Korrekt!!! Példamutató a klubtársaknak ez. Valamit a 2. generációs nickeden végre újra úgy kommunikálsz, mint annak idején, amikor sokan megkedveltek - én is.
Próbálom követni a matekodat,de nekem a 16 millió eur az idei osztalékra soknak tűnik. 400-as eur-al az csak 14 millió eur cca. Viszont amit nem értek hogy az eladásra szánt ingatlanok jelenleg is megvannak. Tehát az idei 132ft/rv termelésben benne vannak. Akkor ha lesz új beruházás ami tud majd a jelenlegin felül még 17ft/rv-t termelni miért megy le 2-3 ft/rv-re ha az eladásra szánt ingatlanok megmaradnak. Persze lehet valamit nem értelmeztem jól akkor elnézést,csak próbálom értelmezni a hsz-edet.
A mester elég intelligens hozzá, nekem ez elég! 🤓😁 Úgyhogy a mesterséges intelligenciát arra használom, hogy keresse meg a pinguchartot, ha véletlenül bezárom a lapot… 😉
igen az előző napos charton is látszik, hogy nem érte el a célmadár 100%-t 1100-nál és ráadásul 120% a trendi...:)) Neki kell futni újból, ez szokott jönni... A többi majd kiderül!
A teljes jelentést átnézve én az alábbiakat jutottam: 132 Ft/rv-t tud termelni a mostani ingatlan állomány, 47 millió eur a cash, de abból 13 idén felvett hitel! Tehát olyan 34 millió eur, amit a tevékenység termelt ebből az összegből. Ez a hitel szvsz a tervezett beruházás idegen tőkéje, 50%-os tőkeáttételel elmegy 13 millió eur saját forrásból is, így marad majd 21, amiből 16 az idei osztalék, így marad 5, plusz lesz 10, ha eladják a kevésbé termelő ingatlanokat. A 13 millió eur fog kb évi 2 millió eur-t termelni (15%-os roe-val számolva), ami olyan 17 Ft/RV, az EPS így lesz 150 Ft, ez 135 Ft potenciális osztalékot jelent. Viszont ha nem értékesítik az eladásra szánt ingatlanok nagy részét, akkor az új beruházások által indukált növekedés lemegy 2-3 Ft/rv-re, ehhez jön a meglévő állomány bevételének indexálása, de 180 Ft EPS akkor is 3 év jó esetben. Tehát a folyamatos osztalekkifizetesnek ez a hátránya, kinyírja a növekedést.
én sem tudom, hogy mi lesz, csak a sakkozok a charton! :))) Elliott papát most összeengedem a pingvinnel!A nagy hármas a terv Waterloo charton! Ez persze lehet alatta és felette is, én az elmélet szerint terveztem be és a tényleges helyét követően megy az újra tervezés majd! Máshogy nem mükszik! Szóval a nagy kék 3. szakaszba, bele kell férni a rövidebb 5 szakasznak! Ott lesz a rövid 5. , ahol a nagy 3.!! Ez a lényeg! Na de hol lesz ez a pont? hmm A nagy hármas mostani helyéről vissza kell jönni a rés szintjére, akkor is, ha addigra be lesz töltve! Az is lehet, hogy ma, megvolt a nagy hármas, de ezt még nem tudni és egyelőre ki is zárnám! Ebben az esetben most jönne a nagyobb korrekció, de oszti előtt nem releváns... https://ibb.co/KkNWH3D
Appeninn Holding Nyrt.