sajnos a 2008ban indult topik müködese ellehetetlenült (az eredeti moderator mar nem aktiv, a portfolio moderator pedig többszöri jelentes ellenere sem kezd semmit a kialakult helyzettel), remelhetöleg itt folytatodhat tovabb egy kevesbe szürrealis diskruzus
Szia! Nem tisztem szólni, én ugyan nem lépek ki végleg, sőt, de picit csökkentettem itt-ott, meg vettem is. Én eladok picit ha viszik, de csak drágán. Cserébe veszek ha olcsó, persze ha elótte eladtam. Mókás, de ez már jjátszaható részvény is, ha a játszó 1-3 hónapban gondolkozik.
"Továbbá az adminisztráció áramvonalasításának jegyében teljesen
megszüntetik a Geotermikus Energia Bizottságot is a földhő-projektek
gyorsítása érdekében"
Végre. Orbánék úgy egyszerűsítették a földhő projekteket, hogy az valójában sokkal bürokratikusabb lett. Mondjuk nem is voltak érdekeltek abban, hogy minél több, az orosz gázt kiváltó projekt induljon.
Portfolio: Megjelent a kormány energiaterve... cikkben a következőt írják "Továbbá az adminisztráció áramvonalasításának jegyében teljesen
megszüntetik a Geotermikus Energia Bizottságot is a földhő-projektek
gyorsítása érdekében, miközben a hazai szélerőművek fejlesztéséhez
szükséges könnyítéseket is bevezetik."
Igazából hatalmas légüres tér van 2100 és 2600 között és ezt az űrt leginkább az árjegyző tölti be. A legkisebb impulzusra is megugorhat az árfolyam, de igen kis mennyiséggel le is önthető, mint ahogy 2 napja tették le 2250-re.
Nem értem. Ha 2800-Ft-ra várod idén, akkor miért adod el már 2500Ft-nál, 12%-al az általad várt alatt? Ha csak nincs feltétlenül szükséged a pénzre, akkor ez számomra nem tűnik logikus lépésnek.
Szerintem ez nem korrekció volt, hanem valaki egyik zsebéből a másikba tett néhány ezer db papírt, folyamatosan csökkenő áron. Közben meg veszegeti . Ez megy 15 éve. Én az idei csúcsot valahol 2800 körül várom, de addigra én már nem leszek itt, mert 2500-on lepattanok.
PANNERGY - moderalt