Széles skálán mozog, a súlyos téveszméktől a teljes valótlanságokon át a féligazságokig, mellébeszélésekkel, csúsztatásokkal és ködösítéssel fűszerezve.
Nem fognak, nincs annyi vér a pucákban. Nem tudjuk a jövőt. Ligikailag én sem latom a nagy eszet ebben a kormányban. Nagy az elvárás feléjük eus és belföldi is. Kiderül mí van mögöttük. Ha már igy alakult fusson ki a dolog. Két visszatartott projektemre rábolintottak ez nekem jó. Hónap végéig lezárom mindkettőt.
Sima számtan volt. 6kerben vettem sokat. Üzlethelyiyéget vettem egy épittetőtől aztan még egyet, kicsit megszorult anyagilag akkor szólt vegyek még valamit. Vettem még egy üzlethelyiyéget kocsibeallokat tarolókat. Az üzlethelyiyégek szerkezetkészek voltak. Én fejeztettem be. Csinaltam szerkezeti belső két szintest belőle. Mókas volt. Eladtam a kisebb ü helyuséget,és kiderült ügyvédjük még nem nevesitette minden helyre az ingatlanrészeket és nem töröltette jelzalogot még 480millió jelzalog volt rajta. Vissza volt fizetve de banktól nem kérte a törlest. A pénzt felvette de nem csinalta meg. Én intéztem bankkal. Kiderült a lakasok és jocsibeallók 3adán még rajta van. Egyik ingatlanom beragadt 15 évre mert nem jegyezték be tuljogomat. Birosagon 15 évig tartott (lehet több volt)tavaly zarult le.szerencsére az az ingatlan amit nem akarok eladni egyelőre. Ez egy udvarban kévő kertre néző ficak 2kocsibeállo és 2 taroló 34nm ez egy különállo rész raktam rá egy oldalra nyiló garazsajtót és két ablakot. Nagyon jó, raktarnak használom.
jaj lacika annyira hiányoztál, olyan jó volt itt nélküled. Tudjuk tudjuk humanoid barátoddal ezt a maszlagot nyomtátok meg a nasdaq 5000 lesz ésatöbbi... komolytalan minden jóslatod.... lehet hogy a diverzifikációval egy-két kiválasztott szektorod jól ment, de sok jóslatod meg kuka volt.
Fogod te meg munkanélküliként másfél év múlva az utcakoveket hajigalni., és parlament előtt tunciznistb ,stb....... Azt hiszed , gunyolodok. Komolyan mondom ,nagyon komolyan mondom. Mégha ostoban rohogsz is most rajta ...... Hiába vagy területi képviselő, ügynök ha nem lesz mit és kinek eladni...meg ha specifikus szegmensbe is vagy Fingod sincs mi lesz itt 12-18hinap múlva . Építőipar és fémmegmunkálás már lepadlozott , jon a többi szektor is idővel 😉
Én is lenéztem a garázsokat 1 -1.2 millióért panel lakótelepek mellett anno 2010 és évek elején . Kell a fasznak, egy tisztességes autóval be se élhet állni szinte . Aztán ahogy mondod 20k/ho. 6ev megterulesi idő volt ismétlem 6 év. De a panel lakások is 8-10 év megtérülés volt. Szerintem 14 év lenne a normális amortizáció és adó nélkül. Ehelyett most mindenütt 35-40 a megtérülés ?????év .az magyar ingatlanpiacon Fasza buli most az ingatlan piac...ja nem !!!!! Kurvara nem.
bár még mindig nem tudom mi az összefüggés az én portfólióm és a nagykanizsai menő sokgarazsos es olcsópaneles garázspanel báró között... semmikor sem írtam hogy az én portfólióm menő ... de nem is irritáltam a népet a mániában eladni pánikban venni ésatöbbi maszlaggal..
F.I.R.E. életmód (általánosságban)