Szerintem is, bár hidegen hagy. Június végére lesz nagyobb friss pénzem, az itteni kilátások miatt jó lenne valahogy 1200 alatt belevenni, de nem sok esély van rá.
Lesz is, én egyet biztosra tudok, 8000 darabbal ül benne 960-as átlagon hosszú évek óta. Épp most beszéltünk hogy reméli el tudja adni mai napon nullában mert ő már ennek is borzasztóan örül hogy ki tud szállni. Mondtam, hát pont most nem kellene , de hajthatatlan mert hasonlóan járt deltával. Ott is 100 körül ül benne hosszú évek óta, tavaly nem adta el 90-100 között most meg nagyon bánja ,szidja magát. Mondjuk az asszonya még jobban szidja 😃😃 Egyébként gratulálok mindenkinek aki kitartott!!!! Korábban írtam, kevesebb osztira gondoltam, de ez mindent felülír!!
várom a megfejtéseket, én bekapok még egy gyógyszert... május 9 fordulónap június 6 péntek! Osztalék fizetés.
"A Közgyűlés 5.655.769 eFt (Ötmilliárd-hatszázötvenötmillió-hétszázhatvankilencezer forint) osztalék kifizetéséről határoz. Osztalékra az a részvényes jogosult, aki a Közgyűlést követő 10. (tizedik) tőzsdenapon (a fordulónapon) a részvény tulajdonosa, mely fordulónapra lekért tulajdonosi megfeleltetés alapján kerül sor az osztalék kifizetésére. Az osztalék fizetés határideje a tulajdonosi megfeleltetéstől számított 20. munkanap, melynek feltétele, hogy a részvényes az osztalék kifizetéséhez szükséges minden információt és dokumentumot a Társaság rendelkezésére bocsásson. A Közgyűlés kéri az Igazgatótanácsot, hogy 2025. május 13. napjáig tegyen közzé részletes tájékoztatást az osztalékkifizetés rendjéről. "
Moderációs esemény történt "HighYield" felhasználóval szemben. Moderáció: Felfüggesztés a teljes fórumból - 2025-04-16 21:45-ig A moderátor indoklása: üres trollkodás
Egyébként el tudom képzelni azt is, hogy simán lesznek mennyiségi eladók ma 1000 alatt, ahogy voltak 650-en és 700-on is, annyi Mari néni van a tulajok között.
Appeninn Holding Nyrt.