Érdemes kutakodnod az osztalék után is ha 2011. június 7-e előtt vetted a részvényeket, mert két és fél hónap késéssel, de kifizették az osztalékot! A 2012-ben meghirdetett osztalék még késlekedik...
Volt osztalék 2011-ben. De elképzelhető, hogy ha akkor nem lett neked automatikusan kifizetve akkor azóta már jó helyet
talált magának, ismerve a cégvezetés viszonyát részvényesekhez. De mindenféleképp érdemes ennek utánakérdezni ha 2011 előtt fektettél a
Nutexbe, mert ha mégis előkerül, akkor másfélszer több gombócot tudsz venni a gyerekeknek.
Ok, akkor ezek szerint nem gond hogy azóta más lett a számlavezetőm is? Tudom, hogy valszeg elolvadt, de legalább egy fagyit veszek belőle nyáron a kölyköknek ;-)
Megkeresni a bankodat, és megbízni az előadással. Da ha 15 éve volt 200.000 ftod nutexben, akkor az már lehet, hogy mára pár ezer Ft lett. Egyeztess a számlavezetővel. Osztalék szerencsére nem volt, emiatt nem kell aggódni.
Sziasztok, nagyon láma kérdés, de nekem kb 15 éve van 1-2 százezer forintom nutexben és fogalmam nincs hogy lehetne eladni (magyar bankok ügyfele vagyok, broker céggel nincs kapcsolatom, anno a Raiffeisenen keresztül vettem). Illetve az esetleges osztalékokat egy rég bezárt számlámra utalhatták, ilyen esetben mit lehet tenni? Előre is köszönöm a segítséget!
Ne is haragudj elhiszem , de gazdáknak ezer millió kártérítési lehetősége van biztosítás állami támogatás állami kártérítés stb de pl egy Ottone lenullázásnál a rv befektető kereskedőnek nulla kompenzáció marad!
Azért annyi rutinod lehetne, hogy ilyen pánik időszakban a hektikus kereskedés hatalmas veszteségeket tud okozni. S&P500 4%-os plusszból már mínuszban van. Ma amekkorát emelkedtek a részvények, holnap akár akkora mínusszal nyithatnak.
Hát ez nagyon durva , nagyon sajnálom!! Nekem csak néhány gyümölcsfám van barack, cseresznye, itt is mínusz 7 mínusz 8 fok volt, úgyhogy levitt mindent, a fóliában kicsi palánták 80%-a lefagyott. Mondjuk ez említése sem méltó a károdhoz képest!! Pont ezek a csereklei - huber féle fehérgalléros bűnözők úsznak meg mindent!! Nem lesznek soha felelősségre vonva!! Lásd, a kuszaszemű mocsok mnb-s elnök az alapítványain keresztül ellopott 500 milliárd ft ügye! Kétségem nincs felőle, soha nem lesz felelősségre vonva!! Itt mindig csak mi szívunk kisemberek!
Tudom hogy off topic de megis egy kicsit ide kapcsolódolik, ha megengeditek. Tegnap éjjel -8 fok elvitte az összes csonthejast de az almatermesűekbe is belekapott. Gazdak ezreinek kell most ezzel szembeneznie. Nekem ez kb 150Millió kiesés. Nem panaszkodom. Túleljük. Csak az jutott eszembe hogy az ilyen csereklei felek akik egesz eletükben ket fűszálat nem tettek keresztbe, csak egy laptop az összes beruhazasuk és csűrik csavarják a nagy semmit... hogy ezek az emberek hogy tudnak tükörbe nézni? Hogy tényleg elhiszik hogy nagy dolgokat csinálnak? Hogy a vegső elszámolásnál majd tiszta lelkiismerettel allnak majd? ... csak költői kerdesek voltak. Minden józan paraszti ésszel gondolkodó tudja a választ.
Én senkit nem akarok elkeseríteni, de ilyen piaci hangulatban, longra venni most bármely részvényt életveszélyes. Persze mindenki úgy tesz, ahogy akar...
NUTEX mindenkinek