Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Jó kêrdés Nem csináltam még. Nyáron csináltam Erstén egy számlát, éreztem nem lesz ok. Be kell menni a fiókba otp, és igényelni kell náluk, megkell adni az ellen tőzsdei számlaszámot ők meg át transferálják. Csak drága, 90k fizessek bûcsozôul, anyjuk valagát azt, komolyan
Nekem erste bejön, sokkal jobb mint a bróker. Csak most meg a transfwr emelkedett. Nem szeretnék 90 ezret vagy többet kifizetni, azért mert nyomorékok.
Felmondja majd 100-200 ember, vagy megsem köti Akkor majd fontos lesz, normálisan. De êrthetetlen. Amikor elindul, azonnal telefonálni kell, aznap, de mindenkinek. Nem az várunk mig egy barom kitombolja magát, hanem mindenki! Le sem szabadna kapcsolniuk a direct brókert igy
Ma vegre lattam van frissités a single marketre egyböl frissitettem es beléptem mi valtozott ! Hat teljes felhaborodas amit tapasztaltam a grafikon változo szinekbe villog ! Ami a szememet is zavarja ez most komoly? Olyan lett mint egy karácsonyfa ! Ez volt nekik a legfontosabb hogy javitsak? Kereskedesre meg alkalmatlan hianyos ! Ket nap mulva a smart broker megszűnik ezek meg nem kepes javitani semmit felhaborito !
szia, en csináltam erste számlát, csak kereskedőst! 350ft havonta, ötös könyv nincs 3000 ft azzal várok... kapnak majd 1-2napot maX, HA NEM, TRANSFERÁLOK! majd rájönnek, mindent megszüntetek náluk!
A SingleMarket kereskedésre teljesen alkalmatlan. Az, hogy ilyen állapotban be akarják vezetni szégyen az ország legnagyobb bankjára nézve. Én nézegettem a Portfolion lehetőségeket. Esetleg átmenetileg lehetne használni. 3 hónapos előfizetés 19500,- Ft. Ezért a következőket kapod:
Portfolio Terminál: valós idejű BÉT adatok (részvény, certifikát, befektetési alap, határidő, kötvény)
Ajánlati könyv, kötéslista
Valós idejű devizaárfolyamok, nemzetközi indexek
Portfolio.hu cikkarchívum
Árfolyamok elérése Portfolio mobilapp-on.
Van esetleg valaki aki ismeri ezt a lehetőséget? Mennyire használható? Érdemes egyáltalán foglalkozni vele?
Nekem az OTP kereskedési felületeiről és rendszereiről Fenyő Miklós: Limbóláz c. dala jut eszembe. Egyre lejjebb teszik a lécet és az alatt próbálnak átcsúszni.
egyetértek! Rohadtul felháborító! Az meg hogy a számlán lévö rv nél nincs lehetőség eladásra, az teljes kapufa. Revolut ehhez képest egy másik dimenzió. Mindez havi 3500ft hs jol emlékszem. Más: amikor ez a szemétláda cég beküldi az apeh nak az éves adózás alapul veendő elszámolást, vagy ugye le lehet hivni az appbol valahol. Na abbol hiányzik az az összeg amit levontak jutalékként az sdásvételeknél, de ezzel lehetne csökkenteni az adót. Persze lehet hogy rosszul látom...
Borzasztó lett a singlemarket felület. Anno úgy volt, hogy hívnak tesztelni, aztán mégsem hívtak. látványos, hogy olyanok tervezték, főként ux oldalon akik a büdös életben nem tőzsdéztek. nem lehet bakker rendezni a listákat pl.: hogy melyik kedvenc hol legyen? nem lehet rendezni a listákat pl napi változás szerint?! nem lehet látni az előző napi zárót a listában! nem lehet látni az utolsó kötés idejét a listában! hol a faszomban van a könyv? :)))) miért nincs eladás/vétel gomb már a listában is? minek belemenni a részvénybe ehhez? MA50, MA200 még a fostos Smartbrokerben is be volt húzva, most nincs. a listában miért nem jelzi semmi, hogy utolsó kötés lefelé volt vagy fel? Etoro, traiding212 vagy ezer másik felület ott van inspirációként. Miért senkiháziak kezében van a popszakma?
'A megbízásodat a tőzsde visszautasította! Kérjük próbálkozz újra vagy vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal!' Ksz Ja és a készletpárosítások közül csak a FIFO elérhető, de nagylelkűen informálnak, hogy a beállítások alatt tudod módosítani.Ott viszont megkapod az infót, hogy jelenleg csak a FIFO elérhető. Ksz A Beállítások alatt olyan klassz dolgok módosíthatók, mint világos vagy sötét háttér, nyelv vagy segítség, ami vagy egy telefonos ügyfélszolgálatot ajánlgat vagy egy böngészőre próbál átterelni, hogy majd onnan írsz egy emailt. Ihaj-csuhaj, az informatikusok keményen dolgoznak ezen, semmi nem megy sehova.
Nekem most kereskedési időben eladásnál írja azt a SingleMarket, hogy nincs elég fedezet a számlámon, miközben a rendelkezésre álló certifikátok felét próbálom eladni. Ez a 'Single Worst' market I have ever seen.
A direkt brókeren belül van egy Üzenetek box, ott van olyan, hogy üzenetküldés (ami a Single Marketben szintén nem található), én onnan küldtem üzenetet.
Más is járt úgy, hogy nem fogadja be a megbízását a rendszer? Azt írja, hogy beadásra vár. Bővebben pedig azt írja, hogy a fedezetfoglalás megtörtént, a megbízás a tőzsde nyitására várakozik. Természetesen látszik, hogy rögzítettem a megbízást, de a könyvben nem jelent meg és nem is teljesült, pedig járt ott az árfolyam. A megbízás rögzítése óta úgy nagyjából 400 ezer forintba kerül a dolog.
OTP Singlemarket problémák, kérdések
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni