Lacikám, az isten szerelmére, ha már mensa és iq bajnok vagy, legalább ragozzál már magyarul. Ezüstkanállal a szájábaN BorsodbaN születtél GyerekkorombaN Please
Kedves Kuliominer, lehetséges volna esetleg hogy moderáld a topicot? Vagy nagyon nem szeretnéd? Régebben nagyon jó volt olvasni a fire témában a beszélgetést, viszont mára ez lehetetlenné vált. Mivel mindig van egy válasz, arra meg egy viszontválasz mert hát az ego nem engedi megválaszolatlanul hagyni.... és sajnos ez már túl átgörgetni, mert a témába vágó komment lassan már nincs is. Na meg a politikát minek kellett ide behozni. Nem lehetne egy kis önmérséklet tisztelt kollégák és a politikát és annak folyományait, anyagi és műveltségi felsőbbrendűséget mélységében megvitatni az erre szolgáló számos másik topic egyikéban?
Engedjük el. Én inkább örülnék Ha 1)Spiller többet írna, mert ő egy eletigenlo extrovertált típusú ember és a szemléletet, eletbolcseleteit és a külföldi utazási ötletet, Ausztriatol Francia riviéraig főleg 2 kis gyerek esetén, szívesen fogadnam. Mondjad kérlek. 2)Fatfire aki orrontja szerintem a büdöset, öregebb is mint én, hasonlóan is gondolkodik mint én ezért érdekel mit csinál és milyen scenariot vár. Mert ez a 5000mrd feletti alllamhaztartasi hiány már 4 éve nem tartható. Es a többi dolga is érdekel. Így tanul az emberfia. Itt van Ork, aki olyanra hívta fel a figyelem, mint az ipari ingatlan. Amit most nem veszek, de a következő időszakban ha " ver folyik az utcán", és lesz alkalmi vétel akkor figyelni fogom. Köszönöm neki..! Itt van Goldstein is, akitől szintén érdekes dolgokat olvasgatok, bár ő egy finom lelkű, bár valószínűleg , tőlem elteroen ezust kanállal a szájába született, de azért értelmes figura. Ui: régi sváb falvakban, az ősi mondás járta, egy házasságban 7 év a vízválasztó. Biológiai oka, hormonális változások, azaz a dopamin és talán fenialatilamin lecsokken. Ergo eltunik a rózsaszín köd. Ha akkor szeretet nagyon erős, akkor jó hazassag lesz, ha nem, akkor pokolian rossz. De ezt egy altalanossagban. írtam, mindenkinek, akit érdekel esetleg egy ilyen megfigyelés. Szóval FIRE s forumtársak, innentől osszák meg a gondolatainkat én biztatom őket, ne hagyják abba, mert amit be tudok építeni az ertekrendembe, mint anno gyerek koromba a sok sok könyvekből tettem, az "lopom". :)) Szóval kérlek te hagyd abba ezt az egészet, es szóljanak innentől a többiek inkább. Köszönöm.
Soha nem kell magyarázkodni senkinek főleg nem Macska Jánosoknak. Tisztáztad leírtad többet ne adj nekik. Vannak itt a fórumon dossziézgatók pl B. akik belegajdulnak ebbe, mániákusok lesznek. Ezért minél kevesebb dolgot érdemes a privát zónádból beírni. De ahogy gondolod de ez több évtizedes tapasztalat. Ez a fórum valamikor legendás volt. A hazai tőzsde kezdetétől létezett. Nagy koponyák jártak pl az OTP és Mol topikba. Brókerek és külföldön tanult pénzügyesek, tátott szájjal olvastuk őket. Sőt az adott cégek is olvasták. Egyszer összeraktam egy gondolatsort egy bankkal kapcsolatban és megfenyegettek jogi lépésekkel. Felhívtam figyelmét részvényes vagyok szabad a vélemény alkotás és szólásszabadság van de állok elébe. Persze nem lett belőle semmi.
"" "az utolsó fejezeted is arról árulkodik hogy nem tudod értelmezni amit írtam.... mivel te boldog házasságban élsz nyilván nem gondolkozol olyanon, mint aki NEM feltétlen êl boldog házasságban és az asszony kiszámíthatatlan..." "" Mindig is az üzletben és kapcsolatban is a becsület híve voltam. Így ha például, én azt mondom, hogy úgy becsületes, hogy AKI NEM él boldog házassagban, mert az asszony szerinte kiszámíthatatlan, akkor nem csinálunk neki 1, 2,3 gyereket,hanem megbeszlik, és mindenki találjak meg a boldogságát még szingliként, akkor mással. Oka: Azért, mert nettó kibaszas egy nővel már 2-3 gyerekkel, a huspiacon nulla, zéró az esélye, míg egy férfinak, főleg ha jól keres és stabil az egzisztencia, akkor sima, könnyű az élet a huspiacon! 😀. Szóval így lenne tisztességes sztem.... Tudok én mindent értelmezni, ne aggódj! A nővérem pont így járt anno. Részemről off. Ui:Én nem googliztam ezeket , mert gyermekkorom óta imadok olvasni, főleg jó könyveket, jó iróktol, és jó a memóriam, hogy megmaradjon. Nem egy etwas, ennyi.
édesem, azt írtam budapesti lakos, a Szabolcsból azt jelenti hogy onnan származik mert ezerszer leírta. Neked is ugyanaz a diagnozis. Hazudni miert hazudnék... mindenki magából indul ki...
Türelmesen elolvastuk, mit hazudtál a fizetésedről, most éppen arra várunk, hogy eldöntsd, hogy a leírt ember szabolcsi volt-e, vagy egy budapesti kis b. 🤡
P. László 43-44 éves Budapesti lakos. Örökös menza tag.Szabolcsból. Ego szint: Istencsászár. Ennek ellenére nincs még Fire- ben... Gépészmérnök, házassága harmonikus. 2 gyerek. Altalában mindig ugyanaz a 3-4 téma amiről mekeg. Diagnózis: kognitív disszonancia, nem bírja befogadni hogy számára egy butábbnak gondolt ember ilyen jól keres ( vszínű sokkal többet mint ő). Javaslat: pszichológus.
te jó aggyal születtés IQ szempontból ha menza tag vagy. Pamela Anderson meg jó testtel született, mégse fikázta körbe a világot hogy hú neked a segged milyen már, meg a lábad meg a melled meg a füled. Egyikőtök se a munkának köszönheti amit elért hanem annak amilyennek született. Számomra nem vagy lenyűgöző. Olyan vagy mintha Whitney Houston aki adottságokkal született, fikázná azokat akik hamisan énekelnek....
F.I.R.E. életmód (általánosságban)