Fidesz megújulásáról csak annyit: ha amíg nem ismerik el az elmúlt 16 év hibáit ( külpolitika: EU-s támogatások "hazahozatala", EU-s politika teljes csődje. Belpolitika: korrupció, egészségügy, oktatás, nyugdíjak lemaradása a bérekhez képest...) addig szerintem ne is álmodjanak fent maradáshoz! Én 70+ vagyok eddig Fideszre szavaztam kivéve mostani szavazás. Az első ciklusuk szerintem jó volt, de azután egyre rosszabb(de nem volt igazán más "váltó" lehetőség) és ebben az utolsó ciklusban nagyon mélyre süllyedtek.
Melyik sikeres és prosperáló rendszerről beszélsz? Egy rendszer sikeres és prosperáló, ha hemzsegnek benne a sikertelen, frusztrált, buta és tájékozatlan emberek? Miért baj az, ha a tolvajokat lopással vádolják? Vélhetően a most megbukott poltikai rendszerre gondolsz. Annak ellenére voltak tájékozatlanok az emberek, hogy a kormánypropaganda mindenkit elért. Azok a vezetők, akik nem szolgálnak, nem önmagukban látják a saját sikertelenségük okát, hanem abban a népben, amelyiket szolgálniuk kellett volna és nem uralkodni rajta.
Fricz Tamás politológus, a Fideszhez közeli Civil Összefogás Fórum (CÖF) egyik alapítója is csatlakozott azok sorához, akik Orbán Viktor hatalmas választási vereségét próbálják valamivel megmagyarázni és értelmezni. Fricz fő tézise, hogy a Fidesz az utóbbi években – vagy talán már korábban is – eltávolodott a polgári Magyarország eszményétől, és részben vagy egészben ez okozhatta a rendszer bukását. A Magyar Nemzetben megjelent publicisztikájában erről úgy ír, hogy:
„Azt hiszem, valahol utat tévesztettünk. Hogy hol? Nem tudom megmondani. Csak azt tudom, hogy egyszer, valahol a tudatos polgárok helyett »muglikat«, ostoba nyárspolgárokat kezdtünk látni az állampolgárokban. Polgárok helyett alattvalók, demokratikus állampolgárok helyett kádári kispolgárokat kezdtünk magunk előtt látni.”
A választás eredményével eltűnt az a félelmem, hogy Magyarország vajon 10-20 év múlva az EU-hoz fog-e tartozni – mondta el a Portfolio-nak Sinkó Ottó, a Videoton társ-vezérigazgatója, Magyarország egyik leggazdagabb embere. Szerinte a piaci reakció nem csoda, hiszen a szavazás jelentősége az 56-os forradalomhoz, a vasfüggöny megnyitásához, és a rendszerváltáshoz mérhető. Látom nem érted! A rezsimnek VÉGE, még akkor is ha simára borotválja magát Orbán, és szendén pislogva kijelenti hogy ő nem tudott semmiről se erkölcsileg nulla már. Egy csótány, ahogy mondá. :-)
...mondja ezt egy terrorizmusért 6 évre elitélt bűnöző. Akit amúgy a bukott Novák K. engedett szabadlábra a pedofil segítővel együtt. Gratulálok, egyre jobb példaképeitek vannak.
Az utca embere: „Kurva anyád, Németh Balázs!” – kiáltották oda az utcán Németh Balázsnak, mikor épp bejelentette, hogy ő lesz a Fidesz-frakció egyik szóvivője https://www.facebook.com/reel/2439165373217034
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!