Na J.dani huzzatok bele, mert nemhogy "kedvező árak" nem lesznek , hanem meg nőhetnek is(kereslet növekedés miatt) ! "A Colliers szakértői szerint az irodapiacon is növekvő potenciál mutatkozik, különösen Varsóban és Prágában, ahol erősödik a modern, energiahatékony épületek iránti kereslet."
Valszeg nincs értelme, ha kb.70mrd huf eszköz értékkel kitermelünk nettó 5,6mrd70mrd×8%) cash-t(osztit), asszem 2,8-3,5% közötti hitelkamatokkal. Éves jelentésben benne van.
Nincs mit. Nekem pl. 1004-es átlag XD bár nem számottevő mennyiség. Napközbeni meglepetés közlemény miatt 850-en tudtam volna csak kiszórni, de ott már nem láttam értelmét. Most már marad.
„A Részvényes tervezett indítványának háttere, hogy az elmúlt időszakban bekövetkezett
makrogazdasági események, mint például az amerikai inflációs adatok és a kereskedelmi vámokkal
kapcsolatos döntések, jelentős volatilitást okoztak a piacokon. Ezek a fejlemények kiszámíthatatlan
gazdasági környezetet teremtenek, ugyanakkor kedvező lehetőséget kínálnak arra, hogy a Társaság
kedvező áron bővíthesse portfólióját. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy megfelelő tartalékok
álljanak rendelkezésre, amelyeket a Társaság az adózott eredmény eredménytartalékba történő
átvezetésével biztosíthat.”. Budapest, 2025. április 17.
És mi lenne, ha a drágább hiteleket fizetnénk vissza a kp.-ből? Az is egy lehetőség. De itt nincs erről szó, hiszen ha jól emlékszem, akkor 15 millió euró hitelt vettünk fel legutóbb.
Köszi az infókat. Csak azon elmélkedem hogy az elmúlt 2 hétben történt adásvételek után milyen átlagon lehet rv az új(régi) tulajoknál. Vannak-e olyan kisbüfik akiknél még magasabb átlagon van rv,mint 750- 800 ft. Mert ha nem nagyon van ilyen akkor fordulhatnánk is.
Senkinek nem kötelező venni, de ha nem a nyilvános adatokból levont konzekvencia alapján vásárolsz, akkor mi alapján? Random ráböksz pár részvényre, hogy ez tetszik ezt veszem? :D
Appeninn Holding Nyrt.