Látod, pont erre gondoltam - az ilyen hozzád hasonló megnyilvánulások miatt - amikor azt írtam, hogy rossz hírű a cég, a bizalom nulla, senki sem feltételez semmi jót... Nekem speciel eszembe sem jutott a két éves hosszabbítás, de teljesen jogos a felvetés, lehet neked lesz igazad... Mindenesetre csak azért osztom meg a régi közleményt, hogy hátha történik valami érdemleges; nem mondom, hogy full tőkével szálljon be az ember, de azért érdemes rajta elgondolkodni... Véleményem szerint nem is az a kérdés, hogy mi van akkor ha megfúrják és hosszabbítják a leírtakat, mert ilyet már láttunk eleget, hanem az, ha most pont bejön..., mert akkor viszont nagyot fog durranni... Ezért írtam, hogy hit kérdés az egész, aki nem hiszi ne vegyen, vagy adja el, aki pedig hisz benne az vegyen, bővítsen vagy hígítson... Kétségtelen, hogy teljesen lutri, én is csak a közleményre és Vitán Úr megjelenésére tudok támaszkodni, ami persze amint írtad is semmire sem garancia, bár én bízom a legjobb szcenárióban, aztán vagy bejön, vagy nem... A lényeg, hogy HAJRÁ VITÁN ÚR, HAJRÁ AKVIZÍCIÓ, HAJRÁ NUTEX!!!📈🚀💪😎
Legkésőbb az idei éves rendes közgyűlesen kell meghosszabbítani Vitán úr mandatumát újabb 2 reményteli évre, hogy ne kelljen iden június 30-ig semmit nyélbe ütni. Talán így a legpontosabb a megfogalmazás ismerve csereklei ámokfutásának kintázatát.
Ha lehet hinni a 2024-es közleménynek, és amennyiben Vitán Úr megjelenése ezt erősíti, akkor "...a
Társaság
a 2024. július 1. napjától számított két éven belül legalább
10 milliárd forint értékben hajt végre Akvizíciós
Tranzakciót." Ez alapján legkésőbb 2026. június 30-ig ennek meg kellene történnie... Nyilvánvalóan rossz hírű a cég, nagy a bizalmatlanság, tulajdonképpen hit kérdése az egész... (Megjegyzem az ilyen és ehhez hasonló cégek szoktak önmagukhoz képest a legnagyobbat menni...)HAJRÁ VITÁN ÚR, HAJRÁ AKVIZÍCIÓ, HAJRÁ NUTEX!!!📈🚀💪😎
Igen kedves kolléga! Osztom igazát!!! De még mennyi kérdés merül fel?!! Hát, normál esetben mint régen, nagyon sok információt kaptak a cégbe befektetők, hogy tudják mibe és meddig tartsák a pénzüket! Jelenleg, sajnos semmi fogalmunk sincs arról, hogy mibe fektettük a pénzünk!! Kaparós sorsjegy kb ez most☹️ Hiába a milliós befektetés, még annyira se méltatnak a közlemények után sem, hogy mire számítsunk. Gyalázat ! Mi lesz a Nutex jövője??? A 2 milliárd beruházás, az új vállalat? Otp és Mol részvények. A nyereség , a befektetett pénzek, az elmúlt évtizedek? Nem lesz benne a beszámolóban, csak ami publikus. Társam! Sajnos! Csak a kitartás és a bizalom még mindig😉
Miért nem készít egy újságíró sem CsG és VG interjút? Vagy a nutex vezetői nem nyilatkoznának? 128000 a BUX. A cég vett blue chipeket, nyert rajtuk. A kisreszvenyesesek buktak. Interjú elmarad, mindenki tiktok videókat és youtube sportokat néz. Minek cikk.
NUTEX mindenkinek