jaj, ez valami menzás menőzés akar lenni? jópar hete kérdeztem, hogy orvostudományokkal hogy állsz? Biológia? És még felsoroltam jó pár temát.... csendben hallgattál. Attól hogy te pár területen arcoskodsz, attól az még nem jelenti azt hogy más más területen más ne tudna többet. De majd pont te fogod meghatározni a témákat. Szerinted egy jó színész vagy zenész vagy szaki vállalkozó vagy ingatlanos nem keres jól anélkül hogy a te témaköreidben el van mélyedve vagy sem? Kit érdekel Kaligula lova, az internet kidobja ha kell. Tudod miért van annyi különböző szarvasbogár méret? Ilyeneket én is tudok kérdezni.... eléggé jól összefoglalja amit kimásoltam a menza tagokokról alkotott véleményt... van 3 diploma jól beseggelt mindent mert nagy az IQ hányadosa aztán mindenki mást lenéz...
most biztos azt fogod írni orvoslatogató vagyok... de nem vagyok ..
az utolsó fejezeted is arról árulkodik hogy nem tudod értelmezni amit írtam.... mivel te boldog házasságban élsz nyilván nem gondolkozol olyanon, mint aki NEM feltétlen êl boldog házasságban és az asszony kiszámíthatatlan...
most biztos azt fogod írni orvoslatogató vagyok... de nem vagyok ..
az utolsó fejezeted is arról árulkodik hogy nem tudod értelmezni amit írtam.... mivel te boldog házasságban élsz nyilván nem gondolkozol olyanon, mint aki NEM feltétlen êl boldog házasságban és az asszony kiszámíthatatlan...
F.I.R.E. életmód (általánosságban)