. Tessék mondani az nem hazaárulás, választási csalás, ha egy párt tudatosan az országnak ártó aljas hazugságokat terjeszt az ellenzékéről??. Tessék mondani az nem választási csalás ha egy párt saját magáról dicshímnuszokat terjeszt hogy megvédi a népet mert ellenzéke háborúba akarja vinni az országot? Ez nem háborús uszítás ami büntetendő?? ... Meddig lophatja és verheti szét az országot a magyar történelem legnagyobb gazembere a seggében lévő csicskákkal??
Tisza szavazók túlnyomó többsége nem tisza hívő, hanem elege van a fideszből és gazember hazaáruló esküszegő kleptomániás vezetőiből, élén a maygar történelem egnagyobb gazemberével. Belátta a Zellenzék nem képes leváltani, tiszának erős lehetősége van, tehát szarik mindenre és a fidesz ellen szavaz, nem a régi Zellenzékre hanem ahol látja a jövőt.
Buxmester Úr.Azt mit csinál a 2 törpepárt a Parlamentben?Remélem listán behuzzak a törpepartjukat, egyeniben meg a Tiszát.Ha nem, akkor az idok vegezetéig tőrpék maradnak.Udvozlettel: Toka Ur
Mi már a közvélemény-kutatásokban nem bízunk. Félrevezetnek, manipulálnak! Főleg a Tisza számait tartják vágy vezérelt állapotban, hogy a kisebb pártok (Mi Hazánk, DK) szavazói inkább a Tiszára szavazzanak, mert egyébként oda a Fidesz leváltása. Folyamatosan ezt a látszatot akarják fenntartani, miközben mindkét kisebb pártnak megvan a parlamentbe kerüléshez szükséges szavazója! Tartsunk alternatív közvélemény kutatást, osszátok meg minél többen, hogy minél több DK és Mi Hazánk szimpatizánshoz is eljusson! A Tiszás trollok jönnek maguktól!
Magyar P is tökre lejáratja magát és a tiszát, szinte üres a pódium előtt minden 10 ember ha lézeng, az FB-n is leszarják már. nincs ezres lájk, vannak 100-an?? Már Ocsmány Vigyort éltetik Zalaegerszegen is. Persze ráfogják a hidegre, esőre!! Nem lesz így kormány, pláne renCer váltás!! https://i.imgur.com/Am8PYqD.png
Döbbenet ez a faszság, amit idemásoltál. Csókoltatom Orbánt. Add át neki személyesen, De nehogy eltéveszd, nem a seggére gondoltam, veled ellentétben...
Figyelj csak, én nem csetdzsípítível írom amit írok, hanem azért, mert ismerem Gábort és egyházát a MET-et, valamint ügyeit. Jó liberálisként nem tanulsz saját hibáidból, és bár mindig belebuktál ebbe a rágalmazásodba hogy "hazucc, hazucc!", ugyanúgy folytatod. Amit írtam, az ismét SZÓ SZERINT igaz! Amit te bekopíztál ide annak köze sincs ahhoz amit én írtam. A lelkésztársak, akikről én írtam, kiálltak Tibor mellett a komcsi időszakban, és kiszakadtak vele a metodista egyházból, Tibor (és Gábor) mellé álltak a MET létrehozásánál, és Tibor és Gábor a MET-ből rakták ki később ezeket a lelkésztársaikat. . A keresztény megbocsátás jegyében az egyik ilyen lelkésztárs később (kirakása után!) mégis elment Gábor egyik alkalmára, ahol Gábor (szintén a keresztény megbocsátás jegyében :) mosolyogva kérte meg: többet ne jöjjön közéjük. S ha megkérdeznéd ezeket a kirakott lelkészeket, valószínűleg azt mondanák: lehet megvezették őket és Tiborban és Gáborban valójában olyan lázadás volt, ami mellé nem kellett volna odaállni. . Persze ebből lehet politikai tőkét kovácsolni, s persze hogy a képmutató Fegyőr odaáll Gábor mellé, tüncizgetnek, merthogy a liberalizmusnak a káosz és anarchia a jó, nem pedig az állami intézményeknek a törvények betartása. Helyesen jegyezte meg egy baptista hölgy: az ő férje is alapítványt vezetett, egy idő után állami pénzeket kaptak, de mindvégig tisztességesen viselkedtek, könyveltek mindent, soha semmi bajuk nem volt így az állammal.
Vecsési Polgári Kör "Forrásaink szerint a vecsési Shell-kúton Erste kártyával ukránok vásároltak dízelt. Mindenki jöjjön azonnal az ipartestületibe! Szücs Lajos s.k." 😀
Mint hívő, keresztény lélek azt is áthatnád, hogy ő nem Hatvanpusztára költötte a pénzt, hanem a szegények, elesettek megsegítésére. Vagy tévedésben lennék, nem vagy hívő, keresztény lélek, hanem csak egy szekta tag szintjén mozgó propagandista?
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!