása. Maradjanak velünk!
Nincs miért bocsánatot kérned. Nem sértettél meg. Józan ésszel én sem értettem, hogyan lehetett ennyire elrajongani a gyurcsányos összefogást. Most már nem kell érvelni, csak rá kell nézni a 2022-es választások eredményére.
Kevesen értették meg 2022-ben, hogy Gyurcsánnyal nem lehet nyerni. Sajnos még te sem. Gyurcsány nemcsak a támogatottságát hozta az összefogásba, hanem az elutasítottságát is. Az összefogásnak nem volt elelnszere az őszödi beszéd és a 2006-os karhatalmi harcászat ellen. Nem nekem kellett volna alternatívát állítanom. Gyurcsány kormányfői lemondása után sem volt alternatíva. Három hetes szórakoztató casting után jött Bajnai és sokkal jobban kormányzott Gyurcsánynál.
60 embert rúgtak ki a Mandinertől A Mathias Corvinus Collegium (MCC) Alapítvány alá tartozó kiadványt is elérte a fideszes propaganda leépítési hulláma.SENKIT SE HAGYUNK AZ UTCÁN! 141 KÓLÁS FLAKON!!!!!!
Gyurcsányt senki nem kedvelte vagy nem sokan lehettek azok akik kedvelték. 2022-ben nem volt más alternatíva vagy tovább rombol a fidesz még 4-évig vagy leváltják őket. Kevesen értették, hogy mi a 2022-es választás tétje. Sajnos még te sem! Ezért bukott rengeteg milliárdot az ország és ezért rabolhatott tovább a fidesz újabb 4-évig. (Nem mellesleg Marki Zay lett volna a miniszterelnök és nem Gyurcsány ha győznek.)
OK, ez erős volt, bocsánatot is kérek, bár kétségtelen, hogy józan ésszel nehéz megérteni a személyi kultusz ilyen, ráadásul teljesen önkéntes megnyilvánulását. A vallási fanatizmushoz tudnám csak hasonlítani. De, hát mindenki abban hisz, amiben akar.
Hülyének lenni nem törvénytelen. A 2022-ben én is hiába győzködtem az összefogás ellen a Gyurcsány-kedvelőket. Már nem emlékszem, köztük voltál-e. A szerencsétlen sorsú gyurcsányisták mindenféle alapítvány nélkül is jól elfelejtették Gyurcsányt és feldolgozták a vereségét meg a visszavonulása utáni égető hiányát.
Most őszintén. Aki még ezek után is Orbán- kedvelő, azt én tényleg ön- és közveszélyes elmebetegnek nyílvánítanám. Lehet, hogy létre kellene hozni egy alapítványt, az ilyen szerencsétlen sorsú embertársaink gyógykezelésének támogatására.
A mágnesszalagokra vagyok kíváncsi. Sértetlenül megvannak, mindenféle belepiszkálás nélkül. Még digitalizálni sem kell, anélkül is föl lehet tenni a netre a négy évtizeddel ezelőtti adatokat.
Ügynök akták is ki lesznek teregetve, meg fogjuk tudni, hogy a bukott kormányban hány komcsi besúgó ült. Remélem a budge-microsoft ügyet is nyilvánosságra hozzák, erről szolt a "zöld-dosszié" is. Ebből meg fogjuk tudni, hogy melyik alapítványokba utalták a fél áfa-t. A volt igazságügyi miniszter asszonynak igaza volt amikor azt mondta, hogy „az
Orbán-rendszer egy maffia, amiből nem lehet kiszállni”. Orbán, Rogan, Szíjjártó felkészülhet, hamarosan előzetesbe lesznek.
Szánalmas, ahogy leszopkodja! "Szijjártó: Helló. Csak azt akartam tudni, hogy urai vagytok-e a helyzetnek, és hogy te jól vagy-e? Lavrov: Teljesen kézben tartjuk a helyzetet. Az elnök minden szükségest elmondott. Ne aggódj, csendben elintézzük az ügyet. Szijjártó: Sikerült megállítani az előrenyomulásukat [a Wagnerét] Moszkva felé? Lavrov: A hadsereg ura a helyzetnek. Nem követem élőben az eseményeket. A hadsereg pontosan tudja, mit kell tennie. Szijjártó: Tehát csak fake news, hogy az elnök és a miniszterelnök elhagyta Moszkvát? Lavrov: Ezeket a híreket már órákkal ezelőtt cáfolták. Ne aggódj, és ne higgy annak, amit a közösségi médiában mondanak. Szijjártó: Ott vannak [a Wagner csapatai] Voronyezsben és Rosztovban? Lavrov:
Nem követek mindent óráról órára. A hadsereg a helyszínen van, és
minden eszköze, valamint tudása megvan ahhoz, hogy kezelje a helyzetet. Szijjártó: Szóval te személy szerint teljesen jól vagy? Lavrov: Teljesen. Több mint rendben. Szijjártó: Nos, ha valaha bármire szükséged lenne személyesen, csak szólj nekem! Lavrov: [Nevet.] Nincs szükségem semmire. Nincs semmi probléma. Köszönöm, hogy hívtál."
Csak a fidesz szennylapok szerint volt túlszámlázás. Már nem sokáig tudnak hazudozni, elapadt a pénzcsap a TISZA-tól egyetlen fillért sem kapnak túlárazott reklámokra és így kénytelenek leépíteni és bezárni. Hazug, tolvaj, bűnöző fidesz-kormányod hozta létre ezeket a szennylapokat, de szerencsére meg vannak már számlálva a napjaik.
Megszavazta a Tisza! Ha Magyar Péter harmadjára sem jelenik meg a Diákhitel túlszámlázási ügyét vizsgáló parlamenti bizottság előtt, a pénzbírságok után az országgyűlés elrendelheti a rendőri elővezetését is.
Széky János: Szombat esti láz LXX. évfolyam, 25. szám, 2026. június 19. https://www.es.hu/cikk/2026-06-19/szeky-janos/szombat-esti-laz.html ... Azt mégse mondhatta, miszerint "olyan embertelenül, arcátlanul, nemzetrontó mértékben rosszul kormányoztam, hogy az összes médialenyúlás és szavazatvásárlás plusz a kedvemre igazított politikai intézményrendszer ellenére is sikerült megbuknom, tartsatok tehát meg pártelnöknek, mert az nekem jár”.
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!