Én már ilyen szekta szinten rég átléptem. Csak néha nem bírom nézni hogy 10 év után itt tart valaki hogy megveszi a medvét …Főleg egy ilyen szektorba jelenleg .. De mindegy is ..
Ja tényleg még valami : A visszavonulás nem szerencsés időpontban történt . Tudom a válaszod : tudhatták volna , láthatták volna .. De a legtöbben nem tanulnak semmit csak kösz a chartot amit fel se fognak 😂😂
Tudtam , hogy Ff olvassa miket írunk. Ismerhet már azért szeretek néha odaszúrogatni , de az nem jelenti azt ; hogy bajom lenne magával az emberrel . Oké elismerem néha idegesítő. A TA az Ő terepe, de azért nem kell adni itt a nagy menőt a Roulett asztalnál- all int nyomni - egy ekkora cégnél. Ismerve a múltját meg a világpiaci helyzetet . De azért köszönöm maradok annál amit leírtam . Portfóliót súlyozni tudni kell , kezelni a kockázatokat is . Illikvid bisz - baszba nem fogok egy méret felett belépni. Én így tanultam . Sokan meg majd bukóba a minuszolnak .Én “ bajom”😂 . Csigavér Mester! Nem miattunk adják el. Eleve az ingatlanszektorba fektetni most … Amúgy Üdv 👍
Látom, miután jól bevásárolt, vissza is tért a szektavezér (amíg össze-vissza hazudozik rólam, ennél szebb kifejezést ne várjon tőlem), ez már a második feltámadása... Az olyan embert, aki képtelen hibázni, helyette mások lejáratásáról ír esszéket, majd hirtelen őrájuk hivatkozva megsértődik, lelép, hogy aztán majd mindenki őt visszasírja, és a neki ideális pillanatban visszatér, azt manipulátornak vagy nárcisztikusnak nevezik. Egyébként farkas, mielőtt erről is hazudnál, én pont ma bővítettem másfélszeresére a pici (!) appos pakkomat, mert rövidtávon látom a fordulós jelet, ezért pontosan értem a visszatérésed okát... ugyanezen okból volt egy ma reggeli köröm az opussal és wabererssel, most rövidtávon sokat lehetett keresni a pánikból, és holnap már pattanás lehet az appnál is... viszont ha tényleg nyer a Tisza, jöhetsz ide akármilyen charttal, itt nem lesz sose Waterloo... de ha a Fidesz nyer és nem lesz osztalék, lehet akkor sem...
Nezze én megértem.Elengedtem...ma nem is beszéltem F-rol....tán reggel vmi válaszban..passz...amugy szerintem visszaerkezik majd.Azt se ertettem miert kaptuk ezt a nagy iromanyt tőle...átiras, átmásolt?...persze hogy beraktam a forumaiba...hisz azt O rakta be nekem mindenhova...barmit vettem màr beirogatott...de hagyjuk...megértem Önt, de az engem reszeges kecskenek nevezést elfogadom, max kinevetem...ha masokat takny...oz azt viszont nem szeretem, vilag eletemben megvédtem akik megérdemlik.
Ameddig felém tisztelettel vannak, addig én is tisztelettel leszek a másik felé. Azért volt pár bemásolt hsz.-e, amik nem voltak korrektek, átírt, átmásolt hozzászólások voltak 1-2 topikból. Az igaz, hogy itt a végén volt néhány kemény és sértő jelző az Ő részéről is, de én ezt elnézem a besokalása miatt. Mindegy én itt elengedem a témát, nem akarok offolni. Az én részemről annyi kérés lenne Önök felé, hogy Önök is engedjék el a témát, ne sértegessék és járjanak örömtáncot felette. Nem korrekt már. Szvsz. Egy ősforumozó, komoly szakmai tapasztalattal rendelkező embert vesztettünk. Ennek ne örüljünk. Sok nyerőt mindenkinek!
Appeninn szekta (Pingvin Waterlooo2) Terv szerint!