A másik topikba valami Hekki nagyot akar szólni. Feltette, hogy a Magyar Péter és az Orbán Viktor is jóban vannak a Jellinek Dániellel. Ezt a kb 4% -os Mi hazánk egy videójából szúrta ki. Vajon mit akarhat ezzel kavarni, mint a Piszkos Fred?
Sziasztok! Elutaztam 1 hétre, és nem volt időm fórumozni. Nagyon sajnálom, hogy Farkasfű eltűnt! Iszonyú sokat tanultam tőle, amit ezúton is köszönök! 😊 Teljesen zöldfülűként jöttem ide, és még nagyon-nagyon sokst kéne ezután is tanulnom! szeretnék is...remélem lesz még rá alkalom, hogy tőle. Nekem itt ő az abszolút etalon! Milyen érdekes, hogyha valaki idejön, azért előbb-utóbb megtalálja őt. Nyilván nem véletlen! Mert a búza elválik a korpától... Látom a sok sutyerák, feszültségkeltő xarjankó is elhúzott... gényleg csak a rombolás a cél...Sose legyen nagyobb örömük! Nagyon sajnálatos, hogy ez a fórum is olyan lett mint az ország... ezt most nem fejtem ki..mert tudjuk! Baromira elkeserítő! Én optimista vagyok! Visszavárom és követem! A pingusoknak mindig igazuk van. Vagy lesz! 🥰
Az eladói es a vevői oldal között 1-1.5%-os szakadék tátong. Ezt a részvényt nem hagyják emelkedni, valaki egyfolytában tömi a népet. Az ekkora szakadékkal nem hagyják kiszállni aki kiakar. Az a kérdés, hogy miért van ez?
A kommunikációval egyértelműen baj van.! Apró példa szemléltetésnek: mint tudjuk a tavalyi osztalék elmaradása 40%-os esést eredményezett az árfolyamban. "Annak idején a vezetőséggel kommunikálva erről is szó volt és fel lett vetve hogy miért nem adnak ki egy nyugtató közleményt amiben megerősítik a cég fundamentumai és a jövőbeli növekedési kilátásai semmit sem változtak, ezért aztán indokolatlan az ilyen jellegű meredek szakadás.! A 4ig a csúcsáról szintén 40%-ot esett, igaz lassabban, viszont az elmúlt napokban durván begyorsulva. Jászai tegnap meg is szólalt nyugtatva a kedélyeket, a megjelent nyilatkozat óta több mint 20% pluszban van a kurzus." Hát ennyit arról, ki hogy kezeli az ilyen helyzetet és kinek mennyire fontos a kisrészvényes...
Appeninn topik