És ezt miből számolta ki, Firekiller úr? Matematikus Ön? Pfúú, g.ci! Csak nem te vagy az, Lölö! Te kis huncut! Gondolom, nem gyalog találtad ki ezt az okosságot? Nézd, Fire, sok nulla!
Itt vagyok, de hogy meddig, azt csak a jó Isten tudja! If vára sajnos nem volt ****-os, de ott legalább ki tudtam nyitni a számat a négy fal között. Ennek következtében aranyba is foglalták a cellát! A szavaimat már nem annyira. De kinek a pap, kinek a papné. Én a papnét választom. Priuszos lettem, így szükséges egy kis idő majd, mire kaphatok újra erkölcsi bizonyítványt!
Azért érdekesek ezek a kérdések. Mit gondolunk arról ha már megkaptunk mindent, amit szerettünk volna? Maradnak a gyerekek, és az hogy minnél jobban éljünk életünket. Most hirtelen a bakancs lista jut eszembe. Tehát hová szeretnénk még eljutni. Igen szeretnék, remélem hogy meglesz! . Jövedelmem megvan hozzá, tehát rajta! 40+-nak meg kívánom, hogy ők is éljék meg ezt. Nekem nincsenek gondjaim, legalábbis a jövedelmem miatt, egészség is szerencsére rendben van. Tehát kívánom mindenkinek, hogy így éljen ... és főleg ne válljon el kétszer!
Nagy baj lesz ebből, csak óvatosan :." Az Egyesült Államokban a hitelből finanszírozott részvényvásárlások (margin debt) állománya augusztusban 37 milliárd dollárral, 1,45 billió dollárra ugrott, ami a valaha mért második legmagasabb érték.Az év eleje óta ez az állomány 228 milliárd dollárral, azaz 19%-kal nőtt.2022 vége óta a befektetők hitelállománya drasztikus mértékben, 847 milliárd dollárral – vagyis 140%-kal – emelkedett.Ez az érték jelentősen meghaladja az S&P 500 index ugyanezen időszak alatt elért 98%-os növekedését.Ezzel párhuzamosan a GDP arányában mért hitelállomány csaknem megduplázódott, és elérte a rekordot jelentő 4,5%-ot.Összehasonlításképpen: a 2021-es csúcsérték, valamint a dotkom-lufi idején mért csúcs 3,6%, illetve 2,8% volt.A befektetők tőkeáttétele az egekben jár." . Félj mikor mindenki vásárol, És légy kapzsi mikor mindenki elad.
Amikor Tihamér rákezd az ingatlan/garázs témára, azt nem nagyon csípem, de most továbbra is az ő általa írt utolsó mondat tetszik a legjobban. De leginkább a FIRE tetszik/tetszene! Már csak 3 hónap és kezdem!
F.I.R.E. életmód (általánosságban)