Topiknyitó: kuliominer 2024. 12. 16. 09:23

F.I.R.E. életmód (általánosságban)  

Közkívánatra :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Firekiller
Firekiller vasárnap, 08:02
Előzmény: #5091  Spiller
már sokszor leírtam, 40% Allampapir, a tobbi OTP MOL Richter, ETF-ek, pár bef alap.  wooooow most ebből sikerült tanulnod? .,.
Firekiller
Firekiller vasárnap, 07:59
Előzmény: #5090  Goldstein17
jaj, 20 milliós szupergarázst lehet 40-ért kiadni (hihi), ha megtudjuk Tivadar mennyiért adja ki őket akkor kb. képet kaphatunk a hasitasi bizniszről Nagykanizsán.
Firekiller
Firekiller vasárnap, 07:54
az ember elmegy aludni és mire felébred ilyen szövegeket olvasva rögtön megérti hogy lehetett a fidesz 16 évig zömében kétharmaddal...🤷 
Spiller vasárnap, 07:34
Előzmény: #5093  tihamer
Tök mindegy berakja vagy sem de kicsi a valószínűsége. A mindenben okoskodók nagy gondja ha állítani kell valamit vagy be kell rakni egy saját portfoliót. Miért? mert azonnal támadható vagy. Még ha bekamuzik egy most qrva jó portfóliót lehet 2 hét múlva már szar és beszólások mehetnek ezt nem láttad jönni? Erre vagizól? Ők a zaj. Én elolvasom a zajt is mert hát ott van a 80/20as szabály.. általánosítás de egy fórumon van pár kategória ami kialakul. A szerintük ők mindent tudnak, elméletben qrva jók de az élet nem igazolja vissza esetleg fiatalok pofátlanok, az örök károgók, a frusztráltak akik majd jól beszólogatnak a sok sznobnak akiknek persze a sikeresek azok apuci pénze meg loptak de ő így soha mert ő persze erkölcsi magaslatokban van.. és persze akiknek az élete egy fos ezért egy virtuális sikereset akarnak építeni.. az utolsó pedig akik elvesztették a pénzük nagy részét pedig szátokoskodták a dolgokat és mindig rosszul döntenek..ezért haragszanak a világra. Mindenkit az élet minősít ott kapod meg a bizonyítványt.  Ha 40 körül nem látod az utad,  ha 50 körül nem ott vagy ahol lenni akartál akkor annyi volt.  Már leírtam ha önerőből akarsz előre jutni akkor nem sok az idő. 15-25éved van elérd a célodat. 30éves korig tanulsz, kiéled magad, utána belenyomsz egy nagy energiát jön a család,  35-36éves korodig belefér az útkeresés de negyvenre már irányban kell állnod. Persze szülői pénz vagy örökség besegít 5-10évet az jó ha van  de  akkor  is végig kell nyomni mert ez csak prémium és biztonság.    
slash
slash vasárnap, 06:51
Előzmény: #5094  tihamer
Rendben. 
tihamer
tihamer szombat, 22:57
Előzmény: #5074  slash
"Most jöttem fel a terézvárosi világoskék vízből és percekig röhögtem! Terézváros Világváros 85 nm ez ám a menő! :-) Lepra bazdmeg " 
.
Ha lehet, Neked is csak javasolni szeretném , hogy ne foglalkozzatok vele.
 Nem érdemes!
Viszont a FIRE tapasztalatokat -melyek konstruktívak - szívesen olvasom mindenkitől.
tihamer
tihamer szombat, 22:49
Előzmény: #5091  Spiller
Szerinted berakja a befektetési portfólióját ?
Nem hiszem.
Nem érdemes foglalkozni vele.
tihamer
tihamer szombat, 22:46
Előzmény: #5076  kanizsaidorottya
" attól még embernek, méghozzá normálisnak kellene maradni! És az ilyen ember ossza az észt, aki ott sincs a szóban forgó konkrét piacon! " 
👍
Köszönöm!
Nem Akartam lemenni az ő szintjére , mert csak meddő vita lett volna, ahogy a reakciói is mutatják. Sajnos ő ilyen típus. Ez van, az ilyen figura nem érdemel választ sem semmilyen kérdésére. Nem érdemes vele foglalkozni. Csak javasolni tudom, hogy engedd el.
Spiller szombat, 22:22
Előzmény: #5087  Firekiller
ha már mindenhez nagyon értesz akkor berakhatnád a befektetési portfóliódat. Szeretek tanulni.  Lássuk. 
Goldstein17 szombat, 22:06
Abbaziabol hazafelé bekanyarodtunk Nagykanizsára, a Gerő cukrászdában ittam egy kávét,  a többiek fagyiztak. Kellemes hely, nyugodt kis városnak tűnik. A Thuri György múzeumba is beneztunk, de mar zártak:) A 40000 -es garázs bérlet meglep, mert gondolom sok helyen lehet ingyen parkolni.
Firekiller
Firekiller szombat, 20:51
Előzmény: #5088  kanizsaidorottya
egyéb hasznos további érdekfeszítő gondolat? 🤡😆🤣🤣 , az nem zavart hogy slash leleprázta Terézvárost Budapesten?  ugyan... 
kanizsaidorottya szombat, 20:47
Előzmény: #5086  Firekiller
Ez ám az óvodás szint, öregem! A tények azok tények, a hozzá nem értés és az óvodai köcsög jel pedig  bizonyított. Nem volt még elég a szófosá.ból? Te nem tudsz veszíteni, ugye? Ne is hagyd magad, hiszen mindenki rajtad röhög.
Firekiller
Firekiller szombat, 20:39
Előzmény: #5085  kanizsaidorottya
egyéb hasznos további érdekfeszítő gondolat? 🤡😆🤣🤣
Firekiller
Firekiller szombat, 20:34
Előzmény: #5085  kanizsaidorottya
ha mar itt valaki le leprázta Budapest Terézvárost, akkor Kanizsa egy pöcegödör garázsostul 😸🥸 
kanizsaidorottya szombat, 20:27
Előzmény: #5083  Firekiller
Nekem az jött le, hogy neked csak a szád nagy mindenféle konkrét, valós tudás nélkül. Téged egy metál zenekar még jegyszedőnek sem alkalmazna. Mert akinek a tojáshéj ott van a fenekén, az ne akarjon fegyvereket gyártani!
kanizsaidorottya szombat, 20:23
Előzmény: #5036  Firekiller
H.lye gyerek, ha kanizsai volnál, akkor tudnád, hogy ez a garázs nemhogy a belvárosban, hanem a megadott térkép szerint a város széli iparterületen (Csengery út) van jó messze a belvárostól. Az ára ennek megfelelő, talán még túlárazott is. Völgyesi úr egy kicsikét ferdített.
Firekiller
Firekiller szombat, 20:22
Előzmény: #5082  kanizsaidorottya
neked az jött le hogy engem komolyan érdekel a kanizsai garázspiac és akarok hozzá érteni? és még én vagyok az okostojás 😆😆 új ajtót kell csinálni ra és akkor be lehet menni tankkal is 😸💩 de mintha azt olvashattuk volna hogy többen használják tárolónak mint autógarázsnak a 'garázsokat'  de hirtelen most autós lett... ki érti az ilyet... egy fémzenekarnak jó ekkora ajtó is nyihi
kanizsaidorottya szombat, 20:15
Előzmény: #5078  Firekiller
Okos tojás! Miről beszélsz?! Ez egy udvari, kis alapterületű, szűk bejárójú garázs!  Ez a Teleki úton van, ráadásul a telken lévő gépkocsibejáró nagyon szűk, szerintem autóval be sem lehet hajtani ezen keresztül. Ezért is ennyi az ára! Csak magad alatt vágod a fát! A hozzá nem értéseddel.
Firekiller
Firekiller szombat, 20:07
Előzmény: #5074  slash
menőbb az Andrassy út és a diplomata negyed mint Nagykanizsa, sajnálom hogy ezt tőlem kellett megtudnod 🤡🥸😆😆 , szerintem autókázz még pár millió kilométert az adriára meg vissza 

Topik gazda

kuliominer
kuliominer
3 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek