Topiknyitó: salaxx 2024. 10. 22. 07:42

PANNERGY - moderalt  

sajnos a 2008ban indult topik müködese ellehetetlenült (az eredeti moderator mar nem aktiv, a portfolio moderator pedig többszöri jelentes ellenere sem kezd semmit a kialakult helyzettel), remelhetöleg itt folytatodhat tovabb egy kevesbe szürrealis diskruzus
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
TBSZ1982
TBSZ1982 péntek, 06:41
Előzmény: #1099  Tiborcfiam
Január végén írtam a befektetői kapcsolattartónak az srv sorsa kapcsán. Természetesen semmi érdemi infót nem kaptam, ami rendben is van így, nem számítottam másra. Aztán március közepén is írtam újra, megfogalmaztam finoman elegedtlenségem, itt nem is tettem fel kérdést. Érezzék azért hogy lenne igény a transzparenciara, erősebb kommunikációra. 
Tiborcfiam
Tiborcfiam csütörtök, 19:19
Előzmény: #1098  dexter
Mindenképp, de már a kgy előtt illendő lenne a cég részéről valami kommunikáció, főleg ha esetleg egyetlen fillért sem költenek el SRV-re a kgy felhatalmazása alapján! 
dexter csütörtök, 18:47
Előzmény: #1094  Tiborcfiam

Közgyűlésen rá kell kérdezni, hogy mi lett az srv-re szán összeggel?
Ha az új kútba ment az egész (én ezt tippelem), akkor nekem vannak kétségeim.
De ez nyílván csak egy gondolat részemről.
vcsmate csütörtök, 18:30
Ha aktuális még, de lehet régi ez: 
 A közgyűlés kizárólagos hatáskörébe tartozik:  saját részvénynek a közgyűlés vagy a Gt. által az Igazgatótanács részére adott felhatalmazás alapján történő megszerzése kivételével döntés saját részvény megszerzéséről, továbbá a saját részvényre kapott nyilvános vételi ajánlat elfogadásáról;
 Az Igazgatótanács hatásköre: döntés saját részvény megszerzéséről a közgyűlés felhatalmazása alapján, valamint közgyűlési felhatalmazás nélkül is abban az esetben, hogyha (i) arra a részvénytársaságot közvetlenül fenyegető súlyos károsodás elkerülése érdekében van szükség, illetve (ii) hogyha a Gt. így rendelkezik; 
 Tehát az IG tagok nem akarták……
Tiborcfiam
Tiborcfiam csütörtök, 17:42
Előzmény: #1095  signal2
Igen, bár javíts ki ha tévedek, de a tulajdonosok csak felhatalmazást adnak a saját részvényvásárlásra de az nem kötelező erejű. Persze ettől még a kommunikáció nyilván dupla nulla.
signal2
signal2 csütörtök, 17:18
Előzmény: #1094  Tiborcfiam
Az viszont teljesen igaz, hogy elfogadhatatlan, hogy a tulajdonosok megszavaznak egy javadalmaasi formát, és a társaság ezt mindenféle magyarázat nélkül elsunnyogja, azaz nem hajtja végre a legföbb szerv akaratát. 
Tiborcfiam
Tiborcfiam csütörtök, 17:07
Előzmény: #1093  dexter
Ettől még nem kell azt sugalni, hogy "ellopták" a SRV árát!       z1615
dexter csütörtök, 16:46
Előzmény: #1092  Tiborcfiam

Senki nem írt olyat, hogy csődben van a cég. Nyilván nincs így, ill. termeli a pénzt.

Tényeket írtam: nem tudunk semmit az srv-ről, ill. az új kútról.
Vagy te tudsz valamit? De írd már meg, hogy miért nem veszik az srv-t?
Ill mit tundunk az új kúrtól, azon kívül, hogy a "lemélyítés sikeres".
Korában mindig közölték a kút paramétereit, viszont az új kútról semmilyen adatot nem közöltek.
Tiborcfiam
Tiborcfiam csütörtök, 16:12
Előzmény: #1091  dexter
Nyilván, sőt, csődben van a cég! Hagyjuk már. Inkább az az érdekes, hogy a SHORTFOLIÓ megint milyen pofátlanul hallgat az otp-s céláremelésről!  
dexter csütörtök, 15:55
Előzmény: #1089  Tiborcfiam

Feltűnően nagy a hallgatás a cég részéről az srv-ről és az új kúttal kapcsolatban.
 Én nem tartom kízártnak, hogy az srv-re szánt pénz már nincs is meg.
Ill azt sem, hogy a pénz egy része "elvesztette közpénz jellegét".
dexter csütörtök, 15:52
Előzmény: #1085  signal2

Nem értem miről írkálsz.
Még ha 2000, vagy 1900Ft lenne az árfolyam, akkor lenne relevanciája annak, ami írsz.
De így, hogy 1600Ft-on van, így semmi.
Tiborcfiam
Tiborcfiam csütörtök, 14:13
Előzmény: #1088  vcsmate
Engem meglepne ha csak úgy bejelentés nélkül elkezdenék venni, de az igaz hogy a közgyűlési felhatalmazás megvan. A konkrét megvett mennyiséget egyébként eddig mindig hetente és utólag jelentették.
vcsmate csütörtök, 13:59
Előzmény: #1087  Tiborcfiam
Szerintem nem kell hozzá, közgyűlési felhatalmazás rendelkezésre áll, azt értem, hogy eddig nem így csinálták, de régebben el is költötték azt, most meg...
Tiborcfiam
Tiborcfiam csütörtök, 13:46
Előzmény: #1086  vcsmate
Nem volt még olyan, hogy előbb elkezdték volna venni mint hogy bejelentették. 
vcsmate csütörtök, 13:29
A héten már lehetett saját részvény vásárlás? Holnap elvileg kellene közlemény róla.
signal2
signal2 csütörtök, 13:06
Előzmény: #1084  signal2
Ebböl az derül ki, hogy a befektetök 12,1%-nál nagyobb hozamot várnak el.
signal2
signal2 csütörtök, 13:05
Előzmény: #1083  dexter
A 2119-es célár a 12-havi elöretekintö célár. A WACC 12,1%, tehát most 2119/1,121 = 1890 Ft-nál kellene tanyáznunk, ha a piac korrekten árazna.
dexter csütörtök, 12:29
Előzmény: #1082  Tiborcfiam
Szép, de már régen 2000 felett kéne tanyáznunk.
Tiborcfiam
Tiborcfiam csütörtök, 11:54
r1620

Topik gazda

salaxx
salaxx
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek