igen! Ma megvolt a Waterloo teszt is!!! Mtelekom "Waterloo-ja"=1650 !! 20 pont híján kész! Ott is több számítással volt megerősítve! Ebből kettő 🐧 ma teljesült naposon, egy még van hosszú időtávon, havi síkon 1699🐧!! Szóval vigyázz, mert ez vár az Appeninnre is! :)
Gondolom te is tulaj vagy, akkor osztod azt a véleményt,hogy ha veszel egy rv-t akkor vársz tőle valamit. Hát én is így vagyok ezzel én is várok és az appeninnben még bízom is. Hozzáteszem rv eladáson nem gondolkodom, mert itt növekedés és zsiros osztalék is várható ., tehát a Mustángom csak jelképes., egyébként sem tudnám meggyőzni az asszonyt, hogy miért jó az neki, ha Mustánggal megyünk a boltba.:) De nagyon bizakodó vagyok a jövővel kapcsolatosan Visszatérve a Mustánghoz, a negyede már meg lenne ha holnap eladnám, április végéig lehet meg lesz a többi része is, és itt most merek nagyot álmodni, mert van neki alapja.:)
Több különbség van közöttünk, meg az emlegetett kolléga között, a legnagyobb , hogy nem certiben ülünk, tehát nem tudják kiütni, amíg éjszaka alszunk. Itt egy gáz lehet, mégpedig az, ha a tavalyi nyereséget mégsem fizeti ki osztalékként , hanem befekteti, erre a változatra is reális esély lehet tehát nem zárható ki. Ha mégis bekövetkezne, az biztosan torpanáshoz vezet az árfolyamban, ami átmenetileg nagyobb torpanás is lehet. Az általam torpanásként leírt árfolyamcsökkenés mértéke függni fog a menedzsment kommunikációjától, a beruházás értékétől is, de biztosan pár száz forintot esni fog az árfolyam . Ez annyiban térít el a célomtól, tehát a Mustangtól, hogy azt csak 2026. májusában fogom megvenni. Tehát kicsit szarul esne a dolog, de nem lesz reménytelen a helyzetem. Persze csődöt is jelenthet addig az App, de erre jelenleg elég kicsi az esély. ,
Volt egyszer a "BUX topicban" egy kolléga, akinek Dax certivel már-már összejött a vágyott Musztáng ára, de egy éjszaka alatt elégette a pénzt. Történetesen a Janet Yellen beiktatásának éjszakáján volt egy akkora esés a jenkiknél, hogy reggel minden long certi ki volt ütve. "Kontraindikátor" volt a nickje. Remélem te nem jársz úgy, de inkább ne kiabáld el! :)
Gyerekek ne izguljatok, minden rendben lesz, nagyon szépen teljesít az App, most megalapozzuk ezt a szintet, és aztán újból indulni fogunk, az sem baj, ha kitömik 818-n a vevőket, nem az a lényeg, hogy most hol vagyunk, hanem az lesz a fontos, hogy hol leszünk április 4-én, majd április 25-én és hol leszünk, május végén. Egyébként azt nem tudom, csak sejtem, hogy hol leszünk az árfolyamban május végén, de azt tudom, hogy én hol leszek, Mustang lovakat fogok nézegetni egy kurva hangos Mustangban, de nem az elektromos fajtát, mert az kell a fenének, a jó hangos fajtát fogom próbálgatni.
Appeninn Holding Nyrt.