Topiknyitó: kenyeres2 2025. 11. 22. 11:54

ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!  

Mert az igazság mindig győz!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Dehogynincs
Dehogynincs 2026. 04. 26. 09:27
Előzmény: #5517  euler

""A május 31-ig történő hosszabbítási igény technikailag jogosnak látszik"
Ezt mondom én is, de én csak annyira "kedvelem" (utasítom el kevésbé) OV-t  amennyire zsugorodik a hatalma.
tom122 2026. 04. 26. 09:16
Előzmény: #5514  Dehogynincs
Látom még mindig nem esett le,hogy nincsen MSZMP már majdnem 40 éve,kutyát nem érdekli kivolt szürke eminenciás 40 éve egy már nem létező pártban.A Fideszben egyébként is ott voltak vagy vannak még volt MSZMP tagok.
Toka 2026. 04. 26. 09:15
Előzmény: #5516  kenyeres2
🤣...más műsort néz ez a baba, az eskütétel után jönnek az igazi patrióták.
euler
euler 2026. 04. 26. 09:13
Előzmény: #5508  Dehogynincs
Akkor jelentene "jogi atombombát" ha a Tiszanak nem lenne kétharmada. A fidesz erre játszott az utolsó modositojaval.
Kétharmaddal akár csomagban is rendezhető a jogi helyzet és a jogszabályok. Eltörölheto ami fölösleges, átemelhető ami kell, vissza lehetne és kellene térni a normál törvényhozáshoz.
A május 31-ig történő hosszabbítási igény technikailag jogosnak látszik, egyszerűbb az élet, de ha nem történik meg akkor sem omlik össze az ország. Az új Országgyűlés gyorsan tudja rendezni és normálisabban sok területen, pl. az arstoppoknal, és különösen az üzemanyag védett árnál.
kenyeres2
kenyeres2 2026. 04. 26. 09:11
Előzmény: #5508  Dehogynincs
Dehogynincs
Dehogynincs 2026. 04. 26. 09:08
Előzmény: #5512  Goldstein17
A NER-lovagok lázadása döntötte be Orbán rendszerét, nem a kórházak állapota? - Schiffer András
https://www.youtube.com/watch?v=i3fx5Bp6UJY
Orbánnak Hatvanpusztára nem volt válasza (47. perctől)
Dehogynincs
Dehogynincs 2026. 04. 26. 09:01
Előzmény: #5511  tom122
Nem arról van szó, mit gondolok, hanem arról, mit gondolak róla az OV-t kedvelők.
#5468-ban ezt kérdeztem ( az "m" betű kihagyásával)
"Az OV-t kedvelők még adósak számomra azzal a magyarázattal, hogy miért fogadják el az mszMp-s priuszú Pintér Sándort és miért utasítják el a fidesz priuszú Vitézyt vagy MP-t."
tom122 2026. 04. 26. 09:01
Előzmény: #5512  Goldstein17
Szerintem Mészáros Lőrincz,Magyarország legokosabb embere :)))
Goldstein17 2026. 04. 26. 08:58
Tippverseny: ki lesz az első bűnbánó a fideszből, aki felveti az Orbán család gazdagodásának kérdését? 
tom122 2026. 04. 26. 08:55
Előzmény: #5509  Dehogynincs
Gondolod,hogy mondhatott volna nemet a kinevezésre és ha nemet mond akkor lehetett volna olyan rendőri karierje amire a tudása alapján volt esélye és nem az alapján,hogy párttag vagy párttitkár.A Fidesz alatt egyébként pont Pintér volt az aki sokszor kiállt azok mellett a rendőrök mellett akik fideszhez közeli válalkozók vagy politikusok ügyeit vizsgálták,legalábbis az elején,a végére lehet,hogy már belefáradt és elfogadta a Fidesz mindenhatóságát.
tom122 2026. 04. 26. 08:49
Előzmény: #5500  offshort
Szerintem nem az olajügyek miatt lehetett belügyminiszter,az pitiáner ügy volt ehhez,Orbán benne sem lehetett,inkább Orbánról voltak kompromitáló adatai.Az olaj ügyek idejében egyébként sem a Fidesz volt kormányon,hanem az MDF.MSZP és SZDSZ.utánnuk jött  aFidesz kormány és pont akkor alakult a vizsgáló bizottság amely az olajügyeket vizsgálta,mondjuk nem sok sikerrel.Az,hogy Pintér  maffiózó volt egyébként pont az olajügyekben érdekeltek terjesztették valószínűleg akiket az ő idejében kapcsoltak le és ott van még Tasnádi aki szintén ezt hiresztelte,miközben verő emberekkel járt adosságot behajtani,szóval a bünözöi körökből származhat inkább a mende,monda,Pintér bünözői múltja.Ha valóban az lett volna,nem tudta volna lekapcsolni Magyarország legerösebb maffiózóját és azokat a rendörségi vezetőket akik besúgói voltak,mert elég kompromitáló adat lett volna ellene,hogy ne bolygassa a múltat.
Az tény,hogy a Fidesznek asszisztált és jól is keresett rajta,de rendörségi körökben,nem feltétlenül negatív az ő személye,igaz a végére elkopott.
Dehogynincs
Dehogynincs 2026. 04. 26. 07:54
Előzmény: #5498  tom122
Elírtam. 
Az mszmp  tagja volt, és az országos rendőr-főkapitányság (ORFK) párttitkára.
Nem mezei tag, hanem párttitkár. 
Dehogynincs
Dehogynincs 2026. 04. 26. 07:46
Előzmény: #5504  kenyeres2
Ezt azért írtad, hogy lássuk hány igaz és hamis állítás van az előtte-utána pontok között
vagy feltételezed, hogy ezzel lehet az Orbán Viktort kedvelőket egy táborban tartani?
Hozz forrást arra, hogy a tisza azt mondta, hogy nincs háború! 
A veszélyhelyzeti kormányzást ezért kellene május 31.-ig meghosszabbítani, mert nem arra használták, amire való.
Jogi atombombát jelentene az országnak, ha május 13-án véget érne a veszélyhelyzet
https://telex.hu/belfold/2026/04/23/haborus-veszelyhelyzet-meghosszabbitasa-kormany-parlament-magyar-peter-gulyas-gergely
ha május 13-án, a veszélyhelyzet végével automatikusan hatályon kívül helyeződnének kormányrendeletek.
- A Szőlő utcai ügy miatt a büntetés-végrehajtás irányítása alá helyezett javítóintézetek visszakerülnének a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság alá.
- Hatályát veszítené az a kormányrendelet, amely alapján hónapokra bezárták a kábítószer-kereskedelemmel megvádolt szórakozóhelyeket, valamint
- az a rendelet, amely kiskaput biztosított a Samsung SDI-nek, hogy a környezetvédelmi szabályok megszegése esetén se függesszék fel a gödi akkumulátorgyár működését.
A veszélyhelyzet végével megszűnik továbbá
- a védett üzemanyagár;
- az élelmiszerárstop;
- a drogériai termékek árának korlátozása;
- a bedőlt Bászna-Gabona dolgozóinak támogatása a Bérgarancia Alapból;
- a ragadós száj- és körömfájás sújtotta gazdálkodók állami kártalanítása; és
- jó pár állami intézmény és szervezet veszélyhelyzeti működésrendje.
Toka 2026. 04. 26. 07:05
Előzmény: #5502  Angelo
Angelo Úr a Toka clubban Mi szeretettel várjuk.
bronz 2026. 04. 26. 06:03
Mi lesz szegény Lezsák alapítványával így, hogy megbuktak?
Angelo 2026. 04. 26. 04:15
Előzmény: #5501  peggy01

Először is, veled ellentétben én nem vagyok nyugger. 
Egy olyan negyvenes éveiben járó ember vagyok, aki a fidesz által bevezetett magas működési költségek miatt, eladta vállalkozását egy szlovák vállalkozónak. 
Tehát engem negatívan érintett a rezsicsöki és azokat a magyar családokat akiknek a munkát adtam. 
De nyugi nem kell engem sajnálnod, maradt bőven annyi, hogy a családban már senkinek nem kell alkalmazotti viszonyban dolgoznia. 
A stílusról pedig annyit, hogy egyszerűen nem nőttetek fel az intelligens kommunikációhoz, veletek ebben a formában nem lehet kommunikálni, nem értenétek.
Kitiltásomról pedig annyit, hogy spiller kollégád tiltott ki a saját topikjából. Neki éppen úgy fájt a valódi tények megismerése, mint neked. Tulajdonképpen nála is betaláltam, éppen úgy mint nálad.
Tehát nyugodt lehetsz, tisztelettel és kellő alázattal beszélek azokkal akikkel csak lehet.
Ezt a lekezelő, gyűlölettel tele stílust éppen a fidesznek köszönheted, ők építették gyűlöletre fel a kommunikációjukat azokkal szemben akik kiálltak a becsület és tisztesség mellet. 
Tükröt tartok elétek, csak azt kapjátok vissza amit ti adtok azoknak, akiket még 16-év agymosása után sem sikerült megtörnötök és továbbra is kiállnak a becsület és tisztesség mellet.
Szép napot neked nyugger! 
(Bízom benne, hogy még felébredsz és tudunk tisztességes, becsületes emberekhez méltóan is kommunikálni, tiszteletben tartva egymás gondolatait és emberi értékeit.)
peggy01 2026. 04. 25. 23:26
Előzmény: #5487  Angelo

Írtam, hogy ne válaszolj. Angelo nyugger te a tiszteletet hírből sem ismered. Összeszámoltam jan. 27-ig visszamenőleg a hozzászólásaink számát, hogy ki osztja itt az észt reggeltől estig. Te 177-szer szóltál hozzá, pedig 15 napra ki voltál tiltva személyeskedés miatt. Én összesen 12-szer szóltam hozzá a fórumhoz, ebből  5 a mai nap nyuggeres téma, ezelőtt ápr. 4-én írtam utoljára, a maradék  7-ből  5 beírás csak link megjegyzés nélkül , és 2 kétszavas beírás. Ezek alapján állapítottad meg, hogy fideszes nyugger vagyok. Nevetséges vagy. A 177 hozzászólásoddal, amelyből kb. 20 litániának is megfelelne te mi vagy?  A te logikád szerint egy ráérős nyugger.
Ennek a topiknak a gazdája kenyeres2, nehogy már meghatározzátok , hogy mennyit és miről ír.

Topik gazda

kenyeres2
kenyeres2
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek