Ha hallottal valamit a haverodtol, az amerikai nagybatyad szomszedjanak brokeretol, netan ratalaltal egy felfedezetlen gyemantra? Oszd meg velunk, beszeljuk meg/ki, elemezzuk fundasan, technikailag, politikailag aztan nyerjunk nagyokat!
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.
A vicces hogy el is adtam 17nél a csúcson mert azt mondtam esik pár dollárt, de meggondoltam magam és visszavettem korán. Meg meg hozzá. Hát itt el nem adom ha meg kell aszódni akkor meg kell aszódni, nem állunk meg félúton. Az elejen is azt gondoltam vagy bejönnek a pletykák és nagyot durran vagy bukta, ez nem változott, már kiülöm. Már többel vagyok benne annál hogy ne szívjam a fogam, de ez van, ez már kiülős. Aztán majd kiderül.
GRRR volt nekem 7 dollaron, eladtam kicsivel felette, mert nem ment, utana egy hetig szenvedett, majd orvul elindult nelkulem. Az is yolo trade volt, ezert szalltam ki belole. Van nehany ceg, amit erdemes lenne jobban elemezni, de idom az nincs ra a rohadt munka mellett. Sajnos ott meg nem tartok, hogy magamnak dolgozzak :((
YOLO trades
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.