Megkeletkeztették a NUTEX Nyrt-ben levő Kft-n (NT Asset Management Kft.) belüli Kft-t (NT Valoris Akvizíciós és Vagyonkezelő Korlátolt Felelősségű Társaság)... haladnak itt a dolgok kérem szépen https://www.bet.hu/newkibdata/129500149/S_K_K_260709.pdf HAJRÁ AKVIZÍCIÓ, HAJRÁ NUTEX!!!📈🚀💪😎
Valószínűleg a kispapír tulajdonosok egy része vesztes típus. Bizalmuk töretlen. Jól esik, ha pár kibocsátó hülyének nézi a világot és valóban sokszor voltunk hülyék. Sok sikert az értékteremtő munka eddigi és jövőbeli akvizíciós terveinek tervezgetéséhez és a 25 éven belüli saját részvény vásárláshoz és az érdemi tevékenység elkezdését illető tervezgeto halogato munkához. Lassabb lehetne esetleg
Igen, amit megfogalmaztál az a worst-case scenario; viszont ne csak és kizárólag ezt lássuk, hanem mondok mást: Nyrt-n belül egy Kft. és azon belül egy másik Kft. létrehozása egy kiváló váz akvizícióhoz és Holding létrehozásához, amelyben a tőke a leányvállalatban van amely elősegíti az akvizíciót... ez az én meglátásom, mindenki azt gondol amit akar... (nem mellesleg a pénz kiszivattyúzásához elég lett volna egy Kft-t létrehozni ahogy a szkeptikusok írják, de itt már kettő van, itt egész másról van szó...) HAJRÁ AKVIZÍCIÓ, HAJRÁ NUTEX!!!📈🚀💪😎
Így van, én is felfigyeltem rá ,évek óta nem tapasztalt pangás van, és ezt ne csak a nyárra fogjuk!! Lehet jobb lett volna a tőzsdézők szempontjából ha marad a régi tolvaj bagázs továbbra is!! Most mindenki óvatos , mert nem látni az irányt szinte sehol, (lásd főleg 4ig, opus)!!
Mert így akarják kimenekíteni az nyrt-ből!! Rafinált tolvajok ezek!! Ez már a vég kezdete a papírnál, nem is értem miért tart ilyet még valaki . Majd leírni sem tudja a veszteséget!! Nemrég nekem is volt rengeteg, de megszabadultam tőle még a nagy baj előtt!
Kft. Jó zenekar volt, később Lar'pul Lart egyesület, ezek pont ilyenek!¡! Lila liba láááa Sajnos itt sok a részvény! Szeretjük! De valamiért! Cs G újra feltámasztotta, Az egészet újra gindolta! Lálá lálá liba láááa!!!!!!
Valakinek nagyon fájt a hozzászólásom, hogyb zonnal törölni kellett. Akkor maradjanakna száraz tények: szerintem nem stimmelnek a dátumok. Erről gondolom csak lehet eszmecseret folytatni egy fórumon. Hipotézisem hogybegy június 21-én elhatározott tőkeemelés és részvenykibocsatásból június 26-an nincs cegbírósag által bejegyzett, tehat megkeletkeztetett részvény. Ezt a hipotézist bocsátanam itt vitára.
Ha új részvény érkezik, akkor miért szórnák itt lent el? Logikus, hogy jobb áron is el lehet adni egy ilyen szép kis pakkot nemde? Egy akvi igéretével....
Minden esetre ennyi közlemény nem jött ki egy év alatt, mint az utolsó egy hónapban.... az oltás működik, gazdagék féltették legjobban az életüket, tolakodtak a jó kis vaxokért. Érzik is, hogy eljött az idő, mert nincs az az idő, ami ne telne el.
NUTEX mindenkinek