Üdvözlet Tisztelt Fórumtársak!
Ebben a fórumban az USA részvénypiacára fókuszálunk és mindenre ami ezt befolyásolja. (Természetesen időnként más témák is beleférnek).
Örömmel várjuk minden ötleted, gondolatod, (különösen: részletes indokolással, pl. mely részvényt miért szemelted ki, mi a terved vele, milyen hozamokra, ívekre számítasz, milyen időtávon, miben mekkora arányú kitettséget vállalsz, hogyan súlyozol? Stb.).
Nem baj ha a vélemények különböznek (hiszen ezért is vagyunk itt). Ameddig a véleményünket kulturált módon tesszük közzé, azzal csak emeljük a fórum színvonalát. (Azzal sincsen semmi baj ha valakit pl. épp likvidáltak a pozíciójából, bitang X.A.R. napja van és nem túl békés lélekkel meséli el min ment keresztül, míg azzal másokat nem sért, hiszen ebből is tanulhatunk s néha jólesik kiadni. Tartós zaklatás, durva személyeskedés, trollkodás esetén, kis türelmi idő után a fórumon kívüli jóval tágasabb tér várja majd azt aki netán...). :)
Ui: a fórum Trump vámháborújának időszakában nyílik, így a jelenben különösen aktuális. (A jövőben pedig örök és jelentős mértékű meghatározója marad a világ részvénypiacainak, valószínűleg az épp jelenleg is folyó -minden bizonnyal átmeneti- bizalomvesztés ellenére is).
WEN - 2 hét van a jelentésig, ami nem sok. Vagy mégis? 5 nap alatt simán esett 10%-ot. SNAP - mínuszba mentem vele, nem semmi látvány a 16db piros testű gyertya, persze ezek közt volt gap up is, de 25%-ot esett 18 kereskedési nap alatt, bármilyen felfelé mozgás nélkül. BULL - ezzek már majdnem 50% mínuszban vagyok, ez is korrekció nélkül tart lefelé LULU - feltámad talán, 170re volt beállítva értesítés, de 171.xnél fordult.
Akkor a január: Adobe -16%, total -12% Kezdem elveszteni a hitemet, minden eddigi tudásomnak ellen megy Autozone - új a csapatban Diageo +7%, total -4% Túl vagyunk az alján innen csak felfelé Meta +7%, total +15%, 750 fölé megy akkor kap egy stop lost, ha folytatódik az emelkedés akkor maradhat, de ha letör akkor csere másra Novo - szintén új UNH -14%, total -6% A nagy csalódás, megvárom még visszakorrigál kicsit és repül a pi…ba. Nem néz ki jól összeségében. Amik kimentek januárban: Merck 6 hónap +30% RedCat 2 hónap +50%
https://invst.ly/1f3t2y VISA.. a zsugásoknak...s akik szeretik a lassan merülő unalmas teherhajókat.... A kép azt magyarázza miért nem nyúlok hozzá 310 felett. :D
:D:D :D Dip Kolléga! ÁÁÁ ez nagyon naaagy! Most esett csak le!!! (Észre se vettem h elírtam Világúr) :D (Régi klaviatúrán írok sok ilyen lesz még...garantálom...bár nem áll szándékomban) :D Na a tőzsdére pont ilyen éles szem kell! ;) Nem az én kancsi szürkehályogos farkasvak szemeim! :D
https://invst.ly/1f32ts Nem a DELL most a legizgibb sztori és Elliottozni sem tudok de lehet h be lehet.... A kis dec óta tartó 2 órás csati azt mondja nekem 108 felett semmiképp se vegyek. A nagy szorit most nem tudom...van minden kavar...de most hardveresek is estek nemcsak szoftver és semicond. :)
mostanában nem olvastam Roblox híreket, de anno amikor figyeltem, nem tetszettek a gyermek védelmi ügyek és ehhez jön szellemi tulajdon miatti jogi, peres dolgai. Ez a kettő ha kikopik, akkor indulni fog. Boldog-boldogtalan roblox-ozik, a felhasználói háttér adott, csak hát az a két fent említett dolog, az nem kéne. Ja, meg ez a brutál "halálváró hangulat" az se segíti. Az összes speka grow papírom minimum 10 de inkább nagyobb minuszban figyel
Ja és DECK is rakéta! Éljenek a cipőárusok! :) Látom a számok várakozás felettiek ami különösen izgi annak fényében hogy ma kapott célárnöveléssel de: 2 SELL ajánlást is! WTF??? :D
USA részvények vitasarok
Ebben a fórumban az USA részvénypiacára fókuszálunk és mindenre ami ezt befolyásolja. (Természetesen időnként más témák is beleférnek).
Örömmel várjuk minden ötleted, gondolatod, (különösen: részletes indokolással, pl. mely részvényt miért szemelted ki, mi a terved vele, milyen hozamokra, ívekre számítasz, milyen időtávon, miben mekkora arányú kitettséget vállalsz, hogyan súlyozol? Stb.).
Nem baj ha a vélemények különböznek (hiszen ezért is vagyunk itt). Ameddig a véleményünket kulturált módon tesszük közzé, azzal csak emeljük a fórum színvonalát. (Azzal sincsen semmi baj ha valakit pl. épp likvidáltak a pozíciójából, bitang X.A.R. napja van és nem túl békés lélekkel meséli el min ment keresztül, míg azzal másokat nem sért, hiszen ebből is tanulhatunk s néha jólesik kiadni. Tartós zaklatás, durva személyeskedés, trollkodás esetén, kis türelmi idő után a fórumon kívüli jóval tágasabb tér várja majd azt aki netán...). :)
Ui: a fórum Trump vámháborújának időszakában nyílik, így a jelenben különösen aktuális. (A jövőben pedig örök és jelentős mértékű meghatározója marad a világ részvénypiacainak, valószínűleg az épp jelenleg is folyó -minden bizonnyal átmeneti- bizalomvesztés ellenére is).