csacsiságokat írsz. Ha egy autopálya 3 milliárdért epül, it 1 milliárdért is lehet., akkor BASZOD abból 2 milliardot elloptak. Győzz meg hogy nem így van.
Ha nyer a mostani csapat nincs ingatlan adó és nincs bérlakás program. Ha pedig nem nyer lesznek én is arra számítok, de akkor is mire felépülnek azokból abérlakásokból az első garnitúrák 2-3 év szóval esz idő filózni mi legyen akkor.. De jelentős pénz és mennyiség kell ,hogy befolyásolja az ingatlan piacot.
Semennyit. Eu nem adta oda ami JÁR. A felzárkóztatási és fejlesztési hitelek járnak. Miért? mert megnyitottuk a piacainkat a csatlakozáskor. Butaság volt egyből beengedni őket. Felvásárolták a feldolgozó ipart a piacai miatt majd elsorvasztották bezárták. Antall nem véletlenül szorgalmazta a V4 szerveződést. Egyben nagyobb gazdasági erőt képviseltünk volna. Emlékezzünk. Nemrég dejött ursi, lepippantotta Orbánt írja alá az eus hitelfelvételt és megigérte a ránk eső részt megkapjuk azonnal. Mi lett? Kellene új vezetés? igen? ez MP lenne. NEEEEEm. Létezik a NER igeeen. Miért? Mert anno volt egy megállapodás 60% melót a kormányközeliek visznek el a 40%ot pedig a legnagyobb ellenzékiek. Az MSZP-szdsz csürhe felrúgta ezt és azt mondták lóf..t véreztessük ki a fideszt. Elcseszték visszajött a fidesz. Kialakitotta a nemzeti vállalkozói réteget. Lopnak? nem. Munkalehetőséget kapnak. A sügér azt gondolja mészáros kap egy 3mrd-os munkát akkor lopott 3mrd-ot. De aztán valahogy meg is valósult a projekt. nem fog egyik sem elgondolkodni. Eus pénzek felhasználása. 1000szempár nézi ellenőrzi a projekteket. Az állam előfinanszíroz, eus ellenőr megnézi átnézi a papírokat és utána láttamozza. Egyszer nyertem egy pályázatot, kb 2kg anyagot kellett letenni. Megcsináltuk. még 2 év múlva is kértek be adatokat papirokat. Pedig nem is volt egy nagyobb ügy. De kár habosítani. Ez a topik nem is erről szól. Sajnos ma már minden politika. Fel vannak programozva az agyak kevesen látják át a rendszert ahogy ezek a dolgok működnek. Senki nem fogja a véleményét megváltoztatni.
" a komcsi időkben ment az ország eladósítása, miközben az ingyen eus pénzek 70%át bent hagyták" és most az elmúlt pár évben a fityesz mennyit hagyott bent?
2004-től vagyunk Unió tagok, 2008-tól világválság. Tênyleg pont annyi unios penzt kellett volna abban a 4 évben lehivni mint 2010-2025 között, ja bocs nem most ugy tudom nem nagyon jönnek az unios penzek pár éve. Az nem zavar?
igen, ehhez kellett a kínai hitel is, belegondoltál abba ha amiket felsorolsz lopás nélkül még több minden lehetett volna? Van az a vicc, hogy az öreg zsidót megkérdezik nem-e zavarja hogy a szép es fiatal feleségét sokan levarrják. Nem zavarja mert egy buliban kicsit benne lenni is jobb mint ha nem lenne benne. ..
a komcsi időkben ment az ország eladósítása, miközben az ingyen eus pénzek 70%át bent hagyták kaptad a nyakadba a megszorításokat a bokros csomagokat valuta leértékeléseket. Állandó volt a sírás rívás. Semmi kórház felújítás nem volt cserébe még belépőjegyet is akartak kérni. (MP is akar) Mostanában épült szépült minden. Pezseg a gazdaság. Fokozatosan felújítják a kórházakat, ami eus pénzt lehetett elcipeltek. Visszavették a közműveket és a repülőteret amit a kmcsilibsik elherdáltak. 103tonna arany figyel a spájzban. 13. nyugdíj, 3%os lakáshitel, támogatott vállalkozói hitelek, rezsitámogatás. Ha emellett még mindent el is loptak akkor nagyon ügyesek. 12évig élvezted ennek az álnok rendszernek a hatásait. Tűnjön fel eut válságba taszította a ballibsi vezetése, a piacának a 66%át eldobták (kína orosz) határunkon háború zajlik és iszonyat átalakulások háborúk vannak a világban. Brian élete - Mit adtak nekünk a rómaiak?
El tudom képzelni, hogyan könnyeztek, mikor a mindenért bűnbak gyurcsány bedobta a törölközőt. Ki lesz felemlegetve a beteg rendszerűk megvédéséért? Nekem ez a hihetetlen, mikor a fidesz szavazóknak nem üti meg az ingerküszöbét a mérhetetlen rablás. Az már teljesen természetes. Minden egyes mozzanatuk a közpénz kitalicskázására irányul. Kíváncsi vagyok, mikor lesz feldolgozva az évezred bankrablása a netflixen, főszerepben a matolcsi klánnal. Szerintem ott az 500 milliárd csak egy része az eltűnt vagyonnak. Végül megússzák 2 év felfüggesztettel, így tisztára mosva a sok százmilliárdot. Csak rossz döntések sorozata volt az egész, polt kijelenti, semmi bűncselekmény nem történt. Ahogy eddig is tette.
F.I.R.E. életmód (általánosságban)