Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Remélem ebbe belebukik az OTP!!! KIrúgják az ezért felelős SENKIHÁZIT!!! Hát ÉN jobb APPOT dobtam volna össze!!!! Hány ember dolgozott ezen mennyi millió kidobott pénz lett ez a fos???
Na most kipróbáltam élesben. Azt kell hogy mondjam ez egy fos. Kb 30 perc kellett ahoz hogy egy megbízást le tudjak adni. Folyamatosan tölt az aplikáció és lefagy. Nem lehet készletet párosítani, mert ez a funkció még nem érhető el. Csak fifo-t lehet beadni. Hogy engedheti meg magának egy ekkora cég, hogy játszon az emberek pénzével és egy félkész szart adjon ki ami nem tölti be a funkcióját? Esetleg nincs pénzük fejleszteni, vagy pusztán hozzá nem értők készítették az appot? Öszintén szólva mérges vagyok nem kicsit...
én előfizettem, le is kapták abban a pillanatban a havi díjat, de csak annyit látok, hogy mennyi a legjobb vételi és eladási ár, se darabot, se ötös könyvet semmit nem lehet látni - valamint a rendszer nem frissül automatikusan, hanem rá kell nyomni a frissítésre - EZ KATASZTRÓFA
igen... egy ekkora bank, mint az OTP "fejleszt" egy új rendszert, ami kevesebbet tud, mint a meglévő ezeréves direkt, de azt kivezeti és helyette egy kevesebbet tudó vmit ad ide nekünk. Ezt hogy?????? És amíg legalább nem fejleszti fel arra a szintre, amiért eddig is fizettünk, addig miért nem hagyja használni a régit????(direktet) a single jelenleg lassú, nincs könyv, eladási adatok, stb elképesztő!
Mától már csak a Singlemarketben lehet kereskedni, ha késleltetés nélküli árfolyamot akarsz látni akkor 2400 ft-os előfizetést kell rá kötnöd, de sajnos a régi 5-ös könyv helyett csak 1-es könyvet mutat. Szerintem szándékosan csökkentették le ,hogy kedvezzenek vele a fizetett brókereknek, a magánkereskedőkkel szemben, hogy mi ne lássuk hogy melyik irányban mekkora az érdeklődés ! Így elvette az OTP a betéteseitől a kereskedési élményt , szerintem!!!
Hi! Nekem van-volt direktbroker előfizetésem, real-time-mal.Most automatikusan erre a dologra vált vagy van valami teendőm? Pillanatnyilag késleltetett árfolyamot látok. A többi része pedig ahogy írtátok is,katasztrófa.
Hívjátok ezt a számot: +36 1 366 64 00 Nagyon kedves hölgy fogadja a hívást, nem ér bántani, nem ő tehet róla: Viszont mondjátok el neki, hogy a felület használhatatlan, előfizetéssel is. soroljátok fel a problémákat és feljegyzi. továbbá ide írjatok minél többetn: singlemarket@otpbank.hu
Azzal még nincs baj, hogy elindítják, de miért kapcsolják le a régit? Majd ha kiforrta magát is jobbá válik akkor kapcsolják le. Na ezért megy az OTP, mert megtehetnek mindent.
OTP Singlemarket problémák, kérdések
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni