Persze én is megneztem, nincs is ezzel semmi gond.En is tudok nyomozni, videot is csinalhatok rola.Valamivel fel kell dobni egy párt életét-azt sem gondolom hogy ne lenne eselye megszerezi az 5%-ot.Más kerdes hogy nem orulnek neki.
Azért csak több marad belőle itthon, még ha luxiztak is külföldön...áfa, illeték, szja, költésekkereskedőknél, szakik alkalmazása... de persze az az emberi tulajdonság általában nekem sem tetszik. Petyáék meg az új körrel szénné lopják majd magukat ha nyernek, apanelos meg fizetheti a 700ezer ft fűtésdíjat. Ez lesz ha ők lesznek.
Mert a link duma , hogy itthon marad a tőke .. aha .. persze . A külföldi meg ne vegyen földet . Mert hazaviszi?? Az akkugyárak miatt emberek százainak földjét vették el tették tönkre ..
Engem erdekelt.Tudja ha vmi igaz lenne belole akkor mar a kormanykozeli media harsogna.Ennek celja nem volt mas mint par bizonytalan szavazo megkapasa s a torzsszavazok megtartasa.
Nekem ezzel az a bajom , hogy sosem értettem: miért jobb ha hazai tolvaj lop meg mintha külföldi ? Főleg úgy hogy adómentesen . Hol van az előállított érték a sok rablót pénzből ? Dèl - Koreai modell. tudom , de nézzük Putyint - még Ő is okosabb alkut kötött az Oligarchákkal .
Amikor a Mihazánkos videjóját feltette, akkor sajnos nem irtam meg, hogy az is egy nagy nesze semmi fogd meg jól ügy volt. Torockai néha túltolja, nem érti, hogy mit értenek az emberek. Egy gazdag ember ellop egy másiktól valamit, azért nem szoktak könnyezni a Havanna lakótelepen.
Olyan bonyolult ügy, hogy az átlag embert nem érdekli, nem látványos, nem toltak meg szőke csajokat hátulról jachton, nem szippantottak port kefélés elött, közben airbnb havernál. Ilyen lopások a régi MSZP-SZDSZ rendszerben alap voltak Budapesten a közművek cégeinél. Ez egy kapitalista rendszer rossz velejárója, de részben így lehet vagyon elemeket honi kézben tartani.
Dettó ugyanígy vagyok vele, ráadásul pucéron végigszaladnék az utcán fényes nappal 😂 Itt már tuti elbuknak ezek a neres köcsögök!! Csak meg kell nézni milyen remegve nyilatkoznak ,orbán meg egyre gyakrabban nyalja a szája szélét!! Ez az idegesség és bizonytalanság jele nála 😂😂😂
Perec Ur, A Mi hazankos nyomozassal nem erdemes foglalkoznia, semmi jelentosége.Azonban ezt a videot erdemes megtekintenie akar egeszben, de elég a 3.perc 08 masodperctol. https://www.facebook.com/share/v/1bzxJfsrYH/
Egyébként most először látok farkasnál lefele tartó célárat (egyébként helyesen) az app chartján (ami 445-re mutat)... ezt kellett több mint 30 likeal megünnepelni... bezzeg ha én tennék be egy ilyen chartot sztem ugyanennyi mínuszt kapnék... mondjuk ha tényleg eléri ezt a célárat, akkor se fog semmi sem változni, egyik részről az örökoptimizmus, másik oldalról a gombnyomogatás maradna rendületlenül...
Appeninn szekta (Pingvin Waterlooo2) Terv szerint!