Hasonló finomságok nálam is vannak.Pár hónapja vásárolok és kellett még pénz a fizetéshez.Nekem a főszámlán is be van fektetve a pénzem (nem csak a TBSZ-en) és ha kell akkor váltok vissza.Amennyiben a befektetett összeg max. 70%-át váltom vissza (ennél lényegesen kevesebbet szoktam,150-250ezreket) rögtön felszabadul az összeg,ha többet akkor van ugye a T+3-4 nap.
Szóval éppen vásárolok,próbálnék visszaváltani de fel sem ajánlja az app a lehetőséget.Hívom őket,felveszi egy hölgy majd közli hogy ez így már rég megszünt vagy fél éve.Mondom neki,hogy 3 hete váltottam vissza,szóval valami nem stimmel.Hívok egy másik számot,férfi veszi majd elmondja,hogy nem szünt meg és addigra ki is derült,hogy csak az app romlott el,de még senki nem jelezte.Ugyan ezt eljátszottam már valutaváltáskor is.Pont nálam nem működött kb. fél órát.És még tudnék írni ilyeneket bőven sajnos.
Szomorú,hogy ennyire leszarják.
Reklamációt már nem is írok mert a 30 nap múlva érkező válasz úgyis általában az,hogy de most már jó minden és nyugodjak le kb.
Én már a pénzem 30%-át elvittem tőlük.Apránként csinálom mert hírtelen egyben többszázezret buknék a tranzaktáláson.
Szóval éppen vásárolok,próbálnék visszaváltani de fel sem ajánlja az app a lehetőséget.Hívom őket,felveszi egy hölgy majd közli hogy ez így már rég megszünt vagy fél éve.Mondom neki,hogy 3 hete váltottam vissza,szóval valami nem stimmel.Hívok egy másik számot,férfi veszi majd elmondja,hogy nem szünt meg és addigra ki is derült,hogy csak az app romlott el,de még senki nem jelezte.Ugyan ezt eljátszottam már valutaváltáskor is.Pont nálam nem működött kb. fél órát.És még tudnék írni ilyeneket bőven sajnos.
Szomorú,hogy ennyire leszarják.
Reklamációt már nem is írok mert a 30 nap múlva érkező válasz úgyis általában az,hogy de most már jó minden és nyugodjak le kb.
Én már a pénzem 30%-át elvittem tőlük.Apránként csinálom mert hírtelen egyben többszázezret buknék a tranzaktáláson.
OTP Singlemarket problémák, kérdések
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni