Ha hallottal valamit a haverodtol, az amerikai nagybatyad szomszedjanak brokeretol, netan ratalaltal egy felfedezetlen gyemantra? Oszd meg velunk, beszeljuk meg/ki, elemezzuk fundasan, technikailag, politikailag aztan nyerjunk nagyokat!
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.
0.8-ig pont nem ment le (reméltem, hogy alászúr), de egyelőre érdemes volt venni a leöntésnél. Ez az offering elvben nem rossz a cég számára, bár rituálészerűen rá kell játszani a negatív szentimentre. ONDS nagyrészét 3.25-3.30 környékén lecseréltem RGTI-re, utóbbi ezen a szinten rizikós, de szerintem ezt a pre-market esést még meg fogják venni. Bandi kedvéért vettem kicsi RUM-ot.
Ami most szembe ment az eséssel hirtelen az pl. a STEM, mondjuk szerintem ebben shortos kiszorítást próbálnak, meg estleg lehet benne egy kísérlet, hogy ne kelljen reverse split, és 1 dollár fölé menjen az ára. Amúgy a céget rettenetesen elbarmolták, pedig az alapötlet jó lett volna, de hatalmas veszteségeket csináltak a Solar eszközök beszerzése és eladása közben, pedig van csoda AI mellé energiafelhasználás optimalizálásra meg vásárlásra, most kaparnak, hogy átalakítsák főleg SW business-re, de könnyen lehet már késő és lesz belőle csőd. De cserébe még van benne dead cat bounce meg reménykedés :D
Goldolom tegnap sokan tradeltetek a QSI-t, es ugyan a QSI nyito gap-up szep igeretes volt, de rohadt nehez volt jol csinalni a nagy elso 15min utani visszaesese miatt (mert kozben NDX lefele ment tegnap, szoval mindet nehez volt) , A PDYN is csapkodos volt, de konnyebb volt legalabb hozni a napot. Eyyelore az SPY+NDX gyengesege miatt en nem tradelek ezekben, talan majd kesobb ha SPY es NDX is recoveryben lesz. A penteki zaro yolo lista itt van: . https://imgur.com/a/Ai39XpJ
Ja ok nézted Lehet? Azt szerintem itthon lesz pár kis papir kilövése az egekbe ha pl nordt v amixa meg lesz felfelé durrant a utána itthon is kuka üzemmód jön . Azt is el tudom képzelni mivel COVID piaci medve csak 4 eve volt hogy lesz pár nap hét gyilok azt mikor mindenki ki lett rakva idő nem lesz jól beszállni a gyors longba. Erről?
Azert nem olyan sokszor van az. Bár tény hogy 5k alatt nemigen vettem még semmit. Meg nyilván el tudom engedni bukóban is a dolgot, nem várom meg hogy essen 10%-ot.
YOLO trades
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.