Topiknyitó: kenyeres2 2025. 11. 22. 11:54

ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!  

Mert az igazság mindig győz!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Toka 2026. 04. 26. 13:01
euler
euler 2026. 04. 26. 12:58
Előzmény: #5535  sityaki
Pont ez a gond, hogy elhúzhatja a csíkot a felelősségrevonás elől, védett státuszban diplomata útlevéllel. Sőt, a lopott vagyon jó részével.
Nem arról van szó, hogy most mekkora az esélye egy előzetesnek (egyébként nem nulla), hanem hogy ki sürgeti ezt.
Toka 2026. 04. 26. 12:52
Előzmény: #5525  peggy01
Peggy Úr, megmondom öszintén ezt a Shiffer A-nem kedvelem.Régen sem, mostanában meg nagyon nem.
Dehogynincs
Dehogynincs 2026. 04. 26. 12:38
Előzmény: #5536  Angelo
Elfogadom, hogy neked ugyanazt jelenti a nyugger és a fideszt támogató agymosott nyugger. Pont.
Mondom mindezt fideszt elutasító nyugdíjasként.
Angelo 2026. 04. 26. 12:30
Előzmény: #5534  Dehogynincs

Nem jelent mást.
Szerinted kik rettegtek attól, hogy az ellenzék győzelme esetén háborúba mennek???
Értelmes, gondolkodó 0-110-éves emberek biztos, hogy nem.
A fideszt támogató agymosott nyuggerek és pont. 
sityaki 2026. 04. 26. 12:27
Csak tudnám, miért mondta Orbán, hogy vereség esetén is a Parlamentben marad, és ott fog küzdeni a hiveiért (és külön kenyeresért)... Most meg visszaadja a mandátumát és elhúzza a csíkot Amerikába... ej ej...
Dehogynincs
Dehogynincs 2026. 04. 26. 12:25
Előzmény: #5529  Angelo
Nem azt kérdeztem, hogy miért nem tiszteled a fidesz politikusait, hanem arra mutattam rá, hogy eredetileg nem azt írtad, amit most magyarázol. Azt magyarázod, hogyan kellene érteni azt, ami mást jelent.
Dehogynincs
Dehogynincs 2026. 04. 26. 12:21
„Most ért véget a Fidesz elnökségi ülése, gőzerővel zajlanak a megbeszélések a nemzeti oldal megújulásáról, a frakciónkról és közösségeink megvédéséről. Minden képviselőjelöltünket meghallgattuk közösségünk minden tagjának véleményére, tapasztalatára és tenni akarására szükségünk van. Hoztunk néhány fontos döntést is, a parlamenti frakciónkat gyökeresen átalakítjuk, hétfőn alakul meg a frakció, vezetője Gulyás Gergely lesz. A Fidesz-KDNP listavezetőjeként elnyert mandátumon valójában a Fidesz parlamenti mandátuma, ezért úgy döntöttem, azt vissza is adom. Rám most nem a parlamentben, hanem a nemzeti oldal újjászervezésében van szükségünk. Jövő héten országos választmányt tartunk, az ősszel esedékes tisztújító kongresszust előre hoztuk júniusra. Közel négy évtizede vezetem a közösségünket, ezalatt volt részünk sikerekben és kudarcokban, választási győzelmekben és vereségekben. Egy valami viszont nem változott, ez a tábor volt mindvégig Magyarország legegységesebb és legösszetartóbb politikai közössége és erre az egységre Magyarországnak most is nagy szüksége lesz. Az elnökség azt javasolja, hogy a munkámat a Fidesz elnökeként folytassam és ha a kongresszus megtisztelt bizalmával készen állok a feladatra. A Jóisten mindannyiunk fölött, Magyarország mindenekelőtt."
_________ el lesz rendezve? __________
1. Kötcsén még ezzel fenyegetőzött: semmi nem lesz elfelejtve, minden fel lesz jegyezve, minden el lesz rendezve.
2. Használja a "nemzeti oldal" hívószót.
3. A 2010-es, 2014-es, 2018-as és 2022-es mandátumok is a fidesz mandátumai voltak, de azokat nem adta vissza.
4. Azt az őszi tisztújító kongresszust hozza előre júniusra, amelyiket a választás előtti őszről tettek át a választás utáni őszre.
5. Bejelenti, hogy a fidesz elnöke akar maradni.
tom122 2026. 04. 26. 12:16
Orbán a következő fideszes pártkongresszuson,Gyurcsányt fogja idézni,"Ezt elkurtuk,nem kicsit,nagyon" 
sityaki 2026. 04. 26. 12:12
Előzmény: #5530  euler
jelenleg mininterelnök és képviselő.
euler
euler 2026. 04. 26. 12:04
Orbán előzetes letartóztatásának feltételei MOST is fennállnak!
Miért csak Hadházy sürgeti ezt?
Orbánnal kell kezdeni az elszámoltatást!
Angelo 2026. 04. 26. 12:04
Előzmény: #5527  Dehogynincs
"Nyuggerek készüljetek! 
Mehettek a frontra harcolni!"
Ezt szintén a fidesz propagandát osztó, agymosott és félrevezetett nyuggerekre értettem.
A többiek tisztában vannak azzal, hogy akaratuk ellenére, senki nem fog háborúba menni, rájuk nem hatott az agymosás.
Egyetlen olyan bűnözőt sem tisztelek, akikről bebizonyosodott, hogy valóban bűnözők.
Itt a válasz arra is, hogy miért nem tisztelem a fidesz politikusait, akik nyilván valóan bűncselekményeket követtek el, vagy tudomásuk volt a társaik által elkövetett bűncselekményekről.
Ezért nem tudtam tisztelni Varga Juditot sem, aki tisztában volt azzal, hogy párttársai nagyon súlyos bűncselekményeket követtek el, de nem tett semmit ezek felszámolása ellen, ráadásul igazságügyi miniszteri tisztséget töltött be. 
Tehát, hogy értsd: Soha nem fogok tisztelni egyetlen bűnözőt sem és azokat akik támogatásukkal a bűnözők mellé állnak!
Orbán is az én szememben egy bűnöző, függetlenül attól, hogy még nem állt bíróság elé! 
Példa erre: Elios ügy, Zöld dosszié, Tiborcz, Mészáros és saját családtagjai mérhetetlen gazdagodása, ezek egy valódi, piaci versenyben nem tudták volna ezt elérni.
tom122 2026. 04. 26. 12:04
Előzmény: #5522  offshort
oké,akkor erre rosszul emlékeztem, egyébként meg oldják fel a titkosított anyagokat,azzal  a feltétellel, hogy az informátorokat ezzel ne veszélyeztessék,mert sok titkosítás, pont az ő védelmük miatt indokolt és nem a bűnözök védelme miatt,legalábbis,optimista esetben.
Dehogynincs
Dehogynincs 2026. 04. 26. 11:42
Előzmény: #5487  Angelo
Kezded elmismásolni azt, amit mondtál.
"Nyuggerek készüljetek! 
Mehettek a frontra harcolni!"
Itt minden nyuggerről volt szó.
Most viszont azokat a nyuggereket nem tiszteled,  akik reggeltől estig osztják a fidesz hazugságait.
Csecsemők tényleg nincsenek a nyuggerek között, de lehetnek közöttük pedofilok, akik nem feltétlenül a fidesz hazugságait osztják. Meg anyagyilkosok, tolvajok és vérnősző barmok is. Őket miért tiszteled?
Dehogynincs
Dehogynincs 2026. 04. 26. 11:30
Egymillió ember valósága fog most elolvadni
https://telex.hu/techtud/2026/04/26/propaganda-kozmedia-mtva-valasztas-valosag-pszichologia
Három nappal a győztes választás után Magyar Péter megválasztott miniszterelnökként bement először a Kossuth rádió, majd az M1 stúdiójába, ahol rekordnézettséget produkált azzal, hogy élő adásban közölte az őt kérdező riporterekkel, illetve a nézőkkel-hallgatókkal, hogy
„ennek a hazugsággyárnak a kormányalakítás után vége van, fel fogjuk függeszteni a hírszolgáltatásukat”.
...
A közmédia várható éles irányváltása után tehát három út látszik a változás pszichés feldolgozására, az információs vákuum betöltésére:
- vagy elfogadja az ember új igazságnak azt, amit az új közmédiától kap;
- vagy keres egy új hírforrást, ami a régi valóságát erősíti meg (esetünkben ez lehet például a köztévé helyett a TV2 vagy a Hír TV);
- vagy keres magának egy új, megnyugtató narratívát.
...
peggy01 2026. 04. 26. 11:21
Előzmény: #5502  Angelo

„Először is, veled ellentétben én nem vagyok nyugger.  Én nem vagyok nyugger, de rád minden igaz, amit a nyuggerekről írtál. Nem Spiller tiltott ki téged, hanem az admin 15 napra az egész fórumról. És Spiller nem kollégám. Mit találtál be nálam? Az arrogáns viselkedésed nem intelligenciát tükröz. A korábbi 7 beírásomból 5 csupán link, egyben kértem egy linkkel való alátámasztást, a hetedikben Tokának válaszoltam, hogy csak pár perc hosszú az ajánlott videó. A videókban többnyire Shiffer András beszélt, aki nem is Fideszes. Ez is SA videó.
https://www.facebook.com/watch?v=1421475723085519 
De te már egy korábbi hozzászólásodban is támadtál engem. A szüleidet nyuggerezzed, ne azokat az idős embereket, akik végigdolgozták az életüket! Eddig is tiltakoztam, ezután is tiltakozni fogok a nyugdíjas embertársaim lekezelése miatt. 
Ne válaszolj, talán elviseled, hogy nem tiéd az utolsó szó.
offshort
offshort 2026. 04. 26. 09:45
Előzmény: #5522  offshort
jahh ..... ez lemaradt! 

"legyetek bátorak!"  :))) 
Toka 2026. 04. 26. 09:43
"Tudjuk, kik vagytok, és tudjuk, hogy mit tettetek, és nem felejtünk.”
https://444.hu/2025/02/15/7-ember-akiknek-magyar-peter-azt-uzente-tudja-mit-tettek-es-nem-felejt
offshort
offshort 2026. 04. 26. 09:40
Előzmény: #5510  tom122
pintér 1991 márc-tól bp-i rendőrkapitány, 1991 sept.-től pedig országos rendőrfőkapitány, 1996-ig, 
nyakig benne lehetett és persze más témákban is bőven lehetett információja! 
de most itt a nagy lehetőség a tisztára mosakodásnak! oldják fel a 85 évre titkosított olajügyeket! 
(és a III/III ügynöklistákat is) 
Dehogynincs
Dehogynincs 2026. 04. 26. 09:30
Előzmény: #5519  tom122
Még ügyvezető kormány van. A jelenlegi kormány tagja Pintér Sándor.
Holnap is tagja lesz. Holnapután is.

Topik gazda

kenyeres2
kenyeres2
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek