Üdvözlet Tisztelt Fórumtársak!
Ebben a fórumban az USA részvénypiacára fókuszálunk és mindenre ami ezt befolyásolja. (Természetesen időnként más témák is beleférnek).
Örömmel várjuk minden ötleted, gondolatod, (különösen: részletes indokolással, pl. mely részvényt miért szemelted ki, mi a terved vele, milyen hozamokra, ívekre számítasz, milyen időtávon, miben mekkora arányú kitettséget vállalsz, hogyan súlyozol? Stb.).
Nem baj ha a vélemények különböznek (hiszen ezért is vagyunk itt). Ameddig a véleményünket kulturált módon tesszük közzé, azzal csak emeljük a fórum színvonalát. (Azzal sincsen semmi baj ha valakit pl. épp likvidáltak a pozíciójából, bitang X.A.R. napja van és nem túl békés lélekkel meséli el min ment keresztül, míg azzal másokat nem sért, hiszen ebből is tanulhatunk s néha jólesik kiadni. Tartós zaklatás, durva személyeskedés, trollkodás esetén, kis türelmi idő után a fórumon kívüli jóval tágasabb tér várja majd azt aki netán...). :)
Ui: a fórum Trump vámháborújának időszakában nyílik, így a jelenben különösen aktuális. (A jövőben pedig örök és jelentős mértékű meghatározója marad a világ részvénypiacainak, valószínűleg az épp jelenleg is folyó -minden bizonnyal átmeneti- bizalomvesztés ellenére is).
RCAT meglep(ett) a kínai hírre és az amúgy technológia szektor büntijére jól megcsapkodják, lassan a trendcsatorna alján van ... a napokban, hetekben hírre számítok: - guidance $150-$180millió dolláros bevételi sáv felső széle megerősítés ( UP ) - Black Window vagy HellCat drón rendelés - NATO rendelés - Ázsiai deal Valaminek jönni kell, ami vissza fordítja 20$ irányába
Köszönöm! :))) A Poziméret épp az amit lehet el Q-R tam csak nem úgy ..hanem amúgy... Túl kicsi pozikat nyitok ..túl óvatos vagyok... :D De én is úgy vettem ha a para a trend marad ...veszek lentebb.. (ezért nyitok kicsi pakkokkal...csak túl kicsik) . bolond AI nekem már 280 az árat is mond galiba esetén). :D
MSFT. uffffff szerintem egy brutál stabil fundájú sztárpapír, ami egy komoly emelkedés korrekciós fázisába lépett, ha ránézel ez a 365-360as zóna egy nagyon komoly lélektani támasz, ha tovább szaródik a szentiment törni fog, és akkor 300-320 simán képbe lehet. csak óvatosan, okos pozimérettel :) ....de úgy is tudod
lélekölő. szerintem 2 lehetőség van: 1 eldobni és benyelni a buktát 2 kivárni a bitcoin szuper ciklusának a felfelé indulását .... az 1es nehéz és rombol a 2est kivárni pedig ideg kell. Ha igaz, a bitcoin 4éves felezési ciklusai alapján a medvepiac utolsó fázisában taposhatjuk az aljat. A ciklusokat végigszámolva 2026december - 2027március között jöhet valami fordulat (nekem ez jött ki) Remélem jól kalkulálok, mert az én Ethereumom se csillog túl fényesen jelen pillanatban . Az rv tőkeáttételéből és működéséből fakadóan, sokkal érzékenyebb a coin-ok mozgására, magasabb bétájú, ami külön pszihés erőt követel.
LULU Lehet kellemetlen DE neked kellemes lehet: ez lehet ded ket! Oszt vehető majd 100 on is! :))) Én Lulutól most félek de figyelem! NIKE meg nagyon szemez azzal a 41 el!!!
Kereskedjünk is! MSFT vétel 365 Lockheed vétel 490 en álltam... MSFT teljesült s máris van 0,13 % nem relaizált hasz.... :D LMT nek másfél dolla híja volt de lehet nem is baj... :))) NOC - LMT továbbra is radaron ..még akkoris ha egyes termékeik nem látszanak a radaron :D Ám akkor most figyelni MSFT ben leértékelés lesz mert belevettem! :D
https://www.tradingview.com/x/9VdCjWsH/ ALK _ lassan itt az igazság pillanata, felső trendcsatorna érintés, és a hogyan tovább kérdés, naposon RSI-k miatt akár le is fordulhatna, hetesen még van tér egy esetleges csatorna törésnek. 200asok fölött van, talán most 4x-re sikerül
Sőt szerintem velem jóval kevesebben vagyunk! :D Telefoche-om a topikot mindenféle irreleváns faxsággal! Sőt sőt! Ennek a topiknak én vagyok a gazdája... (a legnagyobb troll címért meglepő de MÉG nem küzdök) ..mert rádumáltál Dip Kolléga! Jó legyen egy USA topik! :))) Ja és igyatok valami töményet Cariprazine-ra! :D Like -me
Igen! NIKE ban nem vagyok teljesen bátrotalan...(De igazán bátorak sem ..mert olvastam pár para jelentést) De na... 40 nél Ha mégis..akkor sztem veszek még. Vagy lejjebb? 41 tényleg jól tart. Ha az törik akkor nyílik a tér a pokolba? Amúgy jelentés előtt kicsit gyanús ez a lefelé kör... lehet xar lesz a jelentés ??? Bennfentesek adják? :D De ha jelentésre éledező számok készletkill és a "Win later" -ből tényleg "Win Now" lesz akkor 60 ig is... mert szerintem sem magasak most az elvárások - a para elemzésben ez is benne volt . :)
USA részvények vitasarok
Ebben a fórumban az USA részvénypiacára fókuszálunk és mindenre ami ezt befolyásolja. (Természetesen időnként más témák is beleférnek).
Örömmel várjuk minden ötleted, gondolatod, (különösen: részletes indokolással, pl. mely részvényt miért szemelted ki, mi a terved vele, milyen hozamokra, ívekre számítasz, milyen időtávon, miben mekkora arányú kitettséget vállalsz, hogyan súlyozol? Stb.).
Nem baj ha a vélemények különböznek (hiszen ezért is vagyunk itt). Ameddig a véleményünket kulturált módon tesszük közzé, azzal csak emeljük a fórum színvonalát. (Azzal sincsen semmi baj ha valakit pl. épp likvidáltak a pozíciójából, bitang X.A.R. napja van és nem túl békés lélekkel meséli el min ment keresztül, míg azzal másokat nem sért, hiszen ebből is tanulhatunk s néha jólesik kiadni. Tartós zaklatás, durva személyeskedés, trollkodás esetén, kis türelmi idő után a fórumon kívüli jóval tágasabb tér várja majd azt aki netán...). :)
Ui: a fórum Trump vámháborújának időszakában nyílik, így a jelenben különösen aktuális. (A jövőben pedig örök és jelentős mértékű meghatározója marad a világ részvénypiacainak, valószínűleg az épp jelenleg is folyó -minden bizonnyal átmeneti- bizalomvesztés ellenére is).