Topiknyitó: kuliominer 2024. 12. 16. 09:23

F.I.R.E. életmód (általánosságban)  

Közkívánatra :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
HZsooolt 2025. 11. 08. 20:16
Előzmény: #2016  Placi82
mivel a 200 millio "effektíve" ingó, valóban kivancsi vagyok ki mibe tenné, nem értem mi ezen a furcsa??
nyilvan nem bankbetétben van lekotetlenül...
mi a bajod az OTP-vel? az hogy 10 000ért be kellett volna spájzolni? ezért nem szidhatom magam? Allampapir helyett is OTP-t kellett volna ...
Valóban a jelentős részét fizetésbőkl kapartam össze. És ebben mi a gondod?
Capi
Capi 2025. 11. 08. 20:14
Előzmény: #1900  HZsooolt
Ezt tudtuk....én is leviszem a 25éven aluliaknál a bérfeszültség miatt...a sok kis köcsög el van szállva magától!!!!
izommanvagyok 2025. 11. 08. 20:13
Előzmény: #2015  Capi

Nem a Corvinuson eltaláltad vidéki voltam.
izommanvagyok 2025. 11. 08. 20:12
Előzmény: #2006  HZsooolt

Nem értem mi a gond Zsolti.. be kell tolni 32 ezren az OTP be aztán majd többszörözöl.. A hülye is meg tudja csinálni :-P Csak hogy ne ostorozd magad tovább nem vettél bele :D
Placi82 2025. 11. 08. 20:10
Előzmény: #2006  HZsooolt
Most hirtelen eszedbe jutott az OTP. 🤣
Írtál volna BTC 2016 ban vetted.eg szebben hangzik. :) 
Figyu hagy ne keressem vissza, hogy fizetésedből tetted félre,.... 
Úgy is tetted fel az FF topikban hogy mibe tennétek 200 millát. Mint aki most jutott hozzá, és nem tudja mi tevő legyen a raszakadt stexel. De tok mindegy... 
Megkeressem ezt is is? Jó a memóriam. Nagyon.. 
De minek még arra se nem valaszoltal, arra a csoda munkahelyre, ahol lelnezik hogy 3 hónapig nem kötsz üzletet, vagy rosszat mert megbantotttak, és akkor neked sincs uzlet szerzési jutalek.. .. Khmm. 
És erre nincs raportra jelentkezés a főnöködnel...
Na innentől azt mondom mint  Spiller srác, jóhiszemű vagyok... Mesélj még esti mesét  🤣
Capi
Capi 2025. 11. 08. 20:10
"több fiatal is van aki közgazdásznak tanul. Itt rögtön ketté kell választani a mezőnyt a Corvinusra és a többire. Utóbbiak gyakorlatilag egy napközis foglalkozásnak felelnek meg és ahogy látom a munkaeropiac is így értékeli ezeket a diplomákat."
Iszony....te hol végeztél? 
izommanvagyok 2025. 11. 08. 20:08
Előzmény: #2011  Capi
Fáziskésésben vagy ezt  a témát már rég lezártuk :) Most Zsozsesz a téma  és az ő mesés munkahelye és a mesés gazdagodásának története :-P
izommanvagyok 2025. 11. 08. 20:07
Előzmény: #2009  Placi82

Egyszer még friss diplomásként forex hivatásos kereskedőnek el akartam menni  .. hát a felvételin olyan fejszámolásokat kellett volna csinálni, hogy hamar elvéreztem. (nem azért mert tök hülye vagyok hozzá hanem tényleg a legkiválóbb leggyorsabb reakciós emberkéket keresték a pozira  erős túlzással a századmásodperc tört rész alatt kellett a döntést meghozni jól )  Pedig a fizetés akkoriban elég jó volt de hát arról akkoriban lecsúsztam. 
HZsooolt 2025. 11. 08. 20:05
Előzmény: #2011  Capi
ne aggódj, izom gyerekei majd ezekben a gyarakban fog dolgozni, piros és zöld gombot nyomogatva 3 műszakban
Capi
Capi 2025. 11. 08. 20:03
Előzmény: #1878  izommanvagyok
"Nőnek ki a földből a gyárak....."
Hol? Mesélj kérlek.....a kínaiakra gondolsz? 
Az a probléma azzal, hogy gazdagodtak, hogy nem a saját erejükből, hanem a kormányzat osztogatásából....na már érted? Hol van hol nincs osztogatás. Dől a kártyavár....de neked magyarázzam a büfészakos kőgazdásznak? Te is azért viháncolsz mert tele vagy támogatással. És ez onnan látszik, hogy a 30ezres plussz amit a bank kivet rád attól összefosod a topikot. Szóval ennyit a nagy gazdagodásról!! Több szerénységet ember és kevesebb propagandát.
HZsooolt 2025. 11. 08. 20:01
Előzmény: #2004  Placi82
"Ezt
Heti egy napi munkával??? "
Ezt megint honnan veszed? Ezt ki írta?  Ez is valami flúg?
minden nap dolgozom, csak napi 4 órát max... de többet már nem írom le mert diszlexiás vagy hogy hívjak az ilyet attól tartok...
Placi82 2025. 11. 08. 20:00
Előzmény: #2003  izommanvagyok
Lövése sincs az ertekpapir kereskedelemhez, kotvenykereskedeshez, se a tozsdehez, se a makro folyamatokhoz, se az opciókhoz, swapokhoz, határidős ugyletekhez, forex, etc..
Azért nem írt erről soha egy mukkot se...
Termek vagy szolgáltatást árulhat szerintem, adott terület legysegen. Például eszak-nyugat Magyarország.  Most ez egy példa volt.  De itt jutalékos rendszer van. Szóval itt viszont  megint  ellentmondás van.. 
N0MAD 2025. 11. 08. 19:58
Előzmény: #1994  Törölt felhasználó
Nincs ezzel baj, nem is kötelező ilyenekbe pénzt tolni, sőt.
De aki nem bírja nézni az esést annak aztán tényleg nem kell a legvolatilisebb dolgokba tennie.
Én is a tőkém 10%ával játszom, azt se egy helyre. És azon belül is van a játszós rész.
Azt mondják nem azért jó a játszós pénz mert azon akaztasz nagyot hanem hogy nem tolod be a nagyjat ha elkap a gépszíj :)
Mert lehet neked igazad, de ha sokan tévednek akkor arra megy a piac és kesz.
Pokernél is elég fontos a pénzmangement, mert lehet pechszériád akármilyen jö is vagy.
(Nem játszok észrevehető pénzbe, de érdekelt l utánaolvastam)
Ha nem jön be a rizikö ne csináld. Mondjuk ne is füjj arra aki csinálja és bejön neki.
Ha mar hívő vagy :D
Capi
Capi 2025. 11. 08. 19:58
Előzmény: #1872  Nandi
IszonyKőgazdász egy buborékban él....menthetetelen szegény...nyomja a propagandát, ez élteti! El kell engedni, majd megtudja ha beteg lesz vagy a gyerekei és rohan fűhöz fához és nem lesz megoldás...na akkor lesz szivattyú!!!!
HZsooolt 2025. 11. 08. 19:58
tudjátok a jó színház és színház igazgató is ba#@hatja, ha nem sztár színészekkel dolgozik. És ez még rengeteg helyen így van. :) 
kereskedni nem csak pénzügyekkel lehet... csacsi.
Mondtam hogy a tőkém harmada állampapírban volt ês van, sokat hozott az is, és utálom is magam hogy nem toltam be mindent az OTP-be... 2022-ben... 
izommanvagyok 2025. 11. 08. 19:56
Előzmény: #2001  HZsooolt

Múltkor nagyon gyanús voltál nekem  írtad   értelmesen csak meg kellett volna venni az OTP pár éve 8000 ren és most 4 szereztél volna mit kínlódok én a panelokkal ...
Erre kiderül te  itt sunyiba adsz veszel ezerrel és maga a tökéletesség vagy hisz írtad pénzt a legkönnyebb többszörözni ebből élsz nagy zsugás kereskedő vagy :D
Placi82 2025. 11. 08. 19:53
Mese.mese meskete.. 🤣.., sok uzlet szerző kereskedot, területi kereskedelmi vezetőt ismertem. Ha prosperalt a gazdasag, akkor volt jutalék az generált behozott uzketikotes után, tenyelg vastagon, ha nem, akkor kaptak egy  nagyon nagyon alapszintu  fizetést.
Hajtottak is az üzletet jártak az országot, látogatták az üzleti ügyfelet, ápoltak az üzleti kapcsolatot, meg a születésnapomon, nevnapomon, is felkoszontott,lék anno, etc.. vitték a repi ajándékokat, ment a jopofizas, mert ugye  ő termékünk, szolgalatatasuk a jobb, a konkurencia az ezért is ezért rosszabb, szarabb .... etc... 
Kerestek is szépen, de a gyerekekeiket nem látták felnoni szinte . Napi egy bejárás... Muhahaha. Ezt
Heti egy napi munkával??? 
Aztán ha még állt az adott iparag, azaz recesszio volt, amiben dolgoztk akkor volt hogy évekig is coresz volt nekik is. 
Akkor az éves fizetés a gyenge jutalekkal szomorú volt, lásd :2008 tol 2015 ig.
No akkor  esti mesének legyen ennyi elég. Köszi, többet nem kérek. 
izommanvagyok 2025. 11. 08. 19:51

Kereskedő? Mi vagy te bróker marcsi?  Adod veszed a tőzsdei devizát  árú piacot vagy részvényt? 
Tökéletes érzéked van a dolgokhoz és ha csúnyán néznek rád elszáll az ihlet a napi speki tehetség oda?  :-P
Úgy látom itt nekünk is csak kezet kell csókolni ha ekkora ász jött le ide a fórumba közénk ;-)
izommanvagyok 2025. 11. 08. 19:46
Előzmény: #1995  Placi82

Zsozsesz fiú minket iskoláztat mekkora ász betojok.. :D Igen itt legalább mindenkiről tudni lehet miből mi lett  mihez ért vagy nem ért de Zsolti fiú csak a számaival dobálózik kicsit különös.. Új fiú nehezen hihető a mesés kötöttségek nélküli állása és a mesés gazdagodása .. 
Én legalább elmondtam tőke áttételes panel befektetéseket  végeztem de ő?  SP 500 ba tettem volna a pénzem az elmúlt pénzem tőke áttétel nélkül fasorba se lennék most 10 évre rá sansztalan hogy én FIRE ről álmodozzak.
HZsooolt 2025. 11. 08. 19:37
Előzmény: #1998  Placi82
miert ragaszkodsz a havi 4 milliohoz tovabbra is? Ez valami flúg?
úgy kérlekszépen hogy kereskedő vagyok. Milliard fölötti forgalmat generalok, így legjobb ha csókolommal előre köszönnek, mert egy jó motor nélkül mehet az egész a levesbe, velük együtt. 
No persze nem kell azt beismerni direktbe nekik hogy egy - egy biznisz ennek ellenére esetleg félresiklik... csakmert csúnyán néztek... amilyen az adjon Isten olyan a fogadj Isten. De hálisten még nem kellett nagyon "megbüntetnem" őket, mivel csúnyán se mernek eddig nagyon nézni. Egyszer beszóltak vmit, utána 3 hónapig gyógyult a lelkem = nem generáltam extra forgalmat. Ők szarabbul jártak én meg csak jutit buktam.

Topik gazda

kuliominer
kuliominer
3 1 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek