viszont ezen is lehet filózni,hogy ha megtette 8 napon belül a javaslatot akkor miért kellett két hetet ülni rajta és ma kereskedési időben közzétenni? vagy ha nem tette meg 8 napon belül akkor ez egyáltalán okés? persze azt nem fogjuk megtudni mikori a javaslat:)
Cél a külföldi terjeszkedés, ez le van írva! Trump miatt sok vállalat bajba kerülhet és új eladó ingatlanok kerülnek a piacra! Dániel ezen a téren alapozta meg a jövőjét! Neki ez dupla üzlet, mert az appnak vásáról, de "tuti", hogy az ő cégein fut keresztül az üzlet! hmm
Kedves barátom ha szerencséd van akkor ma nem kereskedtél az App részvénnyel, mert neked bennfentes ismereteid lehettek, ezért tettem egy bejelentést a tőzsde felügyelet részére a kalapos beírásod miatt, ha nem kereskedtél, akkor persze nem lehet bajod.De azért azt tudjuk, hogy véletlenek nincsenek.
Rosszul latja mert sajat magábol indul ki.En nem ilyen vagyok.Azt viszont tudom, hogy Ön mint ahogy a Wabib-bol kijott s ide azt szépen beirta...már itt sem rendelkezett jelentős kitettséggel.
Kicsit atlátom, mert olvastam pár cikket Jelinekről az elmúlt kb.10 évben...tudom, hogy a vagyonát a 2008-as hitel válság után szerezte(2011-~2015) ,úgy hogy diszkontáron vett nagyrészt B kategóriás ker.ingatlanokat(irodákat, szállodákat,plázákat) bankoktól, követelés kezelőktöl. Csak ugye most nem látom, hogy hol esnek az ingatlanárak...azt igen, hogy nálunk megint min.10%-os az EMELKEDÉS(év/év ,lakoingatlan). !
Ez történt.Így szedi vissza a NER a pénzeket a megtakarítóktól,befektetőktől! Az Opusnál pl. még a leg-leg vörösebb parlamenti báró számlájáról is kisepregették a pénzt.Rohant Opust venni, 720ft-on, mert félt hogy lemarad!😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣😁😁😁😁😁
Ugyan az történt, mint a CIG esetében. Ott Fedák legyilatkozza, hogy fenn akarják tartani az osztalékpolitikát, majd néhány hónap múlva informatikai fejlesztésekre és az olasz melóra hivatkozva teljesen ellent mondanak maguknak. Itt belengetik, hogy lesz osztalék és felveszik a napi rendi pontok közé az erről való döntést. Majd egy rendkívüli tájékoztató formájában, az utolsó pillanatban annulálják ezt. Gondolom felülről jött az "ajánlás"/utasítás. A módszer pedig ugyan olyan aljas, mint maga bűnbanda (NER). Az Eü dolgozók, Katások, a tanárok, közalkalmazottak stb. után remélem már a kisbefektetők is tudják, hogy jövő évben hova kell rakni az ikszet.
Appeninn Holding Nyrt.