Üdvözlet Tisztelt Fórumtársak!
Ebben a fórumban az USA részvénypiacára fókuszálunk és mindenre ami ezt befolyásolja. (Természetesen időnként más témák is beleférnek).
Örömmel várjuk minden ötleted, gondolatod, (különösen: részletes indokolással, pl. mely részvényt miért szemelted ki, mi a terved vele, milyen hozamokra, ívekre számítasz, milyen időtávon, miben mekkora arányú kitettséget vállalsz, hogyan súlyozol? Stb.).
Nem baj ha a vélemények különböznek (hiszen ezért is vagyunk itt). Ameddig a véleményünket kulturált módon tesszük közzé, azzal csak emeljük a fórum színvonalát. (Azzal sincsen semmi baj ha valakit pl. épp likvidáltak a pozíciójából, bitang X.A.R. napja van és nem túl békés lélekkel meséli el min ment keresztül, míg azzal másokat nem sért, hiszen ebből is tanulhatunk s néha jólesik kiadni. Tartós zaklatás, durva személyeskedés, trollkodás esetén, kis türelmi idő után a fórumon kívüli jóval tágasabb tér várja majd azt aki netán...). :)
Ui: a fórum Trump vámháborújának időszakában nyílik, így a jelenben különösen aktuális. (A jövőben pedig örök és jelentős mértékű meghatározója marad a világ részvénypiacainak, valószínűleg az épp jelenleg is folyó -minden bizonnyal átmeneti- bizalomvesztés ellenére is).
Van olyan haromszog amelyik nem zarodik? :) Ez inkabb egy LD lefele es talan mostanaban fog felfele csinalni egy korrekciot 83-87 kore. A funda is tamogatja ezt, de en speciel ennyit latok bele.
Mert abban benne van trump jr. Red Catről nincs konkrétan szó a családban, inkább a szektor hatás húzza. De 2 hete mikor beverték 9re, abba nyúltam bele a mai hírre spekázva, rövid trédre. Ma sztem le is zárom.
amúgy jó kérdés :) nagyon jó és jogos kérdés az UMAC adja a modulokat, a RCAT meg a kész drónt Gross marginban jobb az UMAC, az egész piaci fellendülést tekintve is van előnye, de ezt a mostani ármozgás mélán szemlélteti és a millió dolláros kérdés, ha ez így van, nekem miért nen UMAC-om van , hanem RCAT-om, mert az UMAC később került a látóterembe mint a RCAT, csupán ezért :) az RCAT-ot valahogy úgy ismertem meg , hogy egy "kellemesen" trédelhető papír, "kiszámítható" accumultion-nal és distributio-val, szépen ciklikusan terítik és veszik, "tervezhető" a higítás miatti árfolyam reakció. Nekem ez volt szimpatikus benne, persze a megfelelő pozíció méret mellet, mindig lehetőséget adva a további vásárlásnak, ha az össz kép nem omlik porba. Most az emelkedő csatorna tetejére várom, ott meg majd eldől, hogyan tovább.
USA részvények vitasarok
Ebben a fórumban az USA részvénypiacára fókuszálunk és mindenre ami ezt befolyásolja. (Természetesen időnként más témák is beleférnek).
Örömmel várjuk minden ötleted, gondolatod, (különösen: részletes indokolással, pl. mely részvényt miért szemelted ki, mi a terved vele, milyen hozamokra, ívekre számítasz, milyen időtávon, miben mekkora arányú kitettséget vállalsz, hogyan súlyozol? Stb.).
Nem baj ha a vélemények különböznek (hiszen ezért is vagyunk itt). Ameddig a véleményünket kulturált módon tesszük közzé, azzal csak emeljük a fórum színvonalát. (Azzal sincsen semmi baj ha valakit pl. épp likvidáltak a pozíciójából, bitang X.A.R. napja van és nem túl békés lélekkel meséli el min ment keresztül, míg azzal másokat nem sért, hiszen ebből is tanulhatunk s néha jólesik kiadni. Tartós zaklatás, durva személyeskedés, trollkodás esetén, kis türelmi idő után a fórumon kívüli jóval tágasabb tér várja majd azt aki netán...). :)
Ui: a fórum Trump vámháborújának időszakában nyílik, így a jelenben különösen aktuális. (A jövőben pedig örök és jelentős mértékű meghatározója marad a világ részvénypiacainak, valószínűleg az épp jelenleg is folyó -minden bizonnyal átmeneti- bizalomvesztés ellenére is).