Üdvözlet Tisztelt Fórumtársak!
Ebben a fórumban az USA részvénypiacára fókuszálunk és mindenre ami ezt befolyásolja. (Természetesen időnként más témák is beleférnek).
Örömmel várjuk minden ötleted, gondolatod, (különösen: részletes indokolással, pl. mely részvényt miért szemelted ki, mi a terved vele, milyen hozamokra, ívekre számítasz, milyen időtávon, miben mekkora arányú kitettséget vállalsz, hogyan súlyozol? Stb.).
Nem baj ha a vélemények különböznek (hiszen ezért is vagyunk itt). Ameddig a véleményünket kulturált módon tesszük közzé, azzal csak emeljük a fórum színvonalát. (Azzal sincsen semmi baj ha valakit pl. épp likvidáltak a pozíciójából, bitang X.A.R. napja van és nem túl békés lélekkel meséli el min ment keresztül, míg azzal másokat nem sért, hiszen ebből is tanulhatunk s néha jólesik kiadni. Tartós zaklatás, durva személyeskedés, trollkodás esetén, kis türelmi idő után a fórumon kívüli jóval tágasabb tér várja majd azt aki netán...). :)
Ui: a fórum Trump vámháborújának időszakában nyílik, így a jelenben különösen aktuális. (A jövőben pedig örök és jelentős mértékű meghatározója marad a világ részvénypiacainak, valószínűleg az épp jelenleg is folyó -minden bizonnyal átmeneti- bizalomvesztés ellenére is).
Fos intel megint mire megy? 40 alatt vettem volna Teljesen èrthetetlen. A lènyeg jó szar papírt kell venni amiben van story , a számok mellèkesek. Senkit sem érdekel a rekordprofit , meg az erős funda, lasd Adobe amelynek a fair èrtèke a legkonzervatívabban most kb 380 dollár lenne alaphangon de tudom elcsèpelt mondatok már ezek......
Ma FOMC lesz. Ma jelent a Whirpool is. Jövő hétfő Disney Kedd Paypal, Pfizer Szerda SWK, CCI, SNAP Csüt: SIRI, RBLX Péntek CNC Ebből CCI, SNAP, CNC van Ezen a szinten Paypal, Siri, Roblox amit vennék. Talán Paypalt veszek is ma.
VFC jelentett, javul a helyzetük, de az árfolyam -8% Persze szépen felmászott 9.2ről 20.4re 8-9 hónap alatt. Én 14 körül vettem és pár nap múlva 10 alatt volt. Tartom egyelőre.
Szegény amerikaiak. Ha Trump nyilvánosan fenyeget egy szektort, annak mindig az a vége, hogy kiegyezik velük úgy, hogy ő személyesen jól járjon, és bármeddig emelhetik az áraikat. Nekem már csak CNC-m van, és abból is sokat eladtam, talán be is írtam, milyen szinteken. UNH 270es réstöltésnél jó lehet ismét.
Pont ez a legrosszabb mi lenne ha rossz hírek jönnènek? Olvastam valahol hogy az adobe vezetèsènek ez jó mert folyamatosan alacsony áron veszik vissza a papírt , ès javul ezáltal az EPS. Ki kell mondani hogy nem befektető barát rèszvény. Oracle is kapott gyomrost ma de az hamaranbb vissza fog jönni. Gondoltam mar rotálás de 50 dollár / rèszvèny mínusz jelenleg adobe.
Nike Na kérem ez el is indult ..természtesen lefelé. (Szűkülő 3 szögből....Mint a meleg kéz szorijja a vizes szappant... kilőtt a frászba) :D Ha nagy a slungja (Erős mid trend pl) akkor lehet megint ólcsón Nike -ot venni... s amíg kedves érdeklődő Fórumtársak nyitják a buxát (tényleg csak az érdeklődők) addig én nézegetem hogyan ég el az eddigi szerény profitom! :D Üdvözlettel: a kontrindikácó Pápája
USA részvények vitasarok
Ebben a fórumban az USA részvénypiacára fókuszálunk és mindenre ami ezt befolyásolja. (Természetesen időnként más témák is beleférnek).
Örömmel várjuk minden ötleted, gondolatod, (különösen: részletes indokolással, pl. mely részvényt miért szemelted ki, mi a terved vele, milyen hozamokra, ívekre számítasz, milyen időtávon, miben mekkora arányú kitettséget vállalsz, hogyan súlyozol? Stb.).
Nem baj ha a vélemények különböznek (hiszen ezért is vagyunk itt). Ameddig a véleményünket kulturált módon tesszük közzé, azzal csak emeljük a fórum színvonalát. (Azzal sincsen semmi baj ha valakit pl. épp likvidáltak a pozíciójából, bitang X.A.R. napja van és nem túl békés lélekkel meséli el min ment keresztül, míg azzal másokat nem sért, hiszen ebből is tanulhatunk s néha jólesik kiadni. Tartós zaklatás, durva személyeskedés, trollkodás esetén, kis türelmi idő után a fórumon kívüli jóval tágasabb tér várja majd azt aki netán...). :)
Ui: a fórum Trump vámháborújának időszakában nyílik, így a jelenben különösen aktuális. (A jövőben pedig örök és jelentős mértékű meghatározója marad a világ részvénypiacainak, valószínűleg az épp jelenleg is folyó -minden bizonnyal átmeneti- bizalomvesztés ellenére is).