Topiknyitó: ronaldinyo 2024. 04. 23. 18:21

/ TISZA PÁRT/  

INDUL A TISZAPÁRT PORTFOLIOBAN IS HAJRÁ TISZAPÁRT-MINDENRŐL IS LEHET BESZÉLNI
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
ronaldinyo ma, 16:17
Törölt hozzászólás
ronaldinyo ma, 15:56
Előzmény: #1258  Pitkin
most viccel ugye,? még a tiszában sincs rendes ember -kevesen max-fideszben meg nincs.
ronaldinyo ma, 15:54
no egy tiszás államtitkár meg a magyarok kiirtásáról beszélt.szerintem kezdje magával -ja ő nem magyar? akkor meg távozzon
Pitkin ma, 10:20
Előzmény: törölt hozzászólás
Nem indokolt az általánosítás, mert az ő táplálkozási szokásaik sem egyformák. Vannak közöttük rendes heteró, hagyománytisztelő, asszonyverő alkoholisták is.
ronaldinyo ma, 10:01
Törölt hozzászólás
ronaldinyo hétfő, 19:48
sátánisták minuszolnak
ronaldinyo szombat, 12:13
Előzmény: #1251  the_outsider
ha a tehetséget nézem-akkor magyar bőven felűlmulja orbánt ég és föld különbség van.utobbi cigányputrit csinált az országból.
ronaldinyo szombat, 12:12
Előzmény: #1251  the_outsider
biztosan -pedig egyszerű-az egyik bűnöző-farizeus a másik vagy megtért vagy az is farizeus.utobbi kiderűl 4-8 év mulva.
the_outsider péntek, 18:53
Előzmény: #1250  ronaldinyo

Ha szabad így fogalmaznom: hiába van régóta a politikában Patrubány Miklós, de eléggé egysíkúan próbálja meghatározni, hogy melyik is a tehetségesebb, avagy a "sokkal tehetségesebb" politikus, mint a másik.       
Habár, ha egy politikus tehetségét, valahogy úgy akarjuk definiálni, hogy az a tehetségesebb aki képes nagyobb szavazati arányt elérni rövidebb idő alatt, a környezeti feltételeket és szituációt nagyjából teljesen figyelem nélkül hagyva, akkor akár még el is lehetne fogadni P. M. konklúzióját.       
De éppen ez a "politikus" "szakma" értelmezésének (további) lezüllesztése a szememben.
ronaldinyo 2026. 06. 04. 14:47
Írország miniszterelnökét, Micheál Martin urat fogadtam kétoldalú tárgyaláson Budapesten. A magyar és az ír népet összeköti a történelem és a szabadság iránti kiolthatatlan vágyunk. Külön köszönetet mondtam Írországnak azért, hogy az 1956-os forradalom után oly sok magyar honfitársunknak nyújtottak menedéket, és örömömet fejeztem ki, hogy a magyar közösség ma is aktív része az ír társadalomnak.Áttekintettük az ír uniós elnökség előtt álló feladatokat, valamint az Európai Unió jövőjét meghatározó kérdéseket. Magyarország támogatja a versenyképesség erősítését, a kohéziós és agrárpolitika megőrzését, és a párbeszédre, valamint a kompromisszumokra épülő európai együttműködésben hisz.Tájékoztattam a miniszterelnök urat a Magyarország számára járó uniós forrásokról született megállapodásról, valamint a kárpátaljai magyar közösség jogainak ügyében elért előrelépésről. Köszönöm Micheál Martinnak a konstruktív egyeztetést, és sok sikert kívánok az ír elnökséghez és további munkájához
ronaldinyo 2026. 06. 04. 10:59
Milyen érdekes, hogy a rendszerváltás után nem sokkal azonnal elkezdhetett dolgozni a rendőrség és az ügyészség is egy tíz éve húzódó majd kétmilliárdos korrupciós ügyben.
ronaldinyo 2026. 06. 02. 10:21
Irány Berlin és Párizs!
Ma Friedrich Merz német kancellárral, holnap Emmanuel Macron francia elnökkel folytatok kétoldalú tárgyalásokat. Csütörtökön az ír kormányfőt fogadom.
ronaldinyo 2026. 06. 01. 14:07
Konstruktív, előremutató, a felelősségi köröket tiszteletben tartó megbeszélést folytattam a Magyar Nemzeti Bank elnökével, Varga Mihállyal. Hangsúlyoztam, hogy Magyarország jövője szempontjából elengedhetetlen a kiszámítható gazdasági környezet és a forint stabilitásának megőrzése. A kormány célja, hogy olyan felelős gazdaságpolitikát folytasson, amely erősíti a családok, a vállalkozások és a befektetők bizalmát. Ebben a munkában a kormány stratégiai partnerként tekint a Magyar Nemzeti Bankra, miközben tiszteletben tartja a jegybank függetlenségét.Tájékoztattam Varga Mihályt az uniós források hazahozatalát célzó kormányzati lépésekről, valamint a korrupcióellenes intézkedésekről is. Rögzítettem, hogy a kormány az uniós források hatékony és átlátható felhasználásával erősíteni kívánja a magyar gazdaság versenyképességét, különös tekintettel a hazai kis- és középvállalkozásokra. Hangsúlyoztam, hogy a kormány és a jegybank felelős, kiegyensúlyozott együttműködése a magyar gazdaság egészének érdeke.Varga Mihály tájékoztatott a Nemzeti Bank korábbi vezetésének tevékenysége miatt tett büntetőeljárás állásáról és a polgári peres eljárásokról is.
ronaldinyo 2026. 06. 01. 14:06
2025-ben a TISZA működését és a rendszerváltást több mint százezer, hazájáért tenni akaró magánszemély segítette egyszeri vagy rendszeres adományával, és több százezer ember vett tevékenyen részt önkéntesként, szakértőként a munkában. A TISZA 2025-ben is kizárólag magyar magánszemélyek adományaiból végezte munkáját, és készült a 2026. áprilisi választásokra.A TISZA-nak rendszeres adományt rendszerváltó kártya, vagy állandó átutalás útján közel 70.000 ember támogatta a munkánkat. 178 olyan magánszemély adományozó volt, aki több, mint 500.000 Ft támogatást nyújtott 2025-ben, összesen 421 630 317 Ft. értékben. Az 500.000 Ft. alatti támogatások összege pedig ennek több, mint hatszorosa volt, összesen 2.690.718.683 Ft. A teljes támogatás összege tehát 3.112.349.000 Ft volt 2025-ben, amihez hozzáadódik még a webshop 97.787.118 Ft összegű bevétele, így a TISZA teljes bevétele 2025-ben 3.210.136.118 Ft. volt.A bevételek növekedésével párhuzamosan és egyenes arányban nőttek a TISZA feladatai és kiadásai is: 2025-ben a folyamatos országjárás mellett a TISZA elnöksége, a TISZA szigetek és a lakosság bevonásával kiválasztotta a képviselőjelöltjeit és felkészült a 2026-os országgyűlési választásra is. A költségek 2025-ben mindösszesen 3.029.822.098 Ft-ot tettek ki, így a TISZA a 2025-ös évet 180 millió forint eredménnyel zárta.A teljes 2025. évi beszámoló a TISZA honlapján olvasható.Mindenkinek hálásan köszönjük, aki akár anyagilag, akár önkéntes munkával hozzájárult a rendszerváltás sikeréhez! Kevesebb megjelenítése
ronaldinyo 2026. 06. 01. 14:06
Sulyok Tamás soha nem állt ki sem az elesettekért, sem a megtámadottak mellett, sem a jogállam védelmében. Gyereknapon is csak a havi 6.3 milliós fizetését védi. Bocsánatkérés helyett.
ronaldinyo 2026. 06. 01. 08:36
uj világ született a sátán országában -elkezdődött az elszámoltatás ITÉLETnapra ebredtünk
ronaldinyo 2026. 05. 31. 13:57
Gyermeknap alkalmából ma 500 gyermeket és kísérőjüket látjuk vendégül a Karmelitában és a Szociális és Családügyi Minisztériumban.A meghívott gyermekek a gyermekvédelemből, hátrányos helyzetű és kárpátaljai családokból érkeznek. A gyerekek közül sokan speciális nevelésű igényűek, fogyatékossággal élők, vagy éppen transzplantáción átesettek. Az 500 gyermeket kreatív és zenei programokkal, bábelőadással, kiállítással, arcfestéssel, rajzversennyel és finomságokkal várjuk. A Karmelitában minden csoportot múzeumpedagógusok fogadnak, akik korosztályuknak megfelelő, rövid ismertetőt tartanak az épületről, miközben körbevezetik őket a termekben. A program részeként a gyermekek megtekinthetik a Karmelita teraszát is. Ezt követően a rendezvényteremben mintegy 15 perces orgonabemutatón vesznek részt, majd egy körülbelül 15 perces népzenei program következik, amelyhez a gyermekek tánccal is csatlakozhatnak. Minden turnus programját közös ebéd zárja a gyermekek számára.A gyermekek körülbelül egy órát töltenek a Karmelita épületében, majd ezt követően a program a Szociális és Családügyi Minisztériumban folytatódik.
ronaldinyo 2026. 05. 30. 09:10
Kőkemény tárgyalásokon vagyunk túl. Tegnap még az utolsó órákban is kétmilliárd euróval nőtt a felszabadított uniós források összege. Minden centet hazahozunk. Történelmi győzelem.

Topik gazda

ronaldinyo
3 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek