Topiknyitó: ronaldinyo 2024. 11. 29. 10:34

NUTEX mindenkinek  

https://www.bet.hu/newkibdata/129160501/S_K_K_241128.pdf
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
libsi péntek, 13:21
A tőkepiaci jelenlét nem csupán finanszírozási forrást, hanem fokozott átláthatóságot, hitelességet és nemzetközi láthatóságot is biztosít a növekedésre és beruházásokra készülő hazai közép- és nagyvállalatoknak.  Varga Mihály jegybankelnök és Tóth Tibor, a BÉT vezérigazgatója Kármán András pénzügyminiszter sajtótájékoztatója  .Talán figyelmükbe kellene ajánlani Pl. a NUTEX-et 
hekki
hekki péntek, 12:02
Előzmény: #8444  Vicus2000
Takarodjatok ki a pénztárcámból tiszás vérszívók! 
Vicus2000 péntek, 11:19
Előzmény: #8445  oxylant
oxylant
oxylant péntek, 11:17
Előzmény: #8444  Vicus2000
Csinálhatnának már valamit, mert ez a bét...😪😪😪
debepe péntek, 09:35
Előzmény: #8439  --siemens--
Hát kedves siemens, nem igazan kedvelem a stílusod, de ez a hozzaszólasod telitalalat. Adtam is rá egy pluszt.
Morvai László velemenyem szerint azert vasarolt nutexet mert a piaci érteke alatt forog a papír, a klasszikus szabalyok szerint van benne felértékelődési potenciál. Van a cégnek egy akvizíciós delegaltja akinek az lehet a fizetsege hogy 40M db részvenyt lehív 15 forinton, vagyis elemi érdeke a magadabb árfolyam elérése. Vitan Gábor már bizonyított a tőzsden is forogó cégek körében.
csereklei - még a mondat elejen is kisbetűvel -  gábor pedig egy szélhámos gazember. Aki egy kicsit is követte az elmúlt évek evtizedek törtenesit az mindezzel tisztában van.
Morvai vélhetően a nutexből profitálni szeretne, míg ezzel egy időben cserekleit oda juttatni ahová való. Egy kellemes hűvös 2x2es szobacskába. Ez nem feloldhatatlan ellentét. Léteznek parhuzamos folyamatok. Azt javaslom próbaljon mindenki 3 lepes tavolságból realis képet alkotni. Azt aki pedig a fotelből okoskodáson kívül egyéb energiaforrásokat is beletesz a folyamatok menedzselésébe próbaljuk támogatni.
Shaun csütörtök, 12:30
Bele olvastam a facebookon
Sok sikert nektek!
libsi csütörtök, 12:22
Előzmény: #8433  007Bond
Szélhámosokkal jó kapcsolatot ? Minek ,hogyan ?
libsi csütörtök, 12:20
Remélem nem csak a facebookon cseszteti 
--siemens-- csütörtök, 12:12
Előzmény: #8437  007Bond
Azt nem értem, hogy Te mi a sz@rt nem értesz? A részvényesek 95%-a veszteségben ül, szerelmes a papírba, teóriákat gyárt és reménykedik. Erre végre jön valaki, aki nem csak sír egész nap, hanem tesz is valamit a részvényesek érdekében. Inkább örülj neki és köszönd meg! Ba.....g!
12345 csütörtök, 11:56
Előzmény: #8435  --siemens--
Ezzel a céggel max 1 ft ér
007Bond
007Bond csütörtök, 11:55
Előzmény: #8435  --siemens--
Így van, inkább csak Dr. Morvai László viselkedését nem értem, erre szerettem volna kihegyezni...
007Bond
007Bond csütörtök, 11:54
Előzmény: #8434  Csibefasirt
Persze, én is jobban szeretem a BÉT közleményeket, de úgy voltam vele egy megosztást megér, szerintem elgondolkodtató...
--siemens-- csütörtök, 11:50
Ember! Egy büfének nagyobb a forgalma.......
Csibefasirt
Csibefasirt csütörtök, 11:47
Ez egy jo hanyag, semmit mondo, semmilyen cikk... az AI jobbat tudna irni. 
007Bond
007Bond csütörtök, 11:33
Előzmény: #8420  007Bond

Dr. Morvai László sem csupán annyi mint aminek látszik véleményem szerint (egy kisbefektető aki véletlenül 5% fölé került a részvényhígítás előtt) hanem több...
https://www.vg.hu/penz-es-tokepiac/2026/06/alvo-papir-uj-nagytulajdono
Még a végén a saját cégét fogja beapportálni a holdingba...
Hogy ezek után miért cseszteti a vezetést a facebookon azt nem tudom, holott elemi érdeke fűzné hozzá, hogy jó kapcsolatot alakítson ki velük... na mindegy is
Megfogadtam hogy nem írok, de ezt nem tudtam kihagyni... most már tényleg csöndben maradok, adjátok el részvényeiteket szerintem ez a lényeg...
HAJRÁ VITÁN ÚR, HAJRÁ AKVIZÍCIÓ, HAJRÁ NUTEX!!!📈🚀💪😎
debepe csütörtök, 06:25
Előzmény: #8431  kecskemet20260613
Vigyázz az ilyen beírasokkal, mert a portfolio moderatorainak valamiért nagyon szúrja a szemét ha bántjak szegeny cserekleit. Csak a hülye nem látja a nyilvanvaló csalásokat, mégis ha valaki a fórumon szóváteszi azonnal törlik a bejegyzést.
kecskemet20260613 szerda, 19:10
Előzmény: #8430  fiftififti
Idézet a mai indexből, 
főcím: Magyar Péter súlyos vádakat fogalmazott meg
"Nyilvánvaló, hogy politikai utasításra nem járnak el fideszes bűnözőkkel szemben, elhúzzák a nyomozási szakaszt és az egész büntetőeljárást, hogy utána enyhébb büntetéseket kelljen hozni, vagy ne is legyenek büntetések."
"Márciusban Magyar Péter arról számolt be, hogy egyre több ügyész keresi meg őket azzal, hogy nem tudnak eljárni, és politikai utasításokra kell felfüggeszteni vagy elhúzni a nyomozást bizonyos ügyekben."
Lásd Nutex Nyrt.
Minden fel van jegyezve, semmi nem lesz Csereklei Gábor elfelejtve
fiftififti kedd, 21:29
Előzmény: #8429  Zille
Ha valami ez a papír bőven megérdemelni hogy kibasznák a tőzsdéről!!
Ettől sokkal piacképesebb, korrektebb papírokat basztak ki az elmúlt hosszú évek során!!
Nem hiszem el hogy ez a cserekrei ténykedése nem szúr szemet a felügyeleteknek!!
Habár felügyelet ,ugyan már, egy kibaszott sóhivatal!!!😟
Zille kedd, 20:46
Előzmény: #8424  007Bond
2019-ben is megkereste a társaságot egy "befektetői csoport". Természetesen abból sem lett semmi, egy ordas tömésen kívül. A Graboplast-sztorinál ugyanez ment. Az elmúlt évtizedben semmi sem változott. Csereklei tovább zsonglőrködik, de egyre kevesebben vesznek jegyet az előadásra.
Konnyvizsgalo_ kedd, 13:18
Sok abszurditás van ebben a cégben, Morvai úr színrelépésével kétségtelen, hogy eggyel több lett. A forgalmat elnézve úgy tűnik, hogy aki már szerette volna, az megtette tétjeit, és olyan nagyon csalódott részvényest se látok, aki menekülne a papírból. 
007Bond
007Bond kedd, 11:09
Előzmény: #8425  kecskemet20260613

Oké, látom átment az üzenet, ennek a beszélgetésnek semmi értelme...
Viszlát
kecskemet20260613 kedd, 11:05
Előzmény: #8424  007Bond
Köszönjük Holba Úr.
És miért nem mered felvállalni a neved?
007Bond
007Bond kedd, 10:57
Előzmény: #8422  kecskemet20260613

Én nem Holba Úr vagyok, hanem egy egyszerű kisbefektető akit nem érdekel hogy ki mibe fekteti a pénzét. Kizárólag a Nutex BÉT közleményekre hagyatkozom és az alapján gondolkodom és fogalmazom meg az álláspontom a részvénnyel kapcsolatban.
Alapvetően Dr. Morvai László is csak azért került elém, mert egy közleményben nevesítve volt és alapított egy facebook csoportot amelyből itt idézett Hekki Kolléga; ez adta az ihletet, hogy leírjam a közleménnyel kapcsolatos gondolatomat és azt a diszkrepanciát amit a csoport létrehozása ihletett ami alatt azt értem, hogy van egy cca 5%-os befektető akinek feltételezem, hogy érdeke (mint minden befektetőnek) hogy a cégben akvizícióra kerüljön sor... Ezzel szemben azt olvasom, hogy hogyan kéne ennek a cégnek a vezetőségét az MNB nél, rendőrségnél feljelenteni különböző jogsértések miatt, miközben azt látjuk, hogy az NyRT-ből mára egy üres holdingot csináltak, és a várva várt akvizícióra immár minden készen áll, csak a partner(eke)t kell megtalálni és velük a szerződés(eke)t aláírni...
Amiben remélem mindenki egyetért, hogy HAJRÁ AKVIZÍCIÓ, HAJRÁ NUTEX!!!📈🚀💪😎
libsi kedd, 10:21
Abszurditása annak van hogy egy tőzsdére bevezetett cég így visszaélhet a jogszabályokkal .Feltételezem azért vásárolt be ,mert elhitte valamelyik inkorrekt bejelentését a vezetőségnek . Ami pedig a megnyilvánulásait illeti , egy tisztességtelen ,szándékait illetően átláthatatlan így törvénytelenségek elkövetésére alapos gyanút adó cég minősítésére vonatkozik ,erősen visszafogott .
kecskemet20260613 kedd, 10:13
Tisztelt Holba Imre Úr, ha szólithatom így saját nevén Mr. 007Bond.
A kérdésem az, hogy most amikor maga akvizició miatt vette a részesedését évekkel ezelött, miért kezdte eladni a részvényeit amikor épp kezd kialakulni egy "akviziciós struktura". 
 Talán a régi barátja, Csereklei Gábor javasolta?
És miért büntették 5 millió forintra piaci manipuláció miatt, és miért tagadja le?
És mit erdekli magát, hogy valaki mibe fekteti a pénzét és milyen szándékkal?
--siemens-- kedd, 10:08
Áááhhh nem! Sokkal egyszerűbb történet. Miért kell mindent túlgondolni......... Megpróbálta (mint sokan mások is) - nem sikerült. Utólag elkezdett tájékozódni (jobb későn, mint soha). Most csodálkozik rá bizonyos összefügésekre. Talán részvényvásárlás előtt kellett volna. Gondolom neki is leesett, hogy osztalék a kiszervezéssel már biztos nem lesz.......

Topik gazda

ronaldinyo
3 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek