Ha hallottal valamit a haverodtol, az amerikai nagybatyad szomszedjanak brokeretol, netan ratalaltal egy felfedezetlen gyemantra? Oszd meg velunk, beszeljuk meg/ki, elemezzuk fundasan, technikailag, politikailag aztan nyerjunk nagyokat!
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.
Én meg tapasztalt vagyok de sokat hibázom. Nem akartam megosztani itt bajom. De amikor az emberbe ömlik az morfium kisé másként gondolkodik..... THX az eligazítást!
Regi szep idok 2021-bol: ZOM. Emlekszem 0,9-1,0 kozott szalltam fel ra, es 3 het alatt triplaztunk. Masik best of-om akkoriban MVIS volt. Azon is volt kozel 4x. Eskuszom mar csak nosztalgiabol beleveszek. 😀 . Btw: tenyleg jonak latjatok ZOM-ot? Van benne fantazia? Megtalalhatjak ezt is a nepek? Ha a felet futja mint annak idejen, akkor is 10x lehet innen 0,14-rol.
finvizen szoktam nezni a ceg adatlapjan alul, de amit a tobbiek irtak, azok is jok. elvileg ugyanazt kene mutatni mindnek, mert a hivatalos kozlemenyekbol, adatokbol szarmazik
mondtam neki, ne üljön fel a spameknek azaz ne vegyen össze vissza ami szembe jön neki, tanulgatja a dolgokat, náluk magyar honban neki ez lehet kiugrási lehetőség, de tanuljon meg szűrni és ne a 2 napos FOMO-nak üljön fel, hanem építkezzen pár részvényekben, azokat vegye ami legalább pár hétben megy majd, azaz szépen kitör technikai alapon. Visszatesztekben meg bővítsen, akár magasabb áron is. Mi így tanultuk, igaz OTP volt meg pár részvény, most nyakukba zúdult a világ, de ez az ő Squad Game-ük vagy mi volt az a sorozat. Mondtam neki 95%-os esélyed van hogy lemészárolnak. Ezek alapján pl. az ONDS-ban építkezik, de nézegeti a Joby-t is. Az RCAT, PDYN nyomán ezek szépen mehetnek a kövi hetekben, hónapokban. ONDS-ben utolsó 30min tf-ekben barcode volt tegnap, azaz a nagyok miatt leszorították és 2.8$-on tartották afterben szépen ment is 7%-ot, szépen lehet benne építkezni és a GRRR-ben is. Ezeket a retail dobni fogja.
ZOM érdekes lehet, ha meg lesz az aranymetszés, forgalom valóban impozáns. Miért lehet érdekes, mit lehet róla tudni, ami miatt kitörhet? Vagy csak simán mémrészvény speka lesz? Olyat olvastam hogy drónokkal szállítják ki az állatgyógyászati cuccokat, amúgy a BARK-nak is van ilyen vonatkozása (kutyajátékok, kiegészítők). Ha már kisállat: WOOF, CHWY is érdekes lesz majd egyszer.
a jovo heti tippjeim: VEEE - motorcsonakos ceg, konyv szerinti erteke alatt mozog ZOM - a regi nagy yolo rallyk sztarja, bennfentesek latvanyosan halmozzak a reszvenyeket, konyv szerinti ertek alatt forog.
YOLO trades
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.