Igen, de pár dijat kapott volt csupán aki megérdemelte, bár ezt nem én döntöm el, de jópár felháborított.Közben Békéscsaba MP gyűlésébe erdemes belenézni, most megy eloben....eszméletlen embertömeg.Ilyet még nem láttam.
rákaikálmánfilipino'? :)) (2 millio fideszes a kossuth téren, 7 milliárdból Petöfi film, aminek ugye a min. a felét ellopták! az nekem is a kedvencem a vajákosjósnő párjával együtt, aki lovagkeresztet kapott nemrég! a fideszességhez is agyhalottság szükséges, de egy ilyen nőt nap mint nap elviselni! az már azért komoly pszihés' terhelés!
viktorkiráj' KISZ titkár volt az mszmp-s időkben, és még sokan, .... pl rogán, dajcstomi, varga, pintér, járai, matolcsi' , stumpf, martonyi aztán ugy nézett kis időre mintha demokraták lennének, de mára már pároslábbal tapossák a demokráciát!
Ja..ja..tudjuk. MP aki 14 évig benne volt Orbán seggében az valójában igazi ellenzéki volt...csak inkognitóban :DDDD Ugyan onnan jött, hazudozó tróger. Semmivel nem különb a Fidesz bármelyik politikusától..neki ez most megélhetési kérdés (pont mint az EU parlament féle---nem ülök be)
Narancsba borultak a pálmafák, helyett a körzetek!A legfrissebb felmérések szerint a Fidesz 66 körzetben nyerheti meg a választást.Fel a győzelemre! Ez a minimum, ennyi nem elég!Hajrá Magyarország Hajrá Patrióták.
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!