Érdekes a tőzsde világa. Nem történt semmi különös csak nyilvánossá vált tavaly Q4-ről a jelentés, ami nem volt meglepetés. Mindenki tudta, hogy mire számíthat. Erre ma tépni kezdték. Már rég van beadva 2100ra eladási megbízásom pakkom egy kis részére. (Aki nagyon utál közületek, az vegye már meg!)
Rendben. - Azért kérdeztem csak, mert úgy gondolom, hogy minél nagyobb a különbség egy részvény elemzői értékelése (célára) és a valós tőzsdei ára között, az annál inkább növelheti az érdeklődést a potenciális befektetők részéről. A tőzsdei ár nagyon transzparens, mindenki látja ha átfutja a monitort. Az aktuális célárat kikeresni viszont már időigényesebb. Ennek a topiknak az általad való létrehozása és a címválasztása szerintem nagyon helyes és tudatos volt, célja pedig, hogy minél több olvasónak felhívja a figyelmét a PannErgy részvényben megbúvó pénzkereseti lehetőségre.
Jó reggelt kívánok! Panny jelentés a vártnak megfelelően jó lett. Mind e mellett a 2322-es célár és a jelenlegi tőzsdei ár között elég nagy még a különbség. Az adatokat és az OTP eddigi elemzéseit ismerve a célár nagy valószínűséggel változni - emelkedni - fog. Ha ez bekövetkezik módosul majd a topik címe is vagy megvárjuk vele amíg a jelenlegit eléri?
Kösz a tanácsot! Nem most fogom dobni, hanem ha legközelebb meghúzzák! Az nem zavar, hogy amiket tavaly év vége felé irkáltál az abszolút nem jött be? Akarod, hogy bemásoljam? Mindezek ellenére nem írom azt neked, hogy dobd a fórumot, mert nem személyeskedek és intelligens vagyok!
Ez az év lesz az, amikor ezt a részvényt faszra veszik! Ilyen szar vezetéssel semmi remény a fejlődésre, növekedésre. Miskolc, Győr, Berekfürdő , Pécel (vagy mi a lófasz) rég beárazva. Mitől emelkedne? A következő meghúzásnál repül az egész pakk. Nem idegesítem magam tovább ezzel a köcsög vezetéssel!
Renben, nem volt se oszti, se akvi, se sztori, se normális srv(csak a mutyis MVM) viszont 50%-ot emlkedett az árfolyam. Ne legyünk telhetetlenek, soha rosszabb évet.
Ezt osztom, ill. egyetértek, de mégis csalódott vagyok. Én sztorit, növekedést, nyertes pályázatokat, akvizíciókat vártam. Semmi nem lesz ezekből a jövőben sem én attól tartok. És még valami: osztalék! Azt miért nem fizetnek?
Mihez viszonyítva? A BUX-hoz (mert onnan sicc volt)? A többi geotermikus cég eredményéhez? (A nem tőzsdei geocégek eredményeiről nincsenek publikus infók). A történelmi maxhoz? (Az nem releváns.)
Ha azt írtam volna év elején januárban, hogy a 4IG, Épduferr, Rába ötszöröznek, tripláznak idén, az OTP 35480Ft lesz, a Panny pedig még a kétezret sem fogja elérni biztos sokan nem hitték volna el. - Mondjuk én sem, de mégis megtörtént és sok más olyan részvényt is jól meghúztak az év során aminél a Pannyt jobbnak gondoltam. El kell fogadni, hogy ez a papír ennyit tudott idén. Én csalódott vagyok. Mindenkinek BUÉK!
Valamiért egyre távolibbnak, egyre elérhetetlenebbnek tűnik a cálár, de bízzunk benne, hogy az elmismásolt srv lassan feledésbe merül és a befektetők is észreveszik ezt a sunnyogó céget. BUÉK mindenkinek :-)
PannErgy célár: 2.546 Ft
Felértékelődési potenciál: 37%. (2025.10.06.)