Látom sikerült valakinek megtalálni a legolcsóbb valamit. Ez két csík, egy snassz beálló mélygarázsban, ahol beázás van, ezért ennyi. Nekem önálló garázsaim vannak. Házakban földszinti, billenő fém ajtós, illetve sor garázsok. Most keressek én is egy bp-i dohos közös udvari, vagy folyosovegi volt WC-t , amit átalakitottak, vagy beázott szuterént ? Nem megyek bele, sorry.
ha veszel akkor 2,9 / 16 nm, ha nyilvántartod akkor négyzetmétere ennyi. Ha pedig bérleti díjat számolsz akkor azt a vételárra vetíted, azt hittem ez tiszta.
"négyzetmétere, a garázs(ami általában olcsóbb leosztva) egy szempontból pl kamra is, vagy gardróbszoba stb" . Ha frekventáltabb helyen van a garázs (pl belváros, vagy belváros széle ) akkor bizony vetekszik a m2 ár egy használt lakással m2 árával. A garázsállományom kb 20-30 %-ban van szgk., a többiben egyeb ingóságok. Volt olyan bérlőm aki - mivel meghalt a nagymama - pince tárgyakat ( régi prés, daráló, ládák, fakádak ,stb) tárolt 2 évig. Kifizetett a két év alatt kb 6-700.000,- forintot a bérleti díjra. Majd 2 év után kidobott mindent. Sokszor a tárgyakhoz múltbeli emlékek, élmények (szüreti mulatság ) társulnak és nehezen engedik el az emberek.
Több mint 7000 részvényt tartalmaz, és csak 0,07% a költsége. Elérhető a Xetra-n: https://www.vanguard.co.uk/professional/product/etf/equity/E161/ftse-global-all-cap-ucits-etf-usd-acc
Kisváosunkban többen beleugrottak a garázsbizniszbe, de itt nem úgy működik, mint a fővárosban. A nemrég épült tízgarázsos sorgarázsból még csak egyet sikerült kiadni. Pedig már 1 éve hirdetik. A doki nincs megszorulva, egyenlőre nem enged a bérleti díjból.
Az állampapír nem 2019-ben volt jó? Amikor bejött és minden további következmény nélkül kivehetted? Most már azok is szigorúbbak, nem? Szerintem a TBSZ-es bizniszt csak 6 év után látod először, hogy gyümölcsözik de utána azt a pénzt minden évben befektetve/újrakötve már tényleg “ingyenpénzzé” teszi.
F.I.R.E. életmód (általánosságban)