Ja Marika113 ezt mindenki tudja h nem kötelező megszavazni, aki esetleg nem tudta fórumból már tájékozódhatott. Szerintem a többségnek NEM EZZEL VAN BAJA, hanem olyan szemét húzással ami nem fér bele. Persze végül lehet h nem tárgyalja a kgy, de attól még valahogy a javaslatok közé került határidő után. NO comment
Persze ok. CSAK NEM MINDEGY HOGY NAPIRENDI PONT LESZ-E A KÖZGYŰLÉSEN VAGY SEM, AMI(KE)T 2025.04.04. 23:59-IG KÖZÖLNIÜK KELLETT VOLNA !!! Kérhették volna addig, hogy szavazzunk meg kb.20milla költségtérítést, mert Balin annyit eltapsoltak 1 hét alatt bulikra, kurvákra, kajára .... Jót nevettünk volna és persze nem szavazzuk meg!
Jaj nem hiszem el h 20adjára írom le, hogy nem az a gond h nem fizetnek osztalékot (és mondjuk beruháznak és ezt kommunikálják is) hanem hogy ez a tegnapi manőver h egy ez tiltott piacbefolyásolás volt! Nem tudom én azt gondoltam h közeledünk egy normális., törvényszerű működéshez és a megfelelő részvényesi értékteremtéshez de ennek az ellentétét látom! Miért te számolsz a törvénytelen működéssel? Gratulálok hozzá! Én nem akarom h ilyenhez közöm legyen
Így van, de aki bukni akár az vegyen. Főleg ha minden évben beültetik a hinta a, hiszen itt soha nem lesz osztalék. Egy szép napon majd jön S csőd és a pénz szépen atvandorol tőletek az igazi tulajdonoshoz, aki nem J
Erre azt kérdezném, még ha igazad is van, amit nem lehet tudni, hogy sértődöttségből vádaskodsz, mocskolódsz? ("Jellinek a piszkos ügyeihez, ez a mocsok".)
Mondtam hogy nekem sem tetszik az eljárás, de nem vádaskodok, mert nem tudni, nem tudom, mi miért történik! Persze én is azt mondtam, hogy geci dolog volt ez a tegnapi húzása, több oldalról nézve is, de mélyebben nem mennék bele, mert nem ismerem a hátterét! Megvárom a végét, lehet még hír is......
A ki nem fizetett osztalékot, nem a WC-n huzzák le, hanem kötelesek befektetni.. Ennek okán itt rossz kimenetel nincsen... Másrészről előbb vagy utóbb ki fogják venni a pénzt a cégből szvsz.
Akiben van igény a bizalomra, az igen is hisztizzen! Szerintem vagy 500* átrágtuk a fórumon h az is bőven belefér ha valamennyi osztalékot fizetnek de pl a felét beruházásra fordítják. Én hosszú távon adtam hitelt ennek a részvénynek, de ez elmúlt. Van azért amit nem lehet megengedni, mert gondolom ha lejárt terméket vagy rossz terméket veszel egy élelmiszerboltban azt sem eszed meg lehet reklamálsz is, vagy visszaviszed. Normális helyen a bizalom a kulcskérdés.
Pszichésen logikailag értelek. De SZIT-nél kötelező beterjeszteni, de nem kötelező kifizetni, ezt hányszor leírtam, és folyamatosan levoltam szavazva, meg nem értek hozzá stb.
Appeninn Holding Nyrt.