Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Már a telefonon is technikai hibát ír ki szóval itt most komolyabb a baj. Általában,ha nekem nem megy a laptopon akkor ott más hiba van,nem segít a böngészőváltás. Hihetetlen,hogy ezt így van pofájuk üzemeltetni. Próbáltam volna nem kidobni az ablakon azt a 4-500ezer ft-ot amit a bankváltás elvinne,de 1xüen nincs más értelmes döntés.
Nekem azóta is csak kőröz,pedig már a gépet is újraindítottam -az szokott néha segíteni ,de most semmi. Innen tényleg el kell mennem,nincs értelme mire várni 5 hónap után már,ennyit tud az otp.
Köszönöm a felvilágosítást. Csak az a fura, hogy régebben nem a ténylegest mutatta, és itt : https://www.otpalapkezelo.hu/hu/befektetesi-alapok/tipusok/zartvegu/ai-infrastruktura sem ez van. De értem és köszi mégegyszer.
A zártvégű, tőzsdén kereskedett befektetési alapok esetén van elméleti eszközérték (csak lejáratig végig megtartva az alapot realizálható) és a tényleges tőzsdei piaci ár. Ha a portfóliódban a bank az alacsonyabb tőzsdei áron tartja nyilván az alapot, az egyrészt reálisabban mutatja, hogy mennyiért lehetne most eladni, másrészt a felszámolt kisebb állományi díj miatt is kedvezőbb az ügyfélnek. Kivételesen itt jól jár el az OTP. De abban egyetértünk, hogy felháborítóan rossz a singlemarket nagyon sok tekintetben. Nagyon érdemes átmenni másik szolgáltatóhoz, ha valaki tőzsdézni akar. Rengeteg pénzt és lehetőséget hagy ki, aki ezzel a rendszerrel szenved.
Nekem a tegnap eladott 1900 részvény még mindig szerepel az össz részvények között, a megbízásokban teljesültként szerepel, mobil app-ban könyvelés alatt... minösíthetetlen, amit itt művelnek. Ai infra minuszban single-ben,9863-on, holott 11419-en áll az otp alapkezelő honlapján. Otp-ben annyit mondtak, hogy már többen jelezték...
Na meg van a válasz.A lényeg az, hogy a Rábám sem a portfóliómban nem szerepel, sem a megbízások között, mert megbízás alatt volt.Azt mondják, hogy látják , hogy megvan,még szerencse, de valami technikai hiba történt.Na így hétfőre megadta kezdő hangulatot.
Most akartam holnapra megbízást adni 3 féle részvény eladására, mindhárom esetben azt írja, hogy nem rendelkezem egyikkel sem.A portfólióban ott van.Már megint mi van?
Ha a Singlemarket-en olyan TBSZ-t nyitottam, ahol csak Forint szamla van, akkor nem tudok a nemet piacrol venni valamit ? Illetve az OTP-n, a Singlemarket-en kivul van Euro szamlam, azt be tudom vonni a Singlemarket-be, ha a TBSZ nyitasakor csak Forint-ot adtam meg ?
Én legutóbb múlt7 végén beszéltem belépési probléma miatt ügyintézővel, mert bár a többiről már akkor be lehetett lépni az én Operámról nem (még most sem). Akkor azt kérték a "szakik" az ügyintézőn keresztül, h küldjem be mailben a böngésző (Chrome) - akkor még arról sem lehetett belépni, de mondtam nem azt használom, így nem küldtem - logfájlját, h abból ki tudják hámozni a problémát. ( chrome:\\net-export\ ). Mivel Operáról még mindig nem tudok belépni most sem, marad az Edge, az beenged, aztán hátha sikerül kezdeni valamit az operás logfájlommal, amit 7végén beküldtem nekik). 1 szó, mint száz, ha tőlem ezt bekérték, lehet másnak sem árt, ha esetleg mellékeli a panaszos mailjéhez azt is.
Sziasztok! A hibakód mail napig fen áll nem lehet belépni! Azt mondták kínai telefonon nem működik de Samsung Galaxyn sem futt az app ugyan az a 3000.es hiba kódot dobja fel minden nap reklamálok felháborító .
OTP Singlemarket problémák, kérdések
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni