Topiknyitó: Toka 2025. 10. 11. 10:09

(Akko) Neo- Invest(Wing)  

Ez az igazi Akko fórum
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Toka ma, 07:35
360 napos súlyozott átlag: 308,5154👁
Toka szerda, 16:37
Előzmény: #446  filus
Lassan keszul igyaz, de mar majd 1 éve készül...ugyhogy möglesz...
filus szerda, 16:15
Előzmény: #445  Toka
Luca széke :)
Toka szerda, 16:02
Előzmény: #444  Manufacere
Ezzel is lehet Manufacere Ur, ha kész vannak megszólalnak.
Manufacere
Manufacere szerda, 14:56
Na úgy látom ma is szépen lehett keresni.
Minden mással mert ugye mi még ki sem nyitottunk.:)
Toka kedd, 22:38
Előzmény: #430  Toka
360 napos átlagár: 308,7548
Toka kedd, 20:03
Előzmény: #440  orbitalis
Hát azt várhatják...az mar nem covid hanem ebola🤣
Manufacere
Manufacere kedd, 19:13
Előzmény: #439  LACI82
Befogadták a levelem. Kis türelmet kértek. :)
orbitalis kedd, 18:40
Előzmény: #437  Donqatto
180-200Ft között valahol
LACI82 kedd, 17:41
Előzmény: #438  Manufacere
Én is hírt várok, lassan 9 hónapja. Nem kapkodnak. Leveledre válaszoltak?
Manufacere
Manufacere kedd, 17:12
Előzmény: #437  Donqatto
200 alá biztos benézünk.
Én egyébként hírt várok. :)
Donqatto
Donqatto kedd, 16:11
Itt az a gond, hogy minden ATH-ra megy, vagy legalább emelkedik...ha jön egy kisebb pánik ennek hol lesz az alja?
orbitalis kedd, 09:09
Előzmény: #435  Toka
Abban egyetértünk, hogy óriási a potenciál.
Az új vezetőtől én is várnék kézzelfogható eredményt, de valamiért attól tartok, hogy a holdingot magára hagyják és a wing-neo vonal fog csak erősödni.
nekem az is megfelelő persze, ha 400Ft-on kivásárolnak a holdingból és bezárják az egészet, csak nehogy mondjuk ugyanezt 250Ft-on tervezzék.
Toka kedd, 08:36
Előzmény: #434  orbitalis
Persze, teljesen rendben van Orbitalis Ur, igaza is van a kommunikaciot illetoen.A 360 napos sulyozott átlagot csak azert figyelem mert a 2024 es kgy hatarozat alapjan apportra azon nyilik lehetosege a Wing nek iden aprilis kozepéig kozgyules nelkul.Van aki orulne neki van aki nem, en mindenesetre orulnek ha a kivitelezo es a fejleszto egy ernyő alá kerulne, szerintem a piac azt dijjazná.Amugy 66.12 tulajdonrésszel a Wing akkor es azt csinal ami akar, formailag barmikor osszehivhat kgy-t.Ez a hölgy aki erkezett, valamiert megjott, igen szeret meglevo strukturákat atalakítani, Steinberg-nek meg eddig sem kellett segitség, én nem lepodnek meg azon ha ez a hölgy hamarosan itt lenne vmi pozicióban, akár váltva Gyáfras Urat.A Vago Ur altal tavaly majusban emlitett számokat nezve kivitelezés terén , hogy az 2-3év mulva utoléri bevetel vonatkoztatásában i az uzemeltetes szamait- azt gondolom hogy ezeket a szerzodeseket hamarosan meg kell kötni-ha bevetelként akarja elszamolni.Az hogy Steinberg nem beszél az fura, az hogy nem csinal semmit az tévedés mert igen komoly strukturalis atalakulas ment vegbe Akkoban, megszabadulva a portfolioidegen-nem termelo dolgoktol.Jelenleg egy héj, a Neo van benne, a Szeremi s még par kis dolog-amelyekrol azt gondolom hogy a berleti szerzodes miatt nem tudták kipucolni.Benne van az a Neo amit feleakkoraként 18.5 milliardert adtak-vettek pár éve, Akko kapitalizaciója jelenleg a neo ertékének a felét sem éri el.Hitelek csokkentek, a tobbi neon kivuli rész ertéke (szerémi+francia+par kicsi) teljesen befedi.Az eredménytartalekban is van elég jol pénz.A mostani 25 éves eredmeny nagyban fugg majd attol hogy a decemberben a romai projektre mekkora keszultséget szamoltak el.Figyeljuk a hireket, ez egy nagyon jol termelo dolog, s jelenleg nagyon alularazott, s a bet-en most vélemémyem szerint 2-3 ilyen papir van csupan.
orbitalis kedd, 07:26
Előzmény: #433  Toka
Én arra hívtam fel a figyelmet, hogy ez teljesen mindegy.
Semmilyen történést nem befolyásol egyik átlag sem.
A mozgó már régi indukálhatott volna vételt.
Nem tette.
Steinberg Úr semmit nem kommunikál a holdingról.
Toka hétfő, 19:39
Előzmény: #432  orbitalis
Adataim mindig pontosak Orbitalis Ur, a Bet oldalaról van kinyerve...kibocsatók listája...kereskedesi adatok......

A Bet kibocsátókat bemutató oldalán, a kereskedési adatok között szereplő 360 napos átlagár nem technikai értelemben vett mozgóátlag. Az érték az elmúlt 360 kereskedési nap során létrejött kötések alapján számított, forgalommal súlyozott átlagárat jelenti. A számítás során minden kötési ár a hozzá tartozó darabszámmal kerül figyelembevételre, így a nagyobb volumenű ügyletek nagyobb hatással vannak az átlagra. Ennek célja egy reális, a tényleges piaci forgalmat tükröző árszint bemutatása a kibocsátók összehasonlításához.
orbitalis hétfő, 19:17
Előzmény: #429  Toka
Minden tiszteletem, hogy ebben hisz, de valójában a mozgóátlagok már rég jóval alatta vannak.
Steinberg Úr azon kívül, hogy tetszeleg konferenciákon irreleváns témákban, zéró részvényesi értéket teremt.
fiftififti hétfő, 17:04
Hát Toka úr én tényleg leszarom ezt a papírt, minden bizalmam elvesztettem!!
Elment 4000 darab amit még 250 en vettem korábban. 
Még van kb. ugyanennyi 290 körül, azzal azért várok, hátha ez évben el tudom adni! 
Amúgy sok sikert kívánok hozzá mindenkinek, de nekem elfogyott a türelmem 😃
Maradok tisztelettel!!!!
Toka hétfő, 17:01
360 napos átlagár309,0909
Toka hétfő, 16:46
Előzmény: #420  fiftififti
Pár napot várhatott volna...308,5 kozelébe erünk a 360 napossal.
Donqatto
Donqatto hétfő, 16:15
Nap vesztese prémium shit :)
Toka hétfő, 15:39
Előzmény: #426  fiftififti
Kicsit megmozgatom Őket, hisz már válaszolt.Amit kerdeztem azt meg nem mondhatja meg.😇
fiftififti hétfő, 15:18
Előzmény: #422  Toka
Toka úr!!
Ez a válasz a hölgyől tipikus példája a lepattintás stratégiának, amit megannyi cég szeretettel művel!!!
Majd győzze várni az érdemi, megnyugtató, releváns választ!!
LACI82 hétfő, 14:41
Előzmény: #424  Toka
Az egy jó kérdés. Az meg egy másik, hogy mennyire update-ek. Köszi.
Toka hétfő, 14:38
Előzmény: #423  LACI82
A tavalyi projektek készültségi szintjeit kerdeztem.
LACI82 hétfő, 14:30
Előzmény: #422  Toka
Szia Toka!
A napokban én is kérdezek tőlük párat, mert úgy néz ki, egyébként hiába várod befektetőként, hogy hozzád szóljanak.
Publikus, hogy mit kérdeztél tőlük? 
Toka hétfő, 14:23
Előzmény: #416  Manufacere
Még 1 szer küldje el Manufacere Ur  Beatrixnek, mindig ír vissza, nagyon kedves.Nekem minden kerdésemre válaszol.Most én is várok választ, de ez jött helyette:
Ezúton tájékoztatom, hogy az Ön által feltett kérdésre amennyiben érdemi választ kapunk, tájékoztatni fogjuk. Türelmét ezúton is megköszönve,  Üdvözlettel: Hofmeister Beatrix pénzügyi back-office és befektetői kapcsolatok
LACI82 hétfő, 13:58
Előzmény: #416  Manufacere
Szoktak reagálni, legalább annyit, hogy megkapták! Nálam még meg se érkeztek április óta, lehet úgy berúgtak a kinevezés megünneplésekor, hogy átaludták az évet! Komolyra fordítva a szót... elég szánalmas, hogy lassan 9 hónapja nem bírták felvázolni, hogy mit akarnak, arról nem is beszélve, hogy esetleg csináltak volna valamit. Úgy gondolom az árfolyam nekik szól, meg az ébresztő is, mert kezd elgurulni a gyógyszerem!

Topik gazda

Toka
3 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek