De bírnám. Asszony is kivirágzott mióta kivettem a melóból. Minden du 5kor vonszolom magam haza az utcán és mindenki otthon van! 30-70ig. kimegyek a kertbe a szomszéd fürdik a mediben és abban a pillanatban megy le a nap amikor kiérek a kertbe. ennyi bammeg! elment a nap. eladtam a mámat a holnapért.
"kertbe molyolok, tengerbe vagyok vagy csak bámulom az eget!" - hidd el, nem bírnád sokáig. A klasszikus fire, amiről itt sokan ábrándozok nem kiváltság, hanem büntetés.
Nem vagyunk büntiben, Fatfire sem, mások sem...egyszerűen a magadfajta emberek mentalitásával nem tudunk, akarunk azonosulni. Nem akarunk röhögő fejekkel kommunikálni..ekézni a másikat, helyesírási hibákba belekötni. Ezeket meghagyjuk neked.FIRE témában vagy ehhez kapcsolódó beszélgetésben szívesen résztvennénk, de ezt lassan kiírtottad innen. Politizáló, fikázó, "kihaénnem" társalgást olvashatunk az Orbán takarodj meg bilincs bilincs nevű egybites topikokban. Amennyiben fenti témák szóba kerülnek és itt vagyok, szívesen beszállok a beszélgetésbe. Szép napot!
Én már felnőttem! Szeretnék jelentkezni az alapjövedelemre! Elfáradtam, elegem van! Lesz értelme az életemnek! kertbe molyolok, tengerbe vagyok vagy csak bámulom az eget! kib.om a telefont Nokia 3210 benne anyám száma meg a családé meg a doki és adios!
"Így a társadalom méginkább szétesik, lezüllik." . Hacsak be nem vezetik az egyéni osztályozós pontrendszert, mint Kinában. Ez majd talán kordában tartja , illetve kontroll alatt a széles tömegeket .
Az unatkozó tömegeknek több idejuk lesz fogyasztni... a föld meg nem fogja elbírni ezt. A társadalom meg azt, hogy mentálisan a tömegek leépülnek, mert az "alacsony tömegnek" kellenek a keretek, az hogy irányítva legyenek - sajnos. Így a társadalom méginkább szétesik, lezüllik.
"- Mit lehet tenni a tömeges munkanélküliséggel? Elon Musk: Ez óriási társadalmi kihívás lesz. Szerintem végső soron valamilyen egyetemes alapjövedelemre lesz szükségünk. Nem hiszem, hogy lesz más választásunk. Szerintem ez elkerülhetetlenül szükségessé válik. - Tehát ez azt jelenti, hogy világszerte fizetést kapnak majd a munkanélküliek? Azért, mert egyszerűen nem lesz munka, mivel a gépek és a robotok átveszik az emberek helyét? Elon Musk: Egyre kevesebb olyan munka lesz, amit egy robot ne tudna jobban elvégezni. Ugyanakkor az előállított termékek és szolgáltatások mennyisége rendkívül magas lesz. Az automatizáció miatt szinte minden nagyon olcsóvá válik.A nehezebb kérdés inkább az, hogy az emberek hogyan találnak majd értelmet az életükben. Sokan ugyanis a munkájukból merítik az életük értelmét. Ha már nincs szükség rád, ha nincs szükség a munkádra, akkor mi ad értelmet az életednek? Érzed még, hogy van jelentőséged? Vagy haszontalannak érezned magad?" . Mindenki FIRE lesz. De ehhez az életmódhoz fel is kell nőni .
"Eladod a házad, csak azért, mert estek az ingatlanárak? Nem. S azért, mert emelkedtek? Azért sem. Cselekedj így a befektetéseiddel is." . "Minél egyszerűbb és minél unalmasabb a portfóliód, minden felmérés szerint annál többet fog hozni. " . Ez így van.👍 A befektetés egyszerű, de nem könnyű.
F.I.R.E. életmód (általánosságban)