Hiába hozzák nyilvánosságra hogy hol mit vettek, ez senkit se fog érdekelni, mint ahogyan a korábbi akvizíciók sem mozgatták meg a részvényesek fantáziáját. Majd akkor lesz árfolyammozgás amikor rájönnek hogy mennyi pénzt fialnak ezek a régi és új ingatlanok. Szóval csak türelem, foglalkozz inkább a monokinikkel :)
Ezért lopom itt a napot, hátha hamarosan valamit nyilvánosságra hoznak, ha már nem fizetnek osztit. Annyi energiát fektettem bele, hogy nehezen engedem el, de jön a nyár és hamarosan leszarom az egész céget és csak a monokini fog érdekelni.
"nem hinném, hogy megtalálták a tutit az ingatlan vásárlások terén" Az elmúlt évek vásárlásainak az adatai nyilvánosak, bár kétségtelenül nem adták elő közérthető formában. Ha közelebbről áttanulmányozod ezeket a számokat, lehet hogy egészen más következtetésre fogsz jutni.
A levél nyilvánosságra kerülésekor egyértelmű volt, hogy ez lesz, azonnal változtatni kellett volna. De majd ők tudják, hogy milyen piaci turbulenciák lesznek és felkészülten várják. Hát persze! Ott kávézgatnak és számolgatják a tiszteletdíjaikat. Nagyon antipatikusak lettek számomra.
Ezt meg tudom erősíteni. Akiről tudják hogy el fog jönni a közgyűlésre, annak előre ki is nyomtatják a szavazójegyét. Az elmúlt években egyszer sem fordult elő hogy pár percnél többet kellett volna várni a regisztrációra, a teremben is kényelmesen elfértünk, a szavazatszámlálás is gyorsan megtörtént. Amikor csak a 3 nagy plusz 3-4 kisrészvényes jelent meg akkor minden kifogástalanul működött. Értelemszerűen kb. 50 részvényessel már ugyanez a módszer nem megy.
Én erre készültem és már épp kezdem leépíteni a pozíciómat felkészülve erre a kockázatra. Látszott az árfolyamon, hogy ennek valós kockázata van. Semmi szükség nem volt erre a bohóckodásra és pánikkeltésre. De látva mennyire dilettáns egy banda a jövőbeli hasonló eseményeket kerülendő inkább léptem. Aki eljött jól tette és kifejezte a nem tetszésüket. Ahogy egy ilyen eseményt levezetnek nem hinném, hogy megtalálták a tutit az ingatlan vásárlások terén. Valszeg csak bábok és az igazi vezetés a nagytulajoknál van. Ők azt csinálnak velük amit akarnak.
Valszeg a korábbi évek tapasztalatai alapján, hogy megjelent 6-8 kisrészvényes nem érezték szükségességét komolyabb szavazásra...reméljük a következőn jobban fel fognak készülni
Azért írják rá a nevet, mert bárki meg tudta volna változtatni a tollal ráfirkált számot. Ez a szavazás szerintem anonim, csak ők nem tudták így lebonyolítani. A kellertől egyébként lehet kérni szavazógépeket egy kultúrált lebonyolításhoz.
Nem anonim. Régen úgy volt hogy kaptál névre és dbszámra szóló cetlit, napirendi pontok számával és úgy kellett leadni. Összesítéskor pontosan lehet tudni ki mikor hogyan szavazott.
Miért is kellene hogy titok legyen, hogy egy Nyrt-ben van tulajdon jogod, amikor meg lehet nézni a rv könyvet?? Értem, hogy ez nem volt túl diszkrét, hogy a nevekhez és rv számokhoz arcot is lehet párosítani és rettentő amatőr ez így ebben a formában, de nem értem mi ezzel a gond
Nem kellett azt bemondani senkinek, megtette helyette a jegyzőkönyv vezető kisasszony. Nekem először azt mondta, hogy 800 db, aztán kijavítottam, lehet, h rám gondoltál. Az előttem lévőét is hallottam, majd miután leültem az első sorba, az összes utánam következőt, névvel együtt.
Elfelejtettem megnézni a részvénykönyvet! Még gyakorolnom kell a feszültség kezelését. Ahogy körbenéztem sokan nyomogatták a telefonjukat és a fórumon megjelent üzenetek alapján kb. 3 embert arcról is be tudtam azonosítani, de ez az én titkom marad és igazából semmi jelentősége sincs. A legprimitívebb megoldás egyébként az volt, amikor fennhangon bemondta az egyik tag, hogy milyen néven mennyi szavazatot írjanak a cetlire, ennél antianonímabb megoldást ki se lehetett volna találni! Tessék elmenni a közgyülire legközelebb.
Appeninn Holding Nyrt.