ahogy te is mondtad, nem változott, akkor minek? Felesleges, nézd vissza a régi hetes, chartokat..! Nem venném a szívemre, ha miattam vennél bele és megint el kéne adnod, mint az appot... hmm
Kérdezd meg a másik topikban Fibo kollégát, hogy hol az alsó hosszú célár pingvin🐧! Oda állj be vételre, addig légy nyugiba. Egy kicsit már feljebb jött a madár az előző korrekcióhoz képest, tuti lesz majd, de gari nincs..
na erre céloztam anno, hogyha kifizetik az osztalékot, akkor a terjeszkedéshez netán hitel kell és egyből jöhet egy leminősítés! Nyilván akkor lehet csak pontosan összerakni, ha minden adat megvan már. Scope nem tétlenkedik ilyenkor!!!!
Lehet inkább jövőre veszi ki a nagyobb osztalékot (vagy akkor sem). Elvileg április közepén lesznek a választások jövőre. Ha minden marad a szokásos menetrendben itt az appnál, akkor a közgyűlés már a választás kimenetelének tudatában lesz. Bármilyen döntés is születik a kgy-n annak beteljesülése szerintem mindenféleképpen az új kormány felállásáig meg tud torténni. A mi Danink minden eshetőségre próbál felkészülni. De addig még sok idő van. Először stabilizádjon a papper és jöjjön vmi hír,aztán dolgozzuk fel a féléves jelentés.
Scope: "Az Appeninn likviditása megfelelő, 2024 végén 47 millió eurónyi szabad készpénzzel rendelkezik, amely teljes mértékben fedezi a 2025 december végéig tartó 12 hónapban esedékes 3,1 millió eurós rövid lejáratú adósságot." 15x tudná kifizetni. Nem éppen általános. Current ratio: 7,3. Ez szintén nem általános. 600%-al jobb a megfelelő szintnél. ----- Bizonytalanságról: Van olyan ingatlanos a béten is, ahol 15% bevételcsökkenés kitörölheti a céget a palettáról. Igen nagy becsben tartja a piac.🙂 ------ Akinek hasonló kétségei vannak, tartsa távol magát az apptól, bottal se piszkálja! ~40 ezer részvény van a világon, miért nem olyannal foglalkoznak, amit jónak látnak?
Papír nélkül neked nem teljesen mindegy? Kínlódsz itt napok óta minden szarral,fogd fel ez egy tök trágya cég lehet pár hét és vége,kár rá fél percet is pazarolni a drága idődből,nézz mást jobbat😀
Törölt felhasználó2025. 05. 03. 00:41
Jelenlegi D/E mutató 0,95-ös 2022-ben 2,1-es volt egy csökkenő trendet mutat. REIT/SZIT-ek esetében 1-2+-os ráta az általános, szóval a 0,95-ös jelenleg még konzervatívnak mondható. Ebből kifolyólag az eladósodottság terén nincs miért aggódni. :)
Appeninn Holding Nyrt.